COANA MARE SI CHILOTII DE TABLA

DJAGHU

- Baronii PSD care au sabotat partidul în alegeri, precum Oprișan sau Negoiță, s-au denunțat singuri, după principiul: gura ticălosului adevăr grăiește!

- În loc să fie excluși, Viorica Vasilica  îi ține aproape. Imediat după doborârea mișelească a lui Liviu Dragnea, la care a contribuit din plin, fiind pionul otrăvit plantat de SIE, i-a îndepărtat pe oamenii fideli lui Dragnea și epurarea continuă cu eșalonul doi și trei. I-a rechemat pe puciști, dându-le înapoi funcțiile avute, iar mai nou susține și promovează securiștii din rândul doi, mai puțin vizibili până acum, care încă nu s-au detonat.

- Îl vrea mai departe pe Mugurache - Bilderberg, "Demolition Man", distrugătorul sistemului bancar românesc în favoarea bancherilor străini de la care încasează solda și primește ordinele.

- Nu mai discută despre justiție, deci implicit nici despre abuzurile monstruoase comise de procurori cu Nașa-n suflet, care săraca a bântuit 9 ani prin galaxie și taman ce-a picat din lună.

- Brusc, bembeleul a constatat că guvernul a fost gigea la președinția CE, nu-i mai cere demisia Vioricăi, acuma e un munte de competență, "accidentul democrației" fiind doar Liviu Dragnea, care s-a opus cu prețul libertății sale închinării complete a României la Înalta Poartă, ce și-a schimbat doar locaţia de la Stambul la Bruxelles.

- Nu se mai plătește tribut sultanilor, ci Junckerilor, nu mai livrăm fete frumoase, ci copii care sunt vânduți ca marfa la tarabă, refacem programul de guvernare că prea era în favoarea românilor de rând, prea își luaseră nasul la purtare, refuzând statutul de slugă.

Cum spuneam, fa Viorico:

#Fimiarscârbă

#Zdrenţelenueromâni

Irina Balcangiu

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?