CIZME SECURISTE SASESTI LA AMBASADA ROMÂNA DIN SUA

ndhhyf

In urma cu o saptamana am expediat prin e-mail un mesaj pe adresa Ambasadei Romaniei de la Washington: "Buna ziua, am rugamintea sa-mi trimiteti programul vizitei la Washington a Presedintelui Romaniei, dl Klaus Iohannis, anuntata pentru 20-21 august 2019, si modalitatile de acreditare a jurnalistilor romano-americani. Va multumesc anticipat. Cu stima, Grigore L. Culian, editor New York Magazin, membru International Press Associatoin (IPA)".

Crede cineva ca am primit vreun raspuns de la neosecuristii aflati sub comanda ambasadorului George Maior, care traiesc ani de zile in America pe bani publici si nu au invatat nimic despre cum trebuie sa functioneze relatia institutiilor romanesti cu presa de limba romana de peste Ocean?! Cum ambasadorul Maior a refuzat de mai multe ori sa se prezinte in fata procurorilor, pot spune ca cizmele securiste din ambasade si consulate seamana izbitor una cu alta si se comporta ca si cum ar fi deasupra legii. Sper sa vina vremea cand acesti dinozauri vor fi retrasi în cazarmi si în locul lor vor aparea oameni seriosi si bine pregatiti! Nu e pentru prima data cand presedintele Klaus Iohannis e tinut departe de comunitatile de romani din America de catre un ambasador care nu urmareste decat ca vizita "sa iasa bine"! Mentalitate tipica de securist! Sunt curios ce ar spune atipicul presedinte Donald Trump daca ar afla ce metode foloseste "diplomatul" George Maior pentru a-si tine scaunul! Si va asigur ca va afla

GRIGORE LUCA CULIANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?