Cinismul Germaniei

oiiyhbnjf

Cinismul Germaniei este maxim. După ce și-a lansat propriul candidat, doar în calitate de iepuraș, acum îi toarnă benzină în cur Laurei Codruța Kovesi ca să ajungă procuror șef european. Care este scopul?

Să o folosească pe Iuda din România la nivel european, să pârjolească țările și companiile care nu sunt pe placul Germaniei.

Punem pariu că dacă ajunge Kovesi la putere, Ungaria, Polonia, Cehia, România - noile țări membre ale UE  - nu vor mai primi nici 1/10 din fondurile de solidaritate ale UE.

Asta este miza Germaniei, nu dorește ca țările din Estul europeni să mai primească bani, noi suntem noile colonii ale binomului Germania- Franța, suntem piața de desfacere pentru produsele lor de căcat și piață de export a forței de muncă calificate.

Adică noi să muncim la ei, să nu producem nimic și să le cumpărăm ca negrii pe vremuri oglinjoare și lanțuri de tinichea, acum autoturisme BMW și zdrențe făcute tot de noi, dar vândute la prețuri astronomice sub brandurile lor.

Asta ne pregătește Germania cu sluga ei perfectă Kovesi care, nu-i așa, e din România, nu din Germania. De fapt, ea nu e de nicăieri, e doar o trădătoare bolnavă. Vai de capul ei!  

        Violeta Mărghitaş                 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?