CE VREA LIDERUL ANTIGLOBALISMULUI, DONALD TRUMP?

bfdhddhh

Ce este NESARA, sau GESARA, nu știu mulți oameni, în special români... Sunt prea puțini cei avizați și interesați de subiect. La sfârșitul articolului găsiți un videoclip care explică oarecum în cuvinte pe înțelesul tuturor, ce este și ce vrea NESARA.

Aici vă expunem doar Legea NESARA , publicată de Trump junior și dezvăluită publicului larg. În occident – dar mai ales în State – lumea cunoaște mai detaliat despre declanșarea luptei pe viață și pe moarte, despre începerea vânătorii de către o parte a armatei americane, a capilor satanismului globalist, despre lovituri nimicitoare date acestora, începând din luna iunie. Presa mainsrtream încă tace chitic, fiindcă este și ea terorizată și paralizată de ceea ce urmează să se întâmple. S-a format o coaliție GLOBALĂ, dar în sens bun, a multor state care vor distrugerea globalismului. Nimic din ceea ce vi se arată azi nu este adevărat, nimic nu vi se spune, dar fiți pregătiți cu încredere la răsturnări și evenimente majore!

Aveți încredere în Dumnezeu și în hotărârea Sa de a salva omenirea. Deocamdată nu credeți nimic din ce vi se spune și vi se arată la televizor, că încă acționează cu imagini trucate și falsificate, peste tot.

Vedeți doar ce prevede Legea aceasta, care deja acționează în State.

Legea NESARA GESARA:

1. Anulează toate datoriile de card de credit, ipotecare și alte datorii bancare din cauza activităților bancare ilegale și guvernamentale. Mulți se referă la aceasta ca la un „jubileu”, sau iertarea completă a datoriilor.

2. Elimina impozitul pe venit.

3. Desființează IRS, angajații IRS vor fi transferați în zona fiscală națională a Trezoreriei SUA.

4. Creează o rată forfetară de 17% pentru articole noi, neesențiale, numai venituri din impozitul pe vânzări pentru guvern. Cu alte cuvinte, alimentele și medicamentele nu vor fi impozitate; nici obiectele folosite, cum ar fi casele vechi.

5. Cresc beneficiile pentru vârstnici.

6. Returnează legea constituțională tuturor instanțelor și chestiunilor legale.

7. Reintroduce amendamentul inițial la titlul nobiliar.

8. Stabilește noi alegeri prezidențiale și pentru Congres în termen de 120 de zile de la anunțul GESARA. Guvernul interimar va anula toate urgențele naționale și ne va readuce la dreptul constituțional.

9. Monitorizează alegerile și previne activitățile electorale ilegale ale grupurilor de interese speciale.

10. Creează o nouă monedă curcubeu a Trezoreriei SUA, susținută de metale prețioase aur, argint și platină, punând capăt falimentului Statelor Unite inițiat de Franklin Roosevelt în 1933.

11. Interzice vânzarea documentelor certificatelor de naștere americane ca obligațiuni de proprietate mobiliară de către Departamentul de Transport al SUA.

12. Inițiază un nou sistem bancar al Trezoreriei SUA, în conformitate cu legea constituțională.

13. Elimina Sistemul Rezervei Federale. În perioada de tranziție, Rezerva Federală va avea voie să opereze alături de trezoreria SUA timp de un an, pentru a elimina toate bancnotele Rezervei Federale din masa monetară.

14. Restabilește confidențialitatea financiară.

15. Recalifică toți judecătorii și avocații în dreptul constituțional.

16. Încetează toate acțiunile militare agresive ale guvernului SUA din întreaga lume.

17. Stabilește pacea în întreaga lume.

18. Eliberează o prosperitate fără precedent cu sume enorme de bani în scopuri umanitare.

19. Permite eliberarea a peste 6.000 de brevete de tehnologii suprimate, care sunt reținute publicului sub pretextul securității naționale, inclusiv dispozitive cu energie gratuită, antigravitație și mașini de vindecare sonică.

20. Quantum Financial System - QFS, Quantum Voting System - QVS, Global Currency Reset - GCR, Reevaluare MonedeRV

GIGI PETROVAN

Video

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Featured