CE ESTE DE FACUT ?

ce este de facut

Am ajuns exact în mijlocul unui dezastru. Populația Europei a fost anesteziată și „îmbălsămată” în ultimii 30 de ani, așa cum nu a mai fost niciodată atât de „soft” făcut ca acum. Perfid, pic cu pic, șerpește, cu steagul democrației în față, Globaliștii au acționat necontenit după un plan minuțios și metodic pus la punct. Aici este vorba de un plan laborios, întocmit de specialiști în toate domeniile, pe toate palierele. După grafice exacte, pe ani, pe luni, pe zile, pentru fiecare țară separat. S-au aruncat în luptă sume imense de bani! Bani pentru corupere, bani pentru instrucția viitorilor „soldați” care au fost racolați din fiecare societate în funcție de afinitatea lor la trădare și îmbogățire fără niciun scrupul. S-au corupt de la șefi de stat și până la funcționari publici. De la copiii de gimnaziu și până la profesori universitari, care au fost scoși din țară și instruiți, îndoctrinați să devină traineri locali ai tinerelor generații. Bine stipendiați, cu privilegii nemeritate, ei au fost infiltrați în învățământul de toate categoriile, au fost infiltrați în Presă, fiind puși în funcții de comandă ca să stabilească politica editorială. În politică, au fost racolați simpli membri ai partidelor dominante pe eșichierul politic și ajutați să „crească” până au devenit lideri și au ocupat funcții în stat. Asta s-a desfășurat în timp de trei decenii, ultimele trei decenii. S-a început cu „democratizarea” și destrămarea URSS, cu ascensiunea lui Mihail Gorbaciov, omul cu „glastnosti”, cu „perestroika”, marele democrat și împăciuitor al popoarelor fostului URSS. Oamenii ce trăiseră o jumătate de secol sub dictatură comunistă începând cu Stalin, au tras cu nesaț în piept aerul de libertate și de emancipare socială. URSS s-a destrămat pașnic, fără războaie civile, fără sânge vărsat...

De aici a izvorât „eliberarea” Europei de Est, a țărilor ținute sub oborocul comunismului de fosta URSS. Cu excepția României, unde Ceaușescu avea o situație bine consolidată și dictatura securității era o fiară ce părea de neînvins, GLOBALISMUL și-a unit forțele și a declanșat „Revoluția” sângeroasă din România! S-au unit în acest scop rușii cu americanii, cu ungurii, cu sârbii, cu celelalte țări europene, precum Franța, Germania, Anglia. Cu toții, într-o acțiune concertată, au pus umărul pentru înfrângerea comunismului și lichidarea dictatorului Ceaușescu.

Dar cu România exista deja un plan separat decât cu celelalte țări foste comuniste. Noi am intrat într-un program „special” de distrugere, de nimicire a economiei, de prostire totală, de anihilare a sentimentului patriotic... Ce a fost, știm deja. Târziu de tot, dar ne-am dat seama. Unii au înțeles și au încercat să spună și celorlalți, dar ori au fost corupți și preluați de tabăra globalistă, ori au fost pur și simplu anihilați. Tinerele generații care au fost ușor convertite de Globaliști cu ajutorul trainerilor și a Internetului, s-au dezvoltat după alte principii morale decât ale părinților lor, care după „revoluție” au fost incitați să se îmbogățească rapid, sub orice formă, pe orice cale, lăsând educația copiilor lor pe seama „învățământului”, care l-a educat și l-a distrus.

În Europa cea civilizată și cu vechi tradiții democratice, Globaliștii au aplicat o altă tactică și o altă metodă. S-au creat artificial ținte în țările din Orientul apropiat, s-a creat o emoție puternică și o motivație mondială care a oripilat și înverșunat creștinătatea, prin atacul din 11.11.2001. Un factor esențial ce a lucrat în folosul GLOBALISMULUI, a fost PROPAGANDA!

Aceasta a fost ziua în care s-a declanșat „jihadul” contra unor țări arabe, motiv de a fi distruse economic și populația sărăcită să pornească în exod spre țările bogate din bătrâna Europă... Alt agent de forță al GlobalismuluiAngela Merkel – a acționat ca un lider și a invitat populația musulmană din țările aflate în război și distruse, să vină în Germania, să primească adăpost, sub pretextul dezvoltării economiei și a unei mari lipse a forței de muncă. La semnalul dat de Merkel, și celelalte țări europene au procedat la fel și au invitat „la întrecere socialistă”, de a înghiți cât mai mulți musulmani. Evident, că emigranții nu erau doar persoane năpăstuite de război și erau chiar bărbați militari, puternici și apți de luptă!  Globaliștii au dorit să DILUEZE  populația creștină din Europa, să amestece în scurt timp popoarele preponderent creștine, cu cele musulmane. Acesta era un Plan organizat și pus la punct în detaliu! Exodul musulmanilor spre Europa a ferit cu ajutorul lui Dumnezeu țările fost comuniste din estul Europei, deoarece erau mai puțin dezvoltate și mai puțin atrăgătoare, dar erau și țări CREȘTIN ORTODOXE cu preponderență, unde nesupunerea față de Vatican a constituit totuși un obstacol în fața Globalismului..

Azi am înțeles și am conștientizat faptul că Globaliștii au reușit să racoleze și să supună chiar pe PAPA, care acționează deja de mulți ani ca agent al  Globalismului. Și acesta a fost un factor puternic determinant în expansiunea perfidă a Globalismului, când însuși reprezentantul Domnului, a fost capturat de Satana!

O oarecare piedică în calea instaurării Dictaturii Globaliste la preluarea planetei, a fost câștigarea alegerilor prezidențiale de către Donald Trump, un republican nonconformist, care cunoștea despre planurile și intenția Globaliștilor. El a învins-o pe Hillary Clinton și aceasta a fost o mare înfrângere de etapă a globaliștilor.

Globaliștii controlează în totalitate aproape, finanțele mondiale din țările capitaliste, iar țelul lor ar fi să acapareze toată puterea, toate bogățiile subsolului de pe planetă, pe care să le transforme în marfă. Distrugerea Creștinismului a fost una dintre prioritățile lor, iar asta explică atacul susținut asupra economiilor naționale, prin crearea unor crize regionale sau mondiale. Războiul din Ucraina, „Pandemia”, sunt exemple de atac al Globalismului pentru a provoca Rusia, în care președintele Putin a ales să nu mai continue politica începută de Gorbaciov, urmată de Boris Elțîn, care au fărâmițat URSS. Vladimir Putin a căpătat o putere imensă, o bogăție inimaginabilă și această putere transformată în dictatură l-a determinat să dorească refacerea „marii Rusii” de dinainte de 1990.

Globalismul a penetrat și a subjugat NATO, iar NATO este o interfață a Globalismului, așa cum au ajuns și majoritatea Organizațiilor Mondiale, precum ONU, OMS, Banca Mondială, etc.

 Singura lor scăpare în aparență, este aceea că în paralel cu acțiunile lor, nu au ținut cont de dezvoltarea explozivă a Chinei, care a devenit cu adevărat o mare putere economică, financiară și militară, cu cea mai mare populație de pe Terra, iar asta poate fi oricând un pericol mortal pentru Globaliști.

Însă, în această disperare, că una din părți poate pierde lupta și ajunge în fața unui pericol real de a fi înfrânt, Globaliștii sunt în stare să declanșeze un război nuclear, de nimicire a populației planetei. Când vor ști că au pierdut definitiv, că vor fi vânați și exterminați în toate țările și pe tot globul, demența lor poate atinge cote nebănuite și pericolul nuclear chiar există!

Deocamdată, popoarele creștine – luate individual – au o singură șansă să scape de lanțurile cu care le-au înfășurat Globalismul. Această șansă este pașnică pentru început și este la îndemâna fiecărui popor care a conștientizat ce a fost și ce a ajuns datorită Globalismului: să voteze fiecare, în mod copleșitor, partide suveraniste, partide patriotice, indiferent că sunt social-democrate, conservatoare, creștin-democrate, sau liberale! Dar singura lor trăsătură dominantă să fie Antiglobalismul și dobândirea suveranității proprii a fiecărei țări,

După ce TOATE, sau majoritatea țărilor din Uniunea Europeană vor fi votat asemenea conducători și parlamente, trebuie de urgență reformată Uniunea Europeană. Pe alte baze, pe alte principii! Trebuie revenit la o Uniune Europeană bazată doar pe relații economice între statele membre, FĂRĂ nicio altă imixtiune! Fără directive diplomatice, militare, fără asocieri în caz de agresiuni militare ipotetice! Fiecare popor este liber să facă schimburi economice după propria voință, fără nicio îngrădire că aparține Uniunii Europene. Comerțul și schimbul de mărfuri în interiorul UE trebuie să fie unul privilegiat, unul reciproc avantajos comparativ cu țările „non UE”.

Fiecare țară în parte va trebui să își pedepsească după cum crede de cuviință pe aceia care în ultimele trei decenii au acționat pentru distrugerea democrației și a libertăților cetățenești. Dacă asta nu se va face, vom pieri pentru totdeauna ca popoare, ca țări, ca religie! Răsturnarea guvernelor globaliste cu forța populară este aproape imposibilă! Și armata NATO este sub comanda Globalismului!

Altă soluție nu avem! NOI să resetăm totul de la zero! Începând cu Presa, cu Instituțiile de forță, cu Politica, cu toate domeniile care implică societatea.

GABRIEL MIHAILA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags