A CAZUT SPRE FERICIREA IUDELOR, ANTENA3, ULTIMA REDUTA A POPORULUI ROMÂN!

dfhyhu

După ce am strigat de aproape un deceniu în gura mare despre tâlhăriile și ticăloșiile care se petrec în sânul PNL, ca unul care a fost timp de 23 de ani membru cu „carnet” și cotizații „la zi”, după ce în 2013 m-am ejectat pur șși simplu dându-mi demisia din partid când acesta a fost infectat de viermii care colcăiau în PDL, după ce am luptat din interior contra intereselor unui escroc de talia lui Relu Fenechiu și a clicii sale de râme pupincuriste ale cărui exemplar de top este nimeni altul decât Costeluș Alexe – actialul Ministru al Mediului Poluat de Corupție, azi sunt efectiv sătul ca să-i mai urmăresc, cum de asemenea sunt sătul ca să mai scriu aproape zilnic despre ei, deși le știu și le înțeleg perfect toate mișcările și toate tâlhăriile...

Bunăoară, am rezistat ieri preț de vo juma de oră să văd chipurile o dezbatere la Canalul Antena 3, într-o emisiune moderată de porumbița Cătălina – o muiere fără niciun pic de sare și piper, o anonimă totală ce a ajuns pe sticlă datorită anduranței medioctității asupra valorilor - după ce Gâdea&Comp. a făcut tot posibilul prin noua orientare a structurii postului să împingă în decor jurnaliști adevărați ce au făcut ca Antena3 să fi fost până acum 8-10 ani fereastră luminoasă a speranței acestui popor devenit turmă.

Cei care au rămas azi sunt umbre jalnice din miezul zilei a celor care au dat glorie canalului Tv și au dat speranțe deșarte românilor. După ce a ieșit din pușcăria unde l-a trimis politic Javra Ceacâră pentru deranj – susținut și ajutat de uneltele staliniste finanțate de UE și USA – Dan Voiculescu a vândut scârbit probabil majoritatea acțiunilor Trustului și în special ale Antenei 3. Noii acționari majoritari au schimbat exact cu 180 de grade politica editorială, iar cei rămași acolo în frunte cu Guru Gâdea, au fost menținuți pe funcții cu condiția ca în doi ani să vireze aproape în loc, luând-o în direcție inversă.

Ei au avut misiunea de a nu pierde audiența imensă ce au căpătat-o timp de aproape zece ani în bătălia cu jaful național practicat de mafia Javrei Ceacâre, iar în plus, să treacă încet, dar sigur, la adăugarea privitorilor” „dă dreapta”, fani al neomarxismului ateu #haștag și al Marelui Mut propulsat de securiștii care au fost dirijați de structuri precum CIA, NATO, UE...

Așa se face că jurnaliștii rămași – învățați în timp cu un trai superdecent, cu salarii mai mult decât nesimțite, făcute din publicitatea ce depășea aproape timpul emisiunilor – au avut de ales între a deveni frunze căzătoare și a-și găsi singuri de lucru, ceea ce era practic imposibil păstrând deontologia profesiei, sau a trece de urgență la a pleca capul și ușor-ușor, să lingă unde au scuipat, în schimbul păstrării salariilor și a privilegiului de a înainta în carieră.

Desigur, unii au percutat mai repede, alții mai încet. Unii s-au devoalat ca fiind acoperiți și chinuiți în Antena3 timp de mulți ani - cum e cazul lui gRadu Tudor, Sabina Iosub, alții s-au adaptat rapid din mers, precum Catalina Porumbel, Anamaria Roman, Andreea Sava.

La Trustul Intact, care rămâne chipurile teoretic tot în familia Voiculescu, schimbarea politicii editoriale concomitent cu schimbarea forțată a politicii de stat impusă României, a prilejuit schimbări de șefi și șefuleți ca liniile de la hochei.

Au dispărut în timp – mai vizibil, mai cu motiv, sau pe tăcute – oameni importanți precum Dana Grecu, Alessandra Stoicescu, Ionut Cristachem Alina Petrescu, Oana Stănciulescu, Adrian Mănuțiu.

S-au făcut permutări, iar cei care au înlocuit ca la pompieri șefii de țeavă, s-au dovedit mult mai slabi și nepotriviți. Chiar corifeii Mircea Badea și Mihai Gâdea, Adi Ursu, s-au prostit pur și simplu! Vor să pară mari și tari, vor să epateze, spun multe bazaconii de un mare ridicol, se bâlbâie des, se încurcă în fraze întortocheate fără sens care se vor sofisticate, au devenit cabotini, parcă vin cu teamă în fața camerei și au trac, simt poate că se uită la ei din ce în ce mai puțină lume...

Adevărul este că Antena 3 era cândva privită nu doar de electoratul PSD, al cărui interes era apărat în fața ticăloșiei forțate a securiștilor și a gloatei de tâlhari idioți ce susținea jaful „dreptei”, dar era urmărită de oamenii neînregimentați politic, de oamenii cinstiți și onești, oamenii care iubesc adevărul și bunul simț, era Antena 3 ultima redută în calea fărădelegilor! Milioane de români și-au întors azi privirea de la Antena3, deoarece acest post a intrat în corul jigodiilor Meia, alături de Digi 24, Realitatea Tv, ProTv, B1, Btv, Prima, etc. Deja este aceeași orientare, același mod de intoxicare, cu deosebirea că într-o parte sunt lătrăi turbați de tipul CTPopescu, iar la Antena 3 vine pe Skype azi, un Pieleanu.

Intact a devenit gRadu Tudor, despre care Cotidianul dă ca sigură aproape plecarea sa la un alt Canal infect, sau chiar la o Corporație unde de fapt a fost angajat și plătit clandestin și până acum. Ducă-se!

Am văzut aseară vo juma de oră (din decembrie anul trecut nu mai vizionez politică la Tv) așa cum v-am spus, emisiunea lui Misses Hulubel, ca moderatoare. Avea invitați pe „consilierul” PM Orban – Virgil Guran – și doi flaifuteri din „opoziție”, un securist eșuat de al lui Monta, ce a fost chiar ministru în guvernarea lui trădătoare și alt securici de-al lui Marius Ciolacu, cel care a ocupat acum cu ajutorul SRI, PSD-ul.

Bine, acest Guran este recunoscut și renumit pentru prostia, superficialitatea și jigodismul său fără pereche, el este omul care face curat cu limba pe orice loc sau suprafață unde ciracii lui împroașcă fecale chiar diareice!

Tema Antenei 3 era bineînțeles, „situația vitelor de muncă” cumpărate de Germania din România, cu acceptul și ajutorul tacit al clicii de bandiți aflați la guWernare, pe care pur și simplu le-au vândut afară pe bani ascunși ochiului public, ce au îndesit buzunarele lor, de la vlădică, la opincă.

Ipocrizia Antenei 3 este evidentă, deoarece au avut cu siguranță informații despre mutarea nemernicilor de la guWernare înainte și  în timpul deportărilor, dar au mers închis, pentru că așa au primit ordin. Glasul lor a început timid să se audă a doua zi, când au vorbit mai multe televiziuni, mai multe ziare sau site-uri, când faptul era consumat și cirezile erau deja expediate cu avioane charter de pe Aeroportul Transilvaniei separatiste din Cluj.

Apoi, după ce practic nimic nu mai putea fi reparat - și „deontologii”Antena 3 au trecut la Planul 2 - adică au pus-o pe Evghenia Konachi să facă săpături printre românii deportați la muncă în Germania, pe criza de pandemie. Acum Antena 3 face ce știe ea mai bine din toate timpurile! Stoarce subiectul ca pe lămâie ca să obțină și ultima picătură de zeamă. Așa a făcut și în cazul Caracal, ca și în alte subiecte care iau azi fața adevăratelor probleme!

Guran a fost trimis să apere PNL-ul și pe PM-ul inept care este doar un simplu ofițer nebun pe tabla de șah, exact cum este trimis boul la tăiere, deoarece era singur contre tuturor, așa cum de fapt este PNL azi în România. Jigodia spunea numai vorbe goale, doar harțag la adresa celorlalți, fără argumente, fără idei, pe care chiar nici nu le are...

De cealaltă parte PSD și PRO România prin reprezentanți, mimau opoziția, dar ordinele pe unitate date de Ciolacu și Puie Monta sunt acelea de a se face că sunt în opoziție, însă javrele trebuie să continue să rămână cu orice preț la guWernare, este „guvernul meu” – până la dispariția de pe pământ al poporului român.

Treburile sunt astfel conduse, încât „Dreapta” trebuie să câștige confortabil alegerile locale și parlamentare, iar dacă se poate, PSD unificat iarăși cu PRO România ca să încapă și Puie Monta cu leprele sale de securi în viitorul Parlament, să se sfărâmițeze și chiar să dispară.

Românii nu au practic cum să supraviețuiască! Împotriva poporului român acționează o mașinărie distrugătoare la care s-a alăturat din păcate și Antena 3 care a fost singura armă cu care oamenii cu cap, cinstiți și onești puteau să se apere!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?