A CAZUT LAPTELE ÎN MUSCA !

fjfhggf

Da și mă râââââd...!

Bre, de Ziua Unirii, Bulibașa Iașului numită cu mânurile murdare de tandemul Orb an și pechinezul lui, Costeluș Alexe, a ieșit ostentativ pe Ulița Mare a urbei și în Piața Unirii, unde niște „nostalgici” ai comunismului adunați sub sigla UJB (Uniunea Javrelor Bătrâne) hălăduiau în speranța că vor vedea în plină pandemie, lume umăr lângă umăr, fără masca de protecție. Ei amușinau „ca cânele” prin fața pizzeriei lui Bulibașa - Mamma Mia - doar-doar cineva va ieși cu un cazan cu fasole și ciolan și castraveți murați drepți, de tânăr locotenent, sau măcar o plăcintă tânără cu poalele în brâu... Nema! Canci! Bulibașa a profitat de pandemie și a făcut economii neașteptate la lovelele de manglit: și cu hasul, dar și cu deszăpezirea târgului, că tătâne-su Orb an și unchiul Câțțțțu au mare nevoie de marangoți la Bucale, unde foamea este chiar mare.

Dar Bulibașa ce și-a zis? Bre, anu ăsta nu vine niciun mahăr din București, Costeluș-cățel de pluș este carantinat de DNA câtăva vreme, ia să fac eu o baie țigănească de mulțime, că de mult nu a mai plouat...

Își pune haraselu diagonala tricoloră la costumul cel spilcuit de ginere de-al treilea oară și iese călare pe situație din „Premărie”... N-avea Șuțul de unde să știe că de când nu a mai fost ieșit din cortul de bulibașă fără jândari și fără polițai călare pe câini comunitari, lumea s-a schimbat după alegeri și că abia la urmă prostimea a înțeles că deși nu l-au votat de-al treilea oară, tuciuriul „spoi-tingiri” s-a ales peste capul tuturor. Ei hai, că dacă nu îl cunoștea lumea ce îi poate capul și iuțeala de mânuri, mai treacă-meargă, dar Bulibașa este știut ca un cal breaz drept ordinar, ticălos și mai ales oportunist de viță veche, din neam și os de curvă penală care îți fură și calul dintre picioare pe care tu călărești.

Mai mult, oamenii din spatele lui Vodă Cuza au asociat imediat blestemățiile pe care le fac guvernanții care l-o aburcat în șa pe Bulibașă - împotriva dorinței megieșilor lui Vodă – drept un afront și un scuipat pe obraz.

Așa că, merge țanțoș haraselu Bulibașă pe chetroaiele Uliței Mari și înainte îi iese printre huiduieli de binețe strigate din toți rărunchii, un fârtat al lui Moș Ion Roată, care servea la pahar oleacă de Danone, făcut din lapte de vacă stearpă de Nicolina. Moșul nu stă pe gânduri și când vede că magraonul nu are gardă de corp de la Puliția călare pe câini, îi tuflește fix între felinare paharul cu iaurt calitatea „prima” de la Kaufland Păcurari. Rămas perplex și cu mecla tuciurie în contrast cu iaurtul alb ca laptele, Bulibașa se preface om bun și amenință rumânul căruia îi ajunse șișul la oseminte, că „nu-i face plângere penală”, că el în bunătatea sa proverbială înțelege necazul omului că are „penzie” mică...

Ba, mai mult, tzigainerul bulibașă, tupeist, în imensa lui înțelepciune, declară scribălăilor săi de la Cur te „că clasa politică actuală” ar trebui să șadă o țâră pe gânduri și să cujete adânc dacă nu cumva ar avea o vină la nemulțumirile rumânilor! Auzi, bre tupeu de tzigainer! Adicălea el nu este „clasa politică”, el nu face parte din tagma jefuitorilor!

Acesta este doar începutul, a fost doar primul pas din „Pas cu Pas” scris de marele scriitor Klanz Johannis. De acu înainte, Haraselu Chirica nu va mai ieși nicăieri din primărie fără o gardă de corp numeroasă formată din caftangii din galeria lui Poli, încadrați regulamentar în Puliția Locală pe post de agenți secreți secretați de Bulibașă.

Nu îl cunosc pe bravul bătrân care a reușit fapta, dat cu siguranță că are admirația mea nelimitată și a altor sute de mii de megieși ce nu au ieșit la vot tocmai să arate clasei politice că e o haită de jivine de pradă ce trebuie stârpită imediat. Mămăliga nu ia foc, dar ea poate exploda din lumina soarelui atunci când re aștepți mai puțin.

Costeluș Cățel de Pluș trebuie să aducă acatiste DNA-ului că l-a ținut ocupat și carantinat să nu se dea public pe gheață de Ziua Unirii! Lumea se deșteaptă! Se lustruiesc parii și se ascut furcile!

P.S.  Propaganda limberală a scos scuza că atacatorul intelectualului negricios ar fi doar un membru de AUR, ca să explice furia și „necuviința” produsă. Dacă ar fi așa, Iașul ar deveni cel mai bogat oraș din țară, la cât AUR posedă locuitorii săi....Vă temeți, bă târâturilor?

GABRIEL MIHAILA

Video
Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?