A CAZUT BRUMA PE CÂINI !

jnhfdr

Bă oameni buni!

Secția este constituțională! Era oricum, dar a catadicsit și majoritatea din CCR să dea ”ignore” la bazaconiile constante din ultima vreme ale lui Morar și Stanciu.

Mvaaai! Și se vor duce Lulu, Onea și Portocală la pușcăreală? Nu le sună bine băieților deloc...

Și au fluturat haștag-magistrații hârtiuțe pe scări în loc să stea prin săli să judece degeaba-degeaba? Și s-au ”îngrevat” ei degeaba de și-au primit și un dosar penal de la magistrații nehaștag? Nasol, băi Dănileț?!

Hai, miorlăie-te acum haștag-magistratule, pe la Timmy 6% că poate ți-o desființează el... că doar ai încălcat Codul deontologic, ce mare lucru ai făcut?

Cum își imaginează acești pseudo-magistrați că cei ce le intră prin săli vor putea să aibă încredere în judecățile lor, după ce au zbierat ca disperații pe scări că nu vor să răspundă deloc pentru judecățile pe care le împart? Ei au impresia că judecă pentru cei 3 speriați din piață? Ei chiar cred că vreun justițiabil trecut prin săli aprobă smiorcăielile lor, după ce au văzut pe propria piele cam ce se întâmplă cu ei prin majoritatea sălilor?

INGRID MOCANU

Featured

HERJEU DE LA C.N.A. – KILLER-UL DEMOCRAȚIEI PREZIDENȚIALE...

Dacă eu afirm : „președintele nostru e un netot !”, se cheamă că e defăimare sau că am spus un adevăr incontestabil? Sau, mai precis: poate fi DEFĂIMARE UN ADEVĂR INCONTESTABIL? Că eu nu am „impresii”, eu am dovezi ! Ia să vedeți ...