A CAZUT BRUMA PE CÂINE !

dhfggg

Când a venit pandemia peste noi și a apărut Fauci în viața noastră, mulți au picat pe spate. Io am fost puțin mai reținută. Vă spun și de ce. Niște jurnaliști americani, foarte bright, au avertizat publicul. Hey, guys, proștilor, aveți grijă cu Fauci. Și au transmis oamenilor pe conturile lor publice de Twitter niște materiale pe care ei le scriseseră prin 2015 parcă despre Fauci. Înfiorător. Ei știau exact cine e Fauci. După ce am citit investigațiile alea, foarte bine documentate pe toată viața lui Fauci, m-am uitat altfel la Fauci. Mai.. reticent. Toți ai noștri erau atunci pe tavan, îndrăgostiți fleașcă de Fauci. Fauci în sus, Fauci în jos, Fauci Dumnezeul, grăit-a Fauci, să executăm ce zice Fauci. Și dacă vă aduceți aminte bine îl acuzau chiar pe Trump că îl izolează pe Fauci aiurea, că este o luptă politică, iar Trump e invidios pe Fauci și că Fauci este izolat aiurea pentru că este democrat.

Viața a dovedit că știa Trump ce știa. Au trecut alegerile, a dispărut Trump, a venit Biden și booom... a explodat chestiunea Fauci. Fauci este de 1 săptămână prăjit total pe toate posturile importante, chiar și cele democrate, că este de fapt un mic mincinos, care este băgat până la gât în povestea cu China, Wuhan și gain of function, finanțări, că a pitit chestii, că mințea, că avea orgolii și vanități de bătrânel sifilitic și astfel administrația Biden l-a prăjit pe Fauci punându-i toate emailurile cu toate ipocriziile în cap.

Ce nu vedeți în România, dar este festival total în SUA de câteva săptămâni, cu ratinguri pe măsură, sunt emailurile scrise chiar de Fauci în pandemie. Un fel de Hillary Clinton 2. Haios este că acum presa democrată din SUA își editează la modul industrial materialele vechi de pe vremea lui Trump de pe site-uri, în care Fauci era bun și Trump nenorocit și China nu avea nicio vină, modificând acum și scriind în aceleași materiale vechi, de anul trecut, că Fauci nu mai este bun, Trump tot nenorocit este și China este de fapt vinovată. Numai că alți băieți din presă au fost mai deștepți decât proștii celebri pe care îi urmăresc și vânează demult, pentru că ei știu exact ce zace în ei. Și au făcut capturi la materialele în forma inițială și așa cum apar acum. Le pun în oglindă, făcându-i de bafta lumii. Muriți de râs. Ipocrizie mai mare decât în SUA nu există. Cine urmărește atent ce se întâmplă în SUA și UK de 2 săptămâni, cred că nu mai are niciun dubiu că pandemia se va sparge în laboratorul din Wuhan, în Fauci democratul și-n capul Chinei. Și nu, nu este Trump. E chiar Biden președinte! Viața bate minciuna și ipocrizia în SUA, iar pe coverup-ul presei deontoloage, este circotecă totală.

RUXANDA  MATEI

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?