CAZUL VA FI ÎNGROPAT. SCUTUL STRATEGIC E IMPLICAT!

JKOOIGDHJ

Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat de uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Mihaelei Luiza Melencu, ambele dispărute din Caracal, era vizat şi într-un dosar de trafic de persoane, aflat în instrumentarea DIICOT Craiova.

Potrivit ziarului local Gazeta Nouă, pe numele lui Gheorghe Dincă există o sesizare pentru trafic de persoane. Dosarul este înregistrat la DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova. Conform sursei citate, bărbatul ar fi făcut parte dintr-o reţea care furniza „fete” soldaţilor americani de la Deveselu.

Alexandra urma să fie "livrată" partenerilor strategici de la Deveselu așa cum valahii erau obligați să plătească tribut turcilor în fete pentru haremul sultanului. Monstrul a ucis-o pentru că Alexandra s-a opus a fi parte din "parteneriatul strategic"!

În anul 2012, presa nota că zeci de eleve din Caracal au fost obligate să se prostitueze. Ele au fost obligate de o grupare interlopă, ”pentru plăcerile americanilor și ale unor austrieci aflați în România pentru consolidarea unor hidrocentrale”.

”Tinerele erau șantajate cu imagini video din timpul partidelor și erau scoase frecvent de la ore pentru a fi duse la clienți. În total, „30 de fete au fost traficate”, informează antena3.ro.

Banii pentru o partidă de sex variau între 150 și 400 de lei, în funcție de înfățișarea minorei.

"Printre clienţii doritori de servicii sexuale se aflau în mod frecvent cetăţeni străini de naţionalitate austriacă şi americană, care erau detaşaţi în legătură cu serviciul pe raza municipiului Caracal şi comuna Deveselu, judeţul Olt", se arată în referatul procurorilor care se ocupau de caz.

Relatările victimelor sunt de-a dreptul halucinante. Și aceasta pentru că una dintre minore a povestit anchetatorilor că a întreținut cam 500 de raporturi sexuale cu bărbați în decursul unui an.

Din 30 de eleve câte ar fi fost traficate, numai două s-au constituit parte civilă și au cerut daune.

TOTUL CU COMPLICITATEA SI PROTECȚIA SISTEMULUI MAFIOT CARE CONDUCE ROMÂNIA!

Poliție, SRI, STS, procuratură, justiție, ANAF, TOTUL E MAFIE ȘI CRIMĂ ORGANIZATĂ!!!

ALBERT TOMA

 

Featured