CARUTA CU PROSTI

HFJKHGDD

Da, ei trăiesc printre noi!!!

1. Un tip a cumpărat un frigider nou, pentru casa lui. Ca să scape de cel vechi, l-a pus în fața casei, cu un carton pe el, pe care scria: „E gratis, îl vrei, ia-l acasă!” Patru zile a stat frigiderul acolo și nimeni nici măcar nu s-a uitat la el. Și-a dat seama că oamenii erau prea neîncrezători în această ofertă, așa că a decis să schimbe cartonul: „Frigider de vânzare cu 100 ron”. A doua zi, cineva l-a furat! Ei trăiesc printre noi!!!!

2. Într-o zi, mergeam pe plajă cu niște cunoscuți, când deodată, cineva a strigat: „Uite o pasăre moartă!” Unul dintre ei și-a îndreptat privirea spre cer și a întrebat: „unde, unde?”

Ei trăiesc printre noi!!!

3. Când se uita la o casă, fratele meu a întrebat-o pe agenta imobiliară în ce direcție este nordul, motivând ca nu vrea ca soarele sa-l trezească în fiecare dimineață. Ea a întrebat „Soarele răsare la nord?” Când fratele meu i-a explicat ca soarele răsare la est, de ceva timp, ea a dat din cap și a zis: „Oh, nu prea țin pasul cu lucrurile astea!”

Ei trăiesc printre noi!!!

4. Luam prânzul într-o cafenea, când fără sa vrem, am auzit-o pe o angajată că vorbea despre o arsură pe care a făcut-o la sfârșitul săptămânii trecute, când mergea spre plajă cu mașina. A condus cu ea decapotată, dar nu credea că se va arde, pentru ca era în mers...

Ei trăiesc printre noi!!!

5. Vecina mea are un fel de cuțit în mașină, care este special pentru a tăia centura de siguranță, în caz că rămâne blocata din cauza unui accident. Îl ține în portbagaj.

Ei trăiesc printre noi!!!

6. Mergeam pe stradă cu un coleg de birou, când am văzut o femeie cu un cercel în nas, de care era atașat un lănțișor pâna la cercelul din ureche. Colegul meu m-a întrebat: „Nu se va rupe lanțul de fiecare dată când va întoarce capul?” A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane rămân la aceiași distanță unul față de cealaltă, indiferent de direcția în care va întoarce capul…

Ei trăiesc printre noi!!!

7. Nu mi-am găsit bagajele în zona pentru bagaje din aeroport, așa că am mers la biroul de bagaje pierdute și i-am spus funcționarei de acolo, ca bagajele mele nu au apărut. Ea a zâmbit calm și mi-a spus să nu îmi fac griji, deoarece ea este pregătită și instruită profesional și că sunt în mâini bune, dar m-a întrebat ea –  „avionul dumneavoastră a ajuns?”

Ei trăiesc printre noi!!!

8. Când lucram la o pizzerie, am observat un bărbat care a comandat o pizza mica, la pachet. Părea sa fie singur și bucătarul l-a întrebat dacă dorește să taie pizza in 4 sau in 6 felii. A stat si s-a gândit un pic înainte să răspundaă: „Lasă in 4 felii, nu cred ca îmi este atât de foame încât să mănânc 6 felii”.

Din păcate, nu doar trăiesc printre noi, dar se și reproduc și ăștia VOTEAZĂ!!!!

ALCORA  MARINESCU

Featured