CARTEA JUNGLEI – GO, TARZAN, GO!

jhdjhfyhg

Mă uitam azi la televizor, ca tot „carantinatul” și i-am văzut pe ăia de stăteau la granița dintre Austria și Ungaria, așteptând un semn, ceva ori o modalitate de a se întoarce acasă.

Voi ați observat în materialul ăla de l-au difuzat televiziunile cu mesajul lor, cine zicea că l-a votat pe Iohannis și PNL, reproșându-le că au uitat de ei? Aveau ăia niște moace de Tarzan și o exprimare de genul „Io Tarzan, tu Jana” , de prima dată am zis că filmarea e o caterincă ieftină!

Dar ce vreau să spun, în plictisul izolației, ar fi cam așa: dincolo de „miștocăreala” care o fac eu de ăștia plecați la zugrăveală, ciordeală etc. categoric trebuie aduși acasă. Nu ai ce face, sunt ai noștri și gata! Trebuie aduși în țară și izolați, carantinați până spun doctorii că pot zburda liber!

Iar voi ăștia care ați votat cu PNL vă dați seama că sunteți confundați cu astfel de specimene gregare, că ați mușcat-o la urne și ați votat Iohannis și v-a luat febra penelistă întocmai ca pe migratorii ăștia cu dinți de „haur” în față?iuytrtuuh

Bre votanți PNL, dacă sunteți oameni, ființe sociale și aveți cel puțin un neuron funcțional, ar trebui să redirecționați votul vostru. Și nu, nu spun că spre PSD, că ăștia cu Ciolacu-n frunte sunt fault politic.

Poate criza asta ne va arăta, indiferent de reproșuri și can-can-uri, cine e totuși om politic în România și cine face parte din marea masă de oportuniști care s-au cocoțaț în funcții, pe isteria declanșată de subiecte care nu au și nu au avut nimic de a face cu agenda cetățeanului, o isterie rostogolită de doamna Rareș Bogdan, vituperând fără oprire la defuncta IRealeatitea TV, ori de Angi Șaorma și gașca de #rezistenți cu civism făcut pe bani în Piața Victoriei!

GOGU ORLANDO

Featured

SAPTAMÂNAL, PRESEDINTELE MERGE SI ÎSI FACE DATORIA! COSTA, DAR MERITA!

De câte ori mă gândesc la uriașa râmă prezidențială formată din „titular” și din „garda pretoriană” a Klausului scurgându-se pe Valea Oltului către Sibiu, în fiecare săptămână, mai precis către „soția mea, Carmen”, îmi vine în m