CÂRCOTASUL REVELIOANELOR

lghkjjhgh

Astă noapte am fost ca în fiecare an, „invitatul televiziunilor” de Revelion. Cum eram tratat de toți ca „especial quest star”, am hotărât să-i mulțumesc fără discriminare, așa că toată noaptea am baleat între un canal și altul, dar trecând pe pauzele de publicitate luate sincronizat de ProTv și de Antena 1, pe la alte televiziuni cu pretenții, precum de exemplu PRIMA Tv, sau KANAL D, TVR1, TVR 2, București și Telemoldova sau chiar Metropola.

Oricum, mi-am format o părere destul de doctă, așa că vă relatez și vouă, celor care ați dănțuit prin restaurantele patriei la 500-700 de lei tacâmul.

În principal, m-am uitat la „cei doi corifei” ai manipulării, adică PRO TV și Antena 1.  Sunt de fapt singurii care au avut un program mai acătării, iar aici mă refer la condiții de studiouri, la meseriași în domeniul scenografiei, luminilor, a regiei de sunet, de montaj, a unui scenariu cu o oarecare temă.

Efectul principal al acestui Revelion – chit că se numea PROTEVELION sau altcumva - a fost că cele două trusturi media și-au schimbat între ele vedetele de bază. Adică vedete consacrate la Antena 1 au migrat la ProTv, precum Delia, Cosmin Selesy s.a.m.d. în timp ce la Antena 1 au aterizat Loredana, care și-a mai acoperit bulanele și țâțele tunate, convingător, dar care a avut un show pe cinste cu mai toate șlagărele ei și care a făcut un mare spectacol cu o reinterpretare specială a melodiei ce este deja imn – „Trandafir de la Moldova”.

La ProTv, madam Măruță a ținut showul principal, dar acolo s-au mai dat în spectacol Smiley și Horia Brenciu.

Ambele trusturi Media au apelat la câte un scenariu pentru spectacolul de Revelion. La ProTv  existau să zicem niște vedete (Carmen Tănase cea mai autentică și mai adevărată), unde au fost înghesuiți ca umplutură toate vedetele postului ( Adi Moisescu, Andreea Esca cu buzele siliconate sensual, Cosmin Stan, specialistul lor în de toate, cu vocea pițigăiată de scapete, Pavel-Pally Bartos și Cosmin Selesy, doi unguri romanizați din interes, o droaie de vedetuțe pițipoance cu bulanul gol până la rădăcină și țâțele atârnate proptite cu sfârcul proptit în rochița luată de la magazinul de copii de grădiniță. Lasere, lumini colorate, lăutari, maneliști, pederaști LGBT precum acel Edy Wrengle, care a câștigat cândva cu cucurucucu, paloma, o ediție de la Românii au talent, balerine despuiate pentru care masculilor le curgeau bale la colțul gurii. Ăștia s-au folosit cu brio de studioul lor unde se cântă la „Vocea României”, fără mari amenajări.

La Antena 1, au avut la dispoziție studioul amenajat pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”, precum și câțiva artiști folosiți mai des acolo. Scenariul de aici a fost axat pe veșnica dispută între „Nea Mărin” și pupilul său Liviu Vârciu, cu partenerul său masculin, care fiind într-un fel de juriu, trebuiau să noteze chipurile vedetele care apăreau pe scenă în echipa fiecăruia. Clasic și tipic.

Înafară de aceste două canale generaliste, cei de la televiziunea lui Burci integrată cică în Trustul Clever, a arătat că este doar o televiziune țărănească, cu mofturi și pretenții, plină de ciumeți fără talent, sare și piper, începând cu Directorii de departamente, cu regizorii de transmisie, de imagine, de lumini și editare și terminând cu flaifuteri cu aer și ștaif de vedete cunoscute doar la nivelul Căminului Cultural pe lângă care activează plus vreo liotă de nuntași pe unde prestează ei curent contra cost. Începând cu decorurile din acel studiou micuț ca la Casa Pionierilor și șoimilor patriei, unde copiii se înscriau să iasă artiști, cu luminile emise probabil cu lanterne luate de la Dedeman la care au pus un filtru de celofan roșu și albastru, la Prima au predominat maneliștii iubitori de familia Turcu & Copilu, crescut să-și învingă boala ereditară și să i se asigure un viitor ușor și bănos ca al tatălui. Asta am văzut la Prima. Decoruri idioate, pictate pe cortine din mușama pe fundal, că spațiul fiind liliputan, nu mai au loc de fotolii, mese sau piedestaluri.

Pe la TVR, atât la 1, cât și la 2, 3 a fost ceva demn de Căminul Cultural, cu arhive din care s-au reluat la greu filmulețe de anțărț. Ce să vă mai spun de celelalte televiziuni de nișă pe care le-am zapat, execrabil! Programe de rahat turcesc cu apă rece.

De fapt, Revelioanele degenerează din ce în ce mai mult și ele țin pasul cu societatea noastră românească, ce a decăzut amarnic de tare, s-a convertit odată cu răsturnarea valorilor, cu generația asta a hypsterilor iubitori de manele – cancerul culturii românești! Globalismul a putut să distrugă din interior cultura română și a scos la suprafață o muzică cu ritmuri și tânguiri orientale pe sunet de tamburină, ce nu s-au impus și păstrat în cultura românilor nici în perioada când eram mai mereu invadați de turci... Magraoni care nu au habar de carte, de note muzicale, au scos această muzică de care îți vine să vomiți. Doar idioți precum fotbaliști care câștigă prea ușor grămezi de bani -nereușind să termine „pe bune” o școală mai de Doamne ajută - au o plăcere nebună să asculte și să dea bâțâindu-și zona perineului pubian în fața pițipoancelor de neveste, care din plictiseală, cu poșetele doldora de euro, se pregătesc de întâlnirile de la club, unde merg agățate ca trofee de gâtul masculilor iubitori de manele, dar dobitoci în jocul cu mingea.

Asta este de fapt societatea de astăzi, standardul ei, iar televiziunile concep programe care să mulțumească această faună de retarzi cu diplome, această șleahtă de curve ambigen...

A mai trecut un an, încă un Revelion, s-a mai scurs, o perioadă de relatări de dezmăț și „cum s-au distrat românii”, urmează apocalipsa enunțată cu rele, nenorociri, unde hypsteria de jurnaliști agramați încep din nou să latre sacadat ca să manipuleze subliminal pe români.

Începe intriga politică, fabricare de războaie politice închipuite, între hienele care își împart prietenește ciolanul.

La mulți ani români proști! La mulți ani „generația SUPER”! La orice rahat se folosește cuvântul SUPER! Românescul „foarte” bun, frumos, puternic, vesel, ieftin, scump, etc a fost înlocuit de retarzii de azi cu SUPER! Vocabularul „superbogat” de cuvinte al limbii române sărăcește până va ajunge la cel minimal al limbii engleze, o limbă devenită globalistă, tocmai prin simplitatea și puținătatea cuvintelor sale. Televiziunile unde se desfășoară aceste vedete de doi bani sunt un factor care accentuează și accelerează degradarea societății.

„A happy new year!”

MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags