CARALII CALARE PE SITUATIE

hdgdfs

Str Petre Ispirescu din Tătărași este o stradă îngustă, cu trotuarele înguste paradite de vreme, o stradă care face legătura între str. Eternitate și str. Tătărași, la Piața Chirilă.

Până aici, pare ceva banal și aproape normal în urbea decăzută ajunsă la mâna murdară și la creierul de gânsac al actualului bulibașă și al său Stabor.

În ciuda apelurilor mele făcute cu nenumărate prilejuri și a Programelor de Guvernare locală ce le-am scris și pus la dispoziția publică pentru oricine vrea și-o mai putea de a se înființa în Organigrama primăriei Iași o Direcție independentă în subordinea Direcției Tehnice de Sistematizare Rutieră și Circulație – încadrată cu specialiști în arhitectură urbană, trafic rutier și Parkinguri - gânsacii au băgat capul în apă și nu aud. Gănsacul negru la pene și în cerul gurii se ambiționează ca Iașul să rămână la degetul cu ghiul de aur al Bulibașei într-o „Comisie de Circulație”, unde niște șoferi urechiști de duminică își dau cu presupusul și cu stângul în dreptul ca Chirica să poată să o facă pe Tembelul Șef. (cacofonia este inevitabilă în acest caz)

Str. Petre Ispirescu este TRASEUL mașinilor de Salvare și SMURD, care vin dinspre Păcurari – Copou la spitalele de Neurochirurgie și cel de copii Sf. Maria.

Zi și noapte sirenele salvărilor le auzi încă din Tg. Cucu – Podul de Fier străpungând liniștea și croindu-și loc pe străzile înguste ca o ață de pe Eternitate și Petre Ispirescu. Nu știu de ce nu este ales traseul Bucșinescu – Vasile Lupu, măcar pentru Spitalul Sf. Maria...

Ei bine, pe str. Petre Ispirescu staționează de obicei pe partea opusă blocului turn mașini ale locatarilor și altele ce aveau norocul să găsească rar un loc liber ca să cumpere din piața Chirilă cineva o brânză, o smântână, o legătură de mărar sau un buchet de flori. Din acest motiv str. P. Ispirescu devine și mai îngustă și cu greutate își poate face loc de trecere o mașină cu gabarit mai mare de la Salubris, Pompieri, sau alte autospeciale.

Este la mintea unei găini cu gâtul gol ceva ce la gânsacii din primărie nu funcționează.

Lângă Piața Chirilă, pe un teren PRIVAT exista un alt teren gol de clădiri, cu un stejar monumental multisecular pe care proprietarul îl închiria locatarilor din blocul de vis-a-vis ca parcare de reședință.

Manglitorii de șpăgi în frunte cu Bulibașa Iașului au dat aviz de construcție pentru un suc și o bere lanțului Careffour, care a făcut o dugheană de cartier în loc să fi scos Primăria la licitație prin PUZ o clădire turn care să fi devenit parcare publică ce ar fi putut să aspire toate autoturismele de reședință de pe străzile din jur: Stejar, Pantel, erc. Tembeli! Răuvoitori și criminali cu premeditare în același timp! Ferească dumnezeu de o explozie sau un incendiu mare în zonă!

I-am învățat nu odată să facă SENS UNIC  pe str. Petre Ispirescu și Călărași, pentru fluidizarea traficului rutier!

Petre Ispirescu cu sens unic dinspre Eternitate și Calarași dinspre Tatarași spre Eternitate! S-ar putea permite și staționarea unor mașini pe partea stângă a sensului unic și ar fi o cale simplă și rapidă de legătură!

N-ai cu cine dom’le! Gânsacii e proști și au puțină minte!

Au rezolvat situația prin acțiuni susținute de ridicare a mașinilor oprite pe str. Petre Ispirescu și au arondat un echipaj cu mașină de serviciu de la CARALIA LOCALĂ care stă din zi în noapte staționat unde nu mai au voie alții să staționeze și păzesc strada să nu oprească nimeni!

AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ IEȘENI! ar spune Javra Ceacâră în înțelepciunea sa proverbială..., nu crezi că vine și vremea să plătiți cu toții toate abuzurile și fărădelegile făcute?

GABRIEL MIHĂILĂ

Video

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags