CARACOLPILCANEALA POLITICII ROMÂNEȘTI – UN CASPAS CU SOSCHES, SOSCHESAT ÎN SOLUTIE DE JANTICOTILODEN! CU MOTIVE NATIONALE!

JGJFGGHFCG

Io de felu' meu îs drăguță destul de rar. Cam către deloc. Varza murată joacă la pantaloni scurți pe lângă mine. Da' acu' m-o pocnit un val de drăguțeală crâncenă și d-aia am pus titlul de mai sus textului ăsta. Că puteam să-i zic demență, schizofrenie, oligofrenie sau mai pe scurt panaramă.

Însă cum m-o pocnit daravela imbecilității de-a fi înțelegătoare cu meandrele politicii actuale mi s-a părut caracoropilcăneala cel mai potrivit, cel mai idiot și de neînțeles termen.

Să trăiți domnu' Ciucă! Nu vreau să vă deranjez, numa' vă trag de mânecă nițel să vă anunț că vine Crăciunul. Și că jinglebell, jinglebell. Să vedem dacă jinglebell și de Paști.

Domnu' Câtzu, supărat e Doamne, supărat. Că Raluca ceru două lucruri „tres importantes”. Bani și demisie. Și primi niște domni de la Corpul de Control. Întărâtă-i drace!!!

Am sperat până în ultima clipă că Alina își va așeza dosul pe fotoliul de la Justițe. N-a fost să fie. Rămâne visul meu...amu' doar faptul că fu luată în calcul și tot e dramatic.

Nu vă panicați! Vine again Predoiu, să desființeze again Siiju'. Ce poți să-ți dorești mai mult?

Domnu' Ciolacu a reinventat conceptul de negociator. Pe principiul „și mâna greblă se făcu", a luat peneleului  și banii de piept. De pe pieptu' mortului, evident. Identificați mortu' înainte de a fi lăsat în groapă. Oricum, domnu' Marcel va intra în istoria modernă. Că nu l-a pocnit pe prezident când a zis „Mulțumesc băieți!"

Pe de altă parte merită un premiu și președintele nostru, al tuturor. Cu coroniță. Realizați cât s-a străduit să nu zică peeeseeedeeee când a anunțat că iese fum alb? Cât și-o fi scrâșnit dinții înghițind la e-uri?

De penibil n-are rost să vorbim. Mai bine băgăm un golf. Pe elegănțeală, așa...

În timpul ăsta din Parlamentul României s-a strigat help! Adică s-a sunat la 112 să vină poliția. Că senatoarea Șoșoacă nu poartă mască. Poliția a venit până la ușă. S-a plictisit și nu mai știu ce-a făcut. Tom și Jerry.

Un monstru sacru al artei contemporane, pe numele lui Marius Manole, mare cavaler de nu știu ce a ieșit public, cu afectul vizibil zdruncinat din cauze necunoscute și printre vâlvoaie și vălătuci de păr nepieptănat artistic a anunțat suspinând că dă medalia înapoi. Sau decorația, whatever. Că nu-i mai place shaorma cu de toate.

Ăilalți, Bode, Câmpeanu și care naiba mai sunt șed blând. Că s-au salvat. Nici nu cred că aveau alții. Si la ce bun?

Orban e plecat cu leru-i ler. De când nu mai cântă Hrușcă, trebuia să-l substituie cineva. Să-i urăm felicitări.

Să nu-l uit pe Cioloș. Omu' a ieșit cărând după el toată importanța momentului să ne spună că USR nu participă la mangleală. Că ei sunt oameni serioși. Cam ca Bulai, așa...

La Sănătate vine Rafila. Odată cu el și valul 5. Aci' e puțină omidăreală, da' când ți-o spune marele specialist, lași capu' plecat că putea să vină Raed

În rest, prafuri de la mama mare!!!

DANIELA TARAU

 

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?