CAPOTU DE PLAJA

djhfgiu8g

Cum naiba a ajuns țața asta azi  să învârtă pe degete o țară întreagă? Cum este posibil ca muierea asta perversă și trădătoare (nu l-a trădat doar pe Dragnea, dar a trădat și interesul național al României!) a reuțit să se urce pe pervazul țării, că înafară de cutră, alte mari calități nu se dovedește să aibă?!

Nici nu ne mai interesează cine o îmbracă și cine o dezbracă...arată ca o mamaie bine coaptă și cam expirată pe la ambalaj, iar pe dinăuntru nu a epatat cu nimic prin vreo vorbă de duh sau prin vreo acțiune inteligentă care să lovească în hiene sau să dea un șut în bot șacalilor ce trag de stârvul României.

Cel puțin la ultima acțiune de PR în care și-a luat șleahta de băloși și pupincuriști și și-a băgat pedichiura în marea cea mare unde salinitatea e mai scăzută datorită Dunării, Coana Mare Vasâlica s-a dat total în stambă albastră ca sineala de grijit casele și vopsit gardurile prin satele de lipoveni din Delta Dunării...

Ce dreacu a găsit ea să se retragă cu o cohortă de scribălăi găozari taman unde e capătul opus al României, adică la capătul lui SULAINA CEANĂL....

Iote fa la Mamaia! Șleampătă, cu o rochie luată parcă din garderoba unei lipovence de pe la Murighiol și-a scăldat pedichiura pe plaja din SULAINA însoțită de trepădușii care îi țin isonul din dorința de a primi măcar un oscior de ros. Evident, la loc de frunte, Fantele de Dorobanți, Gigolo Clasei politice, Urlando Trădătorovici – până mai ieri susținător înfocat al Programului de Guvernare ticluit împreună cu Liviu Dragnea și Vâlcov...

Dandy Urlando se dă de ceasul morții și se învârte ca titirezul în jurul fustelor lui Mamaia, doar-doar l-o băga cumva în seamă și nu în origini și-l va scoate ca pe iepure din joben „cacandidatul” PSD la prezidențiale.

Cică are charismă și i-a sucit mințile băbătiei, care de bucurie s-a apucat să joace Ting-tong cu in nefericit de la SPP aducându-și aminte de vremuri apus când se juca cu tenisul cu bucurie....

Ce să mai spui când vezi așa ceva? Ce să mai speri când vezi că asemenea precupeață face jocurile după mușchiul ei cranian și după voința unor păpușari nevăzuți care îi învârt cheița?

Țața Frosa se relaxează în văzul lumii, că doar s-a cam extenuat cu atâtea trădări și răsuciri la 180 de grade! Tot ce a făcut bun PSD și Programul lor de Guvernare timp de aproape doi ani jumate – cu bune și rele, cu frâna de mână nemțească trasă, cu fricile de Adevăr și Dreptate – s-a dus și ca speranță după ce această mironosiță a reușit să facă jucând pe fals!

Eu unul nu prea mai am ce aștepta de la ea sau de la țara asta, facă-se voia lui Dumnezeu!

GABRIEL MIHAILA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags