CÂNTEC DE SLAVA PENTRU VOTANTII LUI KLAUS!

HDJDHH

MOTTO: „Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 26 februarie a.c., decretul prin care îl desemnează pe domnul Vasile-Florin Cîţu în calitate de candidat la funcția de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituția României, republicată.” (Administrația Prezidențială, 26 februarie 2020)

............................................................................

O, voi, votanți în proporție de 66,09%!!!... Au l-ați văzut pe idolul vostru desemnând premierul? Au l-ați auzit spunând, ca și cum a fi pe bune: „L-am desemnat prim-ministru pe Vasile Florin Cîțu”? Au l-ați admirat și cinstit pre dânsul cum se cuvine?

Când văd cum își bate joc de voi, măi băieți, zău că nu mi-e milă. Căci de voi își bate joc, dragilor, nu de noi, ăștia care am înțeles despre ce e vorba și nu l-am votat. Când a spus astăzi, printre nenumăratele sale măsele, numele magic „VA-SI-LE FLO-RIN CÎ-ȚU” vouă vă făcea cadou un premier care e singurul ministru picat de două ori în comisii, la audieri și o dată prin moțiune simplă!

Adică singurul repetent notoriu, căruia președintele vostru îi tuflește-n chica rară coronița de premiant! În timp ce voi goliți rafturile de prin supermarketuri că vine virusul, el vă dă niște alegeri anticipate peste (Mălin) Bot și niște cai verzi cu prafuri albe-n nară, pe pereți. Este, băieți, că-l simpatizați pe Câțu? Multă lume-l simpatizează, că e carismatic la maximum și are ochi frumoși, aduși „din condei”, cu pupilele mărite...

Dar nu e singurul, președintele, care râde de voi... toți râd... Orban, Turcan, Cîțu, Rareș Bogdan... se tăvălesc, se hlizesc, se ciupesc de fese, suflă-n vuvuzele și-n trompetuțe, fac tumbe și vă dau cu tifla... Că președintele s-a gândit așa... să punem premier în România, ca să o ferim de șocul ce va să vină, nu ce-avem noi mai bun, mai inteligent, mai patriotic și mai înțelept, ci ceea ce-avem noi mai detestabil, mai rapace și mai... stupefiant... Ăsta era PLANUL B, caraghioșilor care-ați crezut că Vio nu vă merită, așa de alfabetizați și de culți-în-cap cum sunteți!

Selfie-ul din articol, cu dedicație, e pentru voi! Când vă mai adunați prin cafenele să explicați, savant, „canaliei de uliți” că bietul președinte n-a avut loc de întors... că a trebuit să facă mișcarea asta pentru că nesuferitul de PESEDEU voia, al dracu’, să facă alegeri la timp, arătați-le și poza asta, ca să fiți mai convingători!

Ce plan diabolic avea CIUMA ROȘIE! Daʹ bine că ne-a salvat președintele și ne dă peste ochi niște anticipate de n-o să le putem duce... cu un euro pe cele mai înalte culmi ale progresului și civilizației... apropo, ați primit deja înștiințări de la furnizorii de utilități că se modifică unilateral contractele, că de! „...în contextul creșterii costurilor legate de furnizarea serviciilor...” trebuie „...să mănâncă și gura luʹ multinaționala ceva”, asta în afara faptului că s-a gonflat euroiul ca un furuncul pe fesa dreaptă? Iar pe băiatul ăla bun, Vasile Florin (doamne, ce-ați mai râs voi, intelectualii, de Vasilica Veorica! auzi nume de prim-ministru!) care iubește multinaționalele „degrabă vărsătorii de sânge” de plebeu tocmai l-a desemnat președintele vostru PREMIER AL ROMÂNIEI!

Bietule Orban! Ce-o să mai faci tu de-acum și cine ți-o mai lua palton, Ludovicule? Că din 3000 de lei pe lună, cu scumpirile astea, îți va fi greu să trăiești, dragă! Deși noi toți, dar toți, credem ceea ce ai afirmat când ți-a luat presa declarația de avere la puricat:

„Sunt un om simplu, care pot spune chiar că sunt auster şi cheltuielile pe care le fac sunt cheltuielile pe care le face orice om normal. Sigur că în viaţă ai ani mai buni, ani mai răi, luni mai bune, luni mai rele, nu întotdeauna trăieşti strict din venitul pe care îl încasezi pe parcursul unui an, ci şi din veniturile pe care le-ai avut anterior sau din ALTE CHELTUIELI.” (BUSINESS MAGAZIN, 5 decembrie 2019)

S-o fi întrebat cineva, oare, cum o fi trăit președintele PENELEULUI în anii lui mai răi, din ALTE CHELTUIELI? Cum? Nimeni n-a fost interesat?

Dar voi, votanții PENELEULUI, dispuși oricând să explicați folosind calcule ample bazate pe integrale duble, pentru ăi dăștepți, cum a furat Dragnea Liviu de la copiii sărmani din Teleorman, nu vă puneți astfel de întrebări provocatoare!

Așa că, ave! votant al IOHANNISULUI! Morituri te salutant! „Dăcât” că vei crăpa și tu în rând cu alți „morituri”, deșteptule!

LUMINITA ARHIRE

Featured