CAI PE PERETI VERZI

jhfty

Pentru cei ce mai aveau dubii, cum că „aplecătoarea” penelistă ar fi altceva decât varianta soft a consumatului PDL, îi rog să privească lista de candidați pentru europarlamentare, partea așa zis eligibilă.

Pentru „Husarii înaripați”, asemeni mercenarilor polonezi care purtau în secolul 17 această denumire, nu contează steagul sub care luptă, interesele cui le servesc, atâta timp cât sunt plătiți bine. Groaznică această comparație, perorată de nea Organ pe scenă, cu o față ce  amintea mai degrabă de personaje fantastice caricaturale, puțin „machite”.

În fapt, „vajnicii” husari de pe scenă arătau precum dragonul din desenele animate căruia îi curgeau mucii, ori precum celălalt dragon desenat, care în loc să scoată flăcări se îneca și scoatea un fum chiar mai gros decât motoarele diesel de la automobilele Volkswagen în perioada în care americanii i-au prins pe corecții nemți ai planetei că de fapt otrăveau cu nonșalanță pământul, spunându-ne că motoarele lor sunt bio.

Cei care au remarcat cu atenție grotescul de pe scena pedelistă, au observat desigur trăsătura comună a fețelor de pe scenă, aceea de velociraptori ațâțați de mirosul sângelui, de oportunitate de jaf și omor la drumul mare și asta în numele unei Uniuni Europene unde regulile sunt făcute de PPE tocmai pentru pioni ca ei, gata să prostească un popor, după care să își invite prietenii europeni să îl sodomizeze, eventual multiplu și la nesfârșit.

Fața lui Blaga, de bătrân pervers dedulcit la bani mulți, cu o burtă caricaturală, dublat de moaca rechinului Falcă, lângă care stătea disprețuitor cameleonul Hava, impasibila Vălean, mediocrul haiduc Buda, perversul european Mureșean și obscurul aranjor Modreanu, împreună cu „number one” regele fake news-ului, perversul Rareș Bogdan, toți formau un tablou grotesc, văruit de un pictor cubist, beat mort, pentru care geometria a devenit caricatură.

Fața de Păcălici a lui Orban și zâmbetul plin de false promisiuni a lui Rareș Bogdan completau grotescul, care parcă dorea să spună: „Alegeți-ne pe noi, suntem gata să vo tragem!” Și asta în numele unei iluzorii Europe, unde stăpânii deja ne-au etichetat ca victime!

GOGU ORLANDO

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?