CADEREA CABALEI

JDFHSFGHH

      Devine din ce în ce mai evidentă căderea lumii Deep State, ea are loc chiar acum și suntem în interiorul Furtunii!

Distrugerea GUILDSTONES GEORGIA (Georgia Guidestones a fost un monument de granit din Comitatul Elbert, Georgia, Statele Unite, care a rămas în picioare între anii 1980 și 2022. Un mesaj cu 10 porunci era inscripționat pe monument în opt limbi moderne și în patru limbi antice: babiloniana, greaca clasică, sanscrita și hieroglife egiptene care era supravegheată 24 de ore/24, a fost distrusă de bombe, iar videoclipul complet a dispărut de la compania de securitate... Câteva ore mai târziu, GUILDSTONE-urile au fost complet demolate folosind mașini grele).

Vezi https://www.youtube.com/watch?v=Kii3SceRz7s

Căderea Regatului Unit

Rămâneți alături de White HATS FBI HDHDHFHH(agenți FBI contra globalismului) în raidul făcut de aceștia în  preluare de computere, sau hard disk și servere servere aflate în posesia puterii globaliste.

În cadrul guvernului regal al Marii Britanii, mai mulți membri ai cabinetului Johnson au fost DEMIȘI și mai multe operațiuni au avut loc prin Londra în primele ore, înainte ca PRIMI-MINISTRUL BORIS JOHNSON să demisioneze.

OPERAȚIUNILE LONDON BRIDGE („Operaţiunea London Bridge” - planul minuţios de securitate pentru ziua morţii reginei)

Citeste mai mult: http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://adev.ro/qyw5mz

sunt în plin efect de cădere, deoarece regimul de maiestate plănuiește să fie dezvăluit anunțul morții Reginei, ceea ce ar duce la un nou guvern instalat de către oameni din societatea civilă, prin alegeri libere. În prezent, Marea Britanie în 2021, a avut 22 de trilioane de dolari echivalent în aur - livrate de armata americană - din operațiunile de la baza militară din munții Cheyenne.

VATICAN UNDERGROUND D.U.M.B. vezi video: https://youtu.be/q-PoCnuhH6Y?t=13 conectate la CERN SUPER COMPUTER - https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjKkY6kqI75AhW_hP0HHZfWBFwQFnoECAYQAQ&url=https%3A%2F%2Fhome.cern%2Fnews%2Fpress-release%2Fcern%2Feuropean-supercomputer-installed-cern&usg=AOvVaw2JBslK-IXgwjl3_6tXthtl

        SC „Tier 0” al Worldwide LHC Computing Grid (WLCG), a realizat un studiu prin intermediul LHC Optical Private Network (LHCOPN). Datele sunt trimise de la CERN prin LHCOPN către 11 instituții academice „Tier 1” din Asia, Europa (VATICAN) și America de Nord, prin legături dedicate de 10 Gbit/s.

Îm traducere, asta înseamnă doar că toate comenzile sunt trimise de la sediul CIA de sub Lacul Geneva, către 11 substații CIA din întreaga lume, dintre care una este situată în Langley, Virginia. Peste 150 de instituții „Tier 2” sunt conectate ulterior la  „Nivelul 1” al CIA.

Tunelele VATICANULUI - vechi de peste 1000 de ani - adăposteau 2 super-calculatoare care conectau sistemul de spălare a banilor din întreaga lume la regimul CIA - al 4-lea Reich – iezuiții – ROTHSCHILD - familiile Rockefeller (sistem DIGITAL de spălare a banilor care se conecta la Asia, SUA și toată Europa.

Două incendii diferite au izbucnit prin oraș.

Unele rapoarte spun 3 zone, dar mass-media mainstream raportează doar un incendiu, cu rapoarte contradictorii.

      ASASINAREA PRIM-MINISTRULUI JAPONEI, care cunoștea toate rapoartele complete și a predat după ieșirea din funcție SERVERE/CALCULATOARE pentru operațiunile militare, DEMĂSCÂND adevărul „EVENIMENTULUI FUKUSHIMA” și invazia planificată a Chinei prin evenimente provocate prin acțiuni concertate al Coreei de Nord. Rusia. Taiwan, Japonia, SUA (dar Rusia și Taiwan au refuzat să fie în intenția planificată de Bush/Obama).... Surse raportează că prim-ministrul a fost în contact strâns cu TRUMP... Moartea sa a fost falsă, a fost planificată, a fost un mesaj?

          Căderea statului SRI LANKA (Planurile MAJORE sunt programate să folosească Sri Lanka ca teren de testare Betta pentru a vedea căderea unui regim și reconstruirea rapidă prin GASARA D-CURRENCY (National Economic Security and Recovery Act (NESARA) a fost un set de reforme economice propuse pentru Statele Unite, sugerate în anii 1990 de Harvey Francis Barnard. Barnard a susținut că propunerile, care au inclus înlocuirea impozitului pe venit cu un impozit național pe vânzări, eliminarea dobânzilor compuse la împrumuturile garantate și revenirea la o monedă bimetalică, ar duce la o inflație de 0% și la o economie mai stabilă. Propunerile nu au fost niciodată introduse în fața Congresului.

NESARA a devenit de atunci mai bine cunoscută ca subiect al unei teorii a conspirației, asemănătoare cultului, promovată de Shaini Candace Goodwin, cunoscută și sub numele de "Porumbelul unității", care a susținut că actul a fost de fapt adoptat cu dispoziții suplimentare ca Legea securității economice naționale și a reformei și apoi suprimată de administrația George W. Bush și curtea supremă . E-mailurile conspiraționiste ale lui Goodwin au fost traduse în mai multe limbi și au un număr mare de urmăriri online), susținută de aur.

       Libanul - în prezent în BLACKOUTS media. Țara se află în pene de curent prin orașe și sate.

Tăcerea MEDIA

Interzicerea COMUNICĂRII.

Are loc o OPERAȚIUNE MILITARĂ, care se desfășoară prin țară. Este onectată cu arestări masive de disidenți incomozi și de generali.

Cel mai mare regim mafiot KAZAR din SUA, FRANȚA, CANADA, ITALIA... se află în prezent în ținta operațiunilor militare curente dedistrugere... Franța se prăbușește pe măsură ce regimul sindical al crimei, al cărui exponent este însuși Macron, începe să „sară de pe navă” și își abandonează poziția, deoarece a început ancheta penală asupra lui Macron.

REGIMUL BIDEN din S.U.A. – este într-o vizibilă cădere liberă. Pe măsură ce tot mai multe organe mass-media se întorc împotriva lui. precum Washington Post. New York Times Red PILLING, sunt acum contra liberalilor şi pun la îndoială autoritatea lor şi întreaga administraţie.

Scurgerile de laptopuri Tip Hunter BIDEN și de telefoane smart, au ajuns pe scena mondială, când MSM NEWS raportează lumii despre BIDEN și pune întrebări despre președinția S.U.A.

        UE – se pregătește de o FRAGMENTARE COMPLETĂ pe măsură ce piețele se prăbușesc și băncile mici se închid, iar MSM raportează despre recesiune.

        Putin a rezumat situația mondială drept „începutul prăbușirii fundamentale a ordinii mondiale în stil american... al tranziției de la egocentrismul american liberal globalist la o lume cu adevărat multipolară”.

„Rusia și președintele său Vladimir Putin duc această luptă în numele umanității, împotriva alianței teroriste și ostile cunoscute sub numele de NATO”, a spus ministrul de externe venezuelean Carlos Faria.

Traducere, editare și configurare după Telegram

GIGI PETROVAN

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?