CACEALMAUA RUSEASCA

NJUHGJFGHG

Hai sa o luam logic, din 8 -11 septembrie, ucrainenii au fost invitați sa reocupe 3.125 kmp din regiunea Kharkov, fără niciun foc de armă, nu 6.000 de kmp cum mint ei și propaganda globalistă citată de toată Media lor.

 Din dimineața zilei de 12 septembrie frontul s-a așezat acolo în nord, pe malurile râului Vuzolovi. Daca ukrii ar fi eliberat acele teritorii fără ca rușii să se retragă, de ce în ultimele 48 de ore nu au mișcat frontul de acolo nici măcar cu 1 cm ? Dacă ar fi adevărat cum bravează ei, că forțele lor față de cele ruse de acolo, din nord, ar fi fost 8 contra 1, acum de ce nu mai „eliberează” nimic din acea zona? Dacă armele despre care susțin ei că rușii le-ar fi lăsat în urma, de ce nu conțin pe ele simbolul „Z'”, sau steagul Rusiei, sa fie o dovadă clară ca sunt ale rușilor?

Această retragere (părerea mea) a fost similară cu cea din suburbiile Kievului, pentru că ambele acțiuni au fost o cacialma a rușilor. Scopul rușilor acolo momentan a fost atins, în sensul ca le-au distrus toata infrastructura si logistica, acum, de 48 de ore Kharkov e un oraș în beznă, fără apă și fără internet.

Ukrii sunt obligați să țină acolo, pe frontul din nord, peste 30.000 de soldați, altfel se întorc în Kharkov în timp ce rușii pot presa cu trupe sporite clar, eliberarea Donetkului și atacul Nikolaevului ce va sa fie, în cel mai scurt timp. Până atunci, vă doresc sănătate la toți și Doamne Ajută!

Rămâneți aproape !!! TRAIASCA ADEVARUL SI NUMAI ADEVARUL, AMIN !!!

CIPRIAN  TOMA

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Featured