CA CARE KARATEKA ARE REPUTATIE „NEREPERATA”?

HDGHFGG

MOTTO: „Arta e marțială, dar nu e despre război în exterior. Recomand oricui să încerce, căci oricine are nevoie de tărie de caracter, curaj, respect. (...) Anii au trecut, dar pasiunea a rămas.”(Cristi Vasilică Danileț, 16 august 2021, pe pagina lui de FACEBOOK)

.....................................................................

Fotografiile postate de judecătorul Cristi Vasilică, pe 16 august 2021, mi-au amintit un text de-al meu mai vechi, pe care aș dori să vi-l reamintesc... Iată:

În aprilie 2016 , Vasilică Cristi Danileț era supărat rău că niște jurnaliști cu onorabilitatea la pământ, au dat publicității câteva fotografii cu dânsul într-un club de noapte, frumos înlănțuit cu taman pasiunea adolescentină a lui Tudor Chirilă (cum, nu mai e adolescent Tudor Chirilă? sunt tulburată… deoarece el așa zice că este și eram tentată să-l cred…) recte madam Camelia Bogdan, pe care Vasilică, șmecheros, se făcea că n-o cunoaște cu câteva ore mai devreme, la CSM, când trebuia să-i apere reputația… După cum o strângea în brațe seara, în club, cred că i-a și apărat-o.

Supărat, Cristi Vasilică a vrut să i se apere și lui reputația prin ștergerea de pe portalul LUJU a pozelor și înregistrărilor audio-video cu Bogdan Camelia, nimfă blondă, în brațele sale vânjoase de karatist cu centuri de diferite culori. Așa că a solicitat ordonanță președințială pentru a i se „repera” onoarea.

Vasilică, dragă… dar n-am înțeles nici atunci, nici acum, de ce te superi… noi toți te-am văzut în chiloți, pe malul mării… adică în ipostaze mai tari și cu conotații ceva mai emoționante decât cele legate de escapada din club. Iar acelea erau fotografii puse de tine pe FACEBOOK, nu de cine știe ce oameni răi…

Din câte îmi amintesc, cel mai tare pasaj din cererea de ordonanță președințială de atunci, era următorul:

„Mai mult, având în vedere că sunt căsătorit din anul 2001, fapta pârâtului îmi afectează viața de familie fiind nevoit astfel să justific speculațiile apărute în articol, iar imaginea publică îmi este astfel grav afectată.” (păi, nu în mod PUBLIC, Vasilică, trebuie să justifici „speculațiile”, ci, în mod PARTICULAR, taman când ajungi acasă,  în caz că te așteaptă soția, după ușă, cu făcălețul!)

Dar... hai, măi Vasilică… fii serios… nu ți-am spus că te-am văzut toți pozând în chiloți? Cine ar putea să facă vreo speculație erotică după ce a admirat fotografiile de la malul mării… Stai liniștit… nici nevastă-ta nu crede așa ceva!

.....................................................................

P.S. Am și poza cu dânsul în chiloți, pe malul mării, în amurg. Dar m-am gândit că asta, în chimono, e mai însuflețitoare! Și mai virală... ăăă, pardon... virilă!

LUMINITA ARHIRE

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?