C L O N A

jdhdfghh

Vizionând acest videoclip, puteți avea două stări diferite:

Prima, ar putea fi de INDIFERENȚĂ! „Dăi dracu de nebuni idioți că deja SF-urile li s-au urcat la cap!” Ca orice lucru care frizează absurdul, este de necrezut! Orice contrazice logica simplă pe care o are un om dezvoltat normal, cu școli normale, chiar cu grade universitare, este pe loc șocat de o așa idee, de o așa evoluție pe un domeniu catalogat drept Science Fiction... Asta este reacția celor mai mulți dintre OAMENI.

A doua posibilitate de reacție, este a acelora  „very smart”, a acelora care pot și înțeleg că vastitatea cosmosului oferă și altor ființe umane - sau nu - să se fi dezvoltat independent de noi, mai mult sau mai puțin, iar IT-ul care azi este o știință pionierat, încă pe Terra, poate avea performanțe nebănuite de mintea omenească.

Important este să avem curajul și puterea morală să vizionăm clipul de la sfârșitul acestui articol și să gândim puțin cu ochii închiși la ce se dezvăluie acolo, să încercăm să străpungem cu gândirea mai departe de bariera principiilor logice.

Nimeni și nimic nu ne face mai deștepți sau mai inteligenți, decât poate îndrăzneala noastră de a gândi și de a accepta și alte teorii despre viață și despre omenire.

Dumnezeu continuă să existe, chiar dacă puterea Lui este azi privită prin prisma unui demiurg din altă Galaxie, care ne are în supraveghere și în grijă... Poate că ne-a scăpat puțin din ochi, sau poate că a lăsat intenționat să vedem fundul prăpastiei, ca să vedem singuri ce alternativă avem.

Fiți smart, fiți cu mințile deschise, meditați puțin la ce spune acest clip. Nu costă nici bani și nici nu îngrădește dreptul de a râgâi grosolan după ce am halit o roabă cu mici și o ladă cu bere rece...

MIHAIL  MOLDOVEANU

Video

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Featured

JIGODIILOR !

Ne-ați momit si chemat la oraș, ne-ați spus ca trebuie sa apreciem confortul... tehnologia... acum ne spuneți ca trebuie sa reducem confortul, ca suntem prea mulți... eram 23 mil in 1989... si aveam loc toți... azi nu suntem nici 16 mil, dar suntem în plus...