C L O N A

jdhdfghh

Vizionând acest videoclip, puteți avea două stări diferite:

Prima, ar putea fi de INDIFERENȚĂ! „Dăi dracu de nebuni idioți că deja SF-urile li s-au urcat la cap!” Ca orice lucru care frizează absurdul, este de necrezut! Orice contrazice logica simplă pe care o are un om dezvoltat normal, cu școli normale, chiar cu grade universitare, este pe loc șocat de o așa idee, de o așa evoluție pe un domeniu catalogat drept Science Fiction... Asta este reacția celor mai mulți dintre OAMENI.

A doua posibilitate de reacție, este a acelora  „very smart”, a acelora care pot și înțeleg că vastitatea cosmosului oferă și altor ființe umane - sau nu - să se fi dezvoltat independent de noi, mai mult sau mai puțin, iar IT-ul care azi este o știință pionierat, încă pe Terra, poate avea performanțe nebănuite de mintea omenească.

Important este să avem curajul și puterea morală să vizionăm clipul de la sfârșitul acestui articol și să gândim puțin cu ochii închiși la ce se dezvăluie acolo, să încercăm să străpungem cu gândirea mai departe de bariera principiilor logice.

Nimeni și nimic nu ne face mai deștepți sau mai inteligenți, decât poate îndrăzneala noastră de a gândi și de a accepta și alte teorii despre viață și despre omenire.

Dumnezeu continuă să existe, chiar dacă puterea Lui este azi privită prin prisma unui demiurg din altă Galaxie, care ne are în supraveghere și în grijă... Poate că ne-a scăpat puțin din ochi, sau poate că a lăsat intenționat să vedem fundul prăpastiei, ca să vedem singuri ce alternativă avem.

Fiți smart, fiți cu mințile deschise, meditați puțin la ce spune acest clip. Nu costă nici bani și nici nu îngrădește dreptul de a râgâi grosolan după ce am halit o roabă cu mici și o ladă cu bere rece...

MIHAIL  MOLDOVEANU

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?