BUTOAIE SECURISTE UMPLUTE CU TON DE MILITIAN LA A 3

dhdfgyhh

O emisiune ratată a Mirelei Voicu la Antena 3... de obicei sunt reușite. Invitat: Tudorel Butoi. Un securist, cu mentalități comuniste, admirator al lui Vela și Berbeceanu, cu ideea preconcepută că ”infractorul” (asta fiind definiția persoanei pe care o anchetează polițistul/procurorul) trebuie să primească sute de ani de pușcărie. Și i-ar plăcea să fie ca pe ”vremuri” totul, că atunci era minunat: organul bătea ”infractorul” pe stradă, îl băga repede la răcoare de unde nu îl mai scotea nimeni și îi mai și confisca toată averea. Brățara electronică e ”de porc” (statele care au așa ceva sunt niște idioate cică, să nu le copiem).

Individul ne spune că predă la INM. Ne mai mirăm de ce ajung asemenea specimene de magistrați prin instanțe și parchete? Și ”educă populația” la Antena 3: ne mirăm de ce haștagii sunt în halul în care sunt?

Eșec total. Consum media fără sens. Păcat... Mirela Voicu e fată deșteaptă

Later Edit: În schimb, emisiunea Florentinei Fântânaru cu doctorul Narcis Copcă tot de la A3 a fost absolut superbă. Dacă nu ați reușit să o vedeți, căutați-o pe AntenaPlay, nu trebuie ratată

INFRID MOCANU

https://www.antena3.ro/inregistrari/voi-cu-voicu-cu-mirela-voicu-164.html

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?