BUMERANGUL SE ÎNTOARCE!

dhgffg

Bă neamule, a apărut Săsanis ieri la tembelizor, la ProTv și de la catedră, de la el din Palatul unde s-a izolat, a început să plângă cu lăcrimi de crocodil care se scaldă în Nil și să bată obrazul cu degetul contaminat cu COVID 19 pe care tocmai l-a scos din zbârnă.

Gagiul este disperat acum că subordonatul lui HellVigMarcel Ciolacu – joacă în perioada asta și rolul fals de opoziție la el însuși și vinde la public gogoși din cele mai dulci, umplute cu dulceață de guvernare. Asta e un mare pericol pentru săsimea din Servicii, care azi controlează tot, de la Coronavirusul lui Angela Merkel și până la știrile puse pe Facebook de ticăloșii ce se opun Gauleiterului iarăși ales.

Buăăăiii, Săsanis avertizează Opoziția din Unitatea Concurentă a vechii Securități - unde s-au înrolat ciracii lui Ciolacu, Ponta și Tăriceanu, să nu profite de situația disperată în care Hiclăr și Lajos Hortycultorul au pus cangea „pă guvernare”, taman când virusul ucigaș era pe țeavă să pornească în lume, că altfel stăteau și ei încă o lună-două și azi ar fi stuchit din toți bojogii infectați pă Veorica și suptordonanțele ei...

Cum adicălea bre, să te dai tu în perioadă nasoală, când toată lumea e cu ochii pe toată lumea, dăștept în cap și să vii tu public cu idei capitaliste pe care știi să le iei – lucru dovedit – iar GiWernerul Meu condus măiastru spre dezastru de Ludovic Hortycultorul și Vasâlică Câțu se strofocă și se lamentează  din sufrageria Vilei Lac unde stau la șprițuri și câte un caras prăjit cu polenta și usturoi, să amâne până intră Țara în faliment măsurile de susținere a economiei așa cum fac toate statele lumii, de la Papua Noua Guinee și Marele Licurici?

Ia nu vă mai băgați voi și vă jucați de-a Opoziția cu noi, că doar noi aveam voie să vă dăm Muie PSD, în timpul când mercenarii care vin azi acasă cu sculele contaminate din Italia și Spania scuipau de zor neștiind că vor ajunge să lingă azi unde au scuipat!

Si dă-i si dă-isi luptă nenicule, toașul diriginte a ținut ieri spre haiul elevilor, ora de Diriginție și nu pă a dă Fizică, spre fericirea golanilor care oricum nu învățaseră tema și nu-și făcuseră lecția acasă.

În încheiere, Dirigul de la Clasa Specială a persoanelor liberal-handicapate, a lăsat să se înțeleagă că cine mai profită de greaua situație moștenită și face politică „de opoziție”, mă-sa e curvă, dar fără mutter!

GABRIEL MIHAILA

Video
Tags

Featured

SAPTAMÂNAL, PRESEDINTELE MERGE SI ÎSI FACE DATORIA! COSTA, DAR MERITA!

De câte ori mă gândesc la uriașa râmă prezidențială formată din „titular” și din „garda pretoriană” a Klausului scurgându-se pe Valea Oltului către Sibiu, în fiecare săptămână, mai precis către „soția mea, Carmen”, îmi vine în m