BULIBASA PENTRU IASI

jcfjfhj

La locale, ieșenii nu au pe cine vota!

Zi de zi, pe str. Stejar sunt parcate în același loc niște mașini  particulare. În dreptul aceleiași case. O fi firmă, o fi loc de randevu, nu se știe exact. Primăria – prin faimoasa ei „Comisie de circulație” formată din inepți de talia primarului Chirica, a cărui poreclă în UE este „Cel mai atehnic fost director tehnic” -  a împânzit satul Bulibașei cu niște clitorisuri portocaliu-tărcat cu alb, pe care le-a înfipt cu șuruburi în asfalt exact pe linia marcajelor cu linie continuă.gdhdcjk

Asta se pare că este găselnița unor idioți constituiți în Comisie cu acceptul tacit al altor inepți habarniști care au ajuns politic slugile primarului... Atât Poliția Rutieră națională, cât și lacheii proprii din subordinea lui Zamfirescu.

Probabil că acele lindicuri de 20 de cm înălțime se vând la  mia de bucăți sau la snop, cu un preț de damping practicat de rubedeniile Bulibașei Iașiului, că fierul vechi se găsește din ce în ce mai greu. Fiind an electoral și prostia lor de edili este proverbială în toată Moldova, nu i-a dus capul la o soluție corectă care ar fi trebuit să dea semne încă de acum 20 de ani, de când acest balaoacheș a fost adus de mână de Tătuca Simirad și oploșit cu anasâna în corpul tehnic al aparatului administrativ. Multă vreme inepții erau „dăștepți” de le bubuia mintea avându-l în spatele cuștii de sufleor pe prof. Gaiginschi de la Politehnică, un specialist în felul său în siguranța circulației. Din păcate Știința nu se ia prin contact direct și nici prin respirație, așa că ciurda de idioți din Comisie a rămas după decesul Profesorului să mimeze inteligența.

După ce că Iașiul este efectiv sufocat de traficul sutelor de mii de autoturisme - care nici loc de reședință nu au - bragladina care ne este Bulibașă nu a construit din inițiativa Primăriei niciun singur loc de parcare supraetajată între blocuri sau în zone centrale cu aglomerație comercială și turistică. Nu. Totul s-a băgat doar în buzunarele dezvoltatorilor evrei care au construit un nou oraș de locuințe ce va adăposti de facto  cosângenaril ce vor trebui cât de curând să se ușchească din locurile sfinte alungați de călăreții lui El Zorab.

De aici ni se trage nouă, românilor de rând și plătitorilor de taxe și impozite, de aici i se trage și Bulibașei Mihai Chirica „apărarea siciliană” cu o palmă pistruiată și păr roșcat pusă ca scut în fața găoazei tuciurii...

DNA nu are nicio putere, niciun cuvânt, că imediat primește telefon de la Ambasada Israeluluivia SRI - și tâlharul Barabas rămâne din nou liber. Prin urmare, votați dacă vă mănâncă în curtea din dos a primăriei și nu vă mai puteți scărpina, orice alt ipochimen, dar nu pe actualul Bulibașă! Nu îl duce capul la lucruri bune, la lucruri firești, iar pentru asta s-a înconjurat numai de tâmpiți care trebuie să îndeplinească o singură cerință: să fie mai tâmpiți decât ȘefuI ierarhic și să asculte orbește de ordinele acestuia. Tot ce face este doar de fațadă, de ochii lumii... Umblă un zvon prin mahalale că Bulibașa ar fi dat înainte de revelion un ordin către toată miliția călare pe câini comunitari ca în anul de grație pe care îl trăim, nicio autoritate din subordinea primăriei sau controlată politic de Primar să nu aplice nicio amendă sau altfel de sancțiune către nimeni, mai ales pe linie de circulație rutieră sau de păstrare a ordinii publice.

Nici chiar Poliția Națională, de la vlădică la opincă nu are voie să se implice. Mai bine să se întoarcă cu spatele și să nu audă, să nu vadă, să nu răspundă la sesizări! Asta se discută și se stabelește la ședințele cincinale ale „Comisiei dă circulație”!

Prin urmare, viața megieșilor cu scaun la cap a devenit un infern și de nesuportat. Magraonii supuși ai Bulibașei Mihai Chirica (în veci fie-i hulit numele) opresc oriunde vrea mușchiul lor de suin, indiferent că încurcă circulația normală și legală a acelor oameni normali care refuză să devină supuși Bragladinei care „o face” pă primarul.gsghsdhj

Str. Stejar din Tătărași spre exemplu, este îngustă și foarte importantă, fiind o legătură spre cimitirul Eternitate în care stă cu un ditamai monumentul greu din piatră de marmură furată de la statuia de pe str. Independenței în fața Institutului de Medicină pe chept, omul pe care ieșenii l-au ales în fruntea lor în 1992. Ăla de l-a ADUS PE BULIBAȘĂ la primărie pentru „merite deosebite” de a fi condus lucrările de zugrăvire a vilei făcute ilegal pe Platoul Însorit și de a fi devenit prieten bun cu beizadeaua de fecior.

În concluzie, un om care a mâncat de tânăr administrație și gospodărie comunală pe pâine, cu antecedente de moși-strămoși pe meleagurile patriei, vă spune părintește și cu mâna pe suflet „să NU VOTAȚi cu niciun preț pe acest ticălos care a devalizat de două decenii bugetul Iașiului din diferite funcții, din care de un deceniu doar aceea de primar!”

Mai bine să rugăm Ambasada Israelului să găsească un evreu bun la suflet, recomandat de Rabinul din Nicolina să numească un ins pe care noi să-l votăm cu bună știință. Dar unul care să fi fost și la Tel-a-Viv și la Ierusalim și în Fâșia Gaza, unde a văzut că există înainte de orice, parcări supraetajate care deservesc clădirile și turiștii.

Despre ceilalți candidați rămași în cursă este ca și despre morți: „numai de bine”. Niciunul nu este bun, niciunul nu se pricepe mai mult decât Tâlharul actual. Niciunul nu poate încropi o echipă cât de cât profesionistă, care să nu se axeze numai pe furat fonduri europene și bugetul din taxe și impozite. Nici Marius Bo(u)dea, nici C(l)osette Chichireaua, nici Dr. Tudorică Fără Frică și cu atât mai puțin Viorel Pompierul! Dumnezeu ne-a pedepsit pentru prostia noastră și incultura sau lașitatea pe care am arătat-o stând umili, cu capul plecat ca să nu vedem jegurile date de Diavol să ne conducă.

Singura posibilitate pe care am fi avut-o să încercăm oarecum să schimbăm soarta Iașiului, ne-a fost  barată de cei 40 de hoți ai lui Ali Baba,  actualul tâlhar. Intenționat. Prin urmare, vă declar cinstit că NU AVEM PE CINEVOTA  la Primăria Iași ca Primar și nici la Consiliul Municipal. Nu ne rămâne decât să ne răzbunăm și să ne dăm votul masiv doar la Președinte și Consiliul Județean și să alegem în unanimitate partidul care ni se refuză cu obstinație: SOS România! Astfel le vom arăta puterea noastră și mai ales prin asta le vom da un șpiț fix unde au buba!

Votăm la „locale” la județ SOS România și candidații lor aleși cu grijă de Diana Șoșoacă, La „locale”, scriem cu toții pe Buletinul de Vot DRAGOMIR TOMAȘESCHI și SOS România în semn de protest! De ieșit va ieși cu siguranță tot bragladina Bulibașă pe care o dorește Israelul pentru meritele deosebite ale lui Chirica în a le fi retrocedat case și în a le fi înlesnit investițiile într-un nou oraș modern ce va deveni în curând adăpostul fugarilor de lângă Egipt.

În fotografii sunt dovezi ale nepăsării și a inepției echipei actuale de edili condusă de Bulibașă.

MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

MÂNGÂIEREA LUI DUMNEZAU

-Mami tu l-ai văzut pe Dumnezeu?

Mihail Moldoveanu Sun, 06/09/2024 - 09:32
Tags

UMANITATEA ESTE ÎN RAZBOI

Dragi prieteni,

Spre disperarea mea, am aflat că niciunul dintre linkurile din ultimele noastre e-mailuri nu a funcționat. Au funcționat când am testat înainte de a trimite, dar odată ce transmisia de e-mail a fost oprită, serverul a funcționat defectuos și nu s-a deschis nimic.

MAXIMA DEZILUZIE...

Redirecționez mai ieri o poză apărută pe Newsfeed-ul meu pe Facebook în care apare drapelul americănos cu un text care grăiește cam așa: „în filme, ei sunt salvatorii lumii, în realitate lumea trebuie să se salveze de ei”.

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <