Bovidae Germanicus

SODFUJHFGUJIIO

Oribila crimă din Caracal s-a transformat într-un circ mediatic, ceva de speriat. E complicat să vorbești despre un act oribil care are ca subiect viața unei ființe umane. Totuși, dincolo de tragedie, cred că trebuie subliniat modul josnic în care se dorește a fi exploatat evenimentul, atât politic cât și mediatic.

Prima chestiune ce sare în ochi, după ce zile întregi noi toți am bătut apa în piuă pe acest subiect, este rezultatul analizei ADN a cazanului. Nu mă pricep, habar nu am cum e treaba cu focul, la ars cadavre sunt alții specialiști. Totuși, mă întreb ce lichid inflamabil a folosit dezaxatul pentru a crește combustibilitatea în cazan, astfel încât să nu rămână decât cenușă? Și, să zicem că așa a fost, a avut substanța care a permis arderea aproape completă a unui corp uman? Perfect. De unde dreaq a luat-o? De la fostul magazin de produse chimice și fero-metal din Caracal? Cine naiba i-a vândut ori cum a procurat substanța un proxenet din Caracal, care acum pare la fel de eficient precum naziștii la Auschwitz? Să fim serioși! Așa ceva, e clar o substanță cu o circulație reglementată, precum TNT-ul ori altă substanță periculoasă! Deci cu ce a accelerat ăla arderea și de unde?

Mă mai enervează în chestiunea asta și poziția unchiului Cumpănașu. Bă nene, ăsta până ieri era nu știu ce președinte de ONG, care moderniza România, nu știu ce lider, făcător de opinie, din ăsta erijat în spuma societății civile, decis să ne lumineze pe noi prostimea și să ne aducă pe calea cea bună, iar acum vine cu fraze din astea de miros a șantaj, de genul „Dacă nu, nu știu ce ..... spun tot!” Păi așa funcționează spiritul civic? Pe bază de șantaj? Nu e oare datoria ta cetățenească, mai ales că te crezi lider de opinie civică, să denunți ceea ce ți se pare anormal, pe lângă lege, ori nefiresc în bunul mers al societății?

Personal, vă spun că îmi e scârbă de astfel de lideri de carton, care acum încearcă să se cațăre pe urmarea unui eveniment oribil, care întâmplător îl afectează direct!SJHFUUUG

Ah, și îmi e silă de modul în care toate instituțiile astea secrete și nesecrete ale statului, goarnele unității de presă și făcătorii de opinie încearcă să spele cadavrele pestilențiale și intrate bine în putrefacție, care populează sistemul judiciar românesc și procuratura.

Nu în ultimul rând, mă enervează comportamentul lui Bovidae Germanicus, care a făcut din această tragedie o chestiune politică! Chiar, de ce dreaq l-au ales unii pe ăsta președinte? Și de ce l-am mai alege odată?!

GODU ORLANDO

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?