„BOIERIMEA” PATRIOTA

kfjkgjghjjjh

Oricine dă în aceste vremuri grele posibilitatea de exprimare pentru Liviu Dragnea, Diana Șoșoacă și altor patrioți lideri adevărați, trebuie să fie considerați EROI și să fie apreciați, chiar dacă au antecedente ce le diminuează meritele!

 

Am în listă prieteni virtuali vechi. Oameni care mi-au dovedit că sunt patrioți și suveraniști înverșunați, ca și mine. Am spus și am scris demult și de multe ori, că PATRIOTISMUL  la noi în România nu prea poate să învingă niciodată, pentru că suntem un popor de proști, de snobi, de infatuați cu orgolii nemărginite, oameni care fiecare se crede CEL mai patriot, CEL mai sincer, CEL mai cunoscător, CEL mai luptător...

Fiecare micuț lider al unei comunități de patrioți care s-a remarcat într-o grupare, își face imediat gașcă și din acel moment își înfige colții în bucile altuia, care i se pare că îi știrbește lui din valoare și din aura pe care își închipuie că i-a crescut deasupra capului.

Că-s femei sau bărbați, patrioții nu admit ca altul să-i ia lui din strălucire, fie că asta este de AUR  de trompetă, sau din argint de clanță.

Mai ieri, Liviu Dragnea a dat un interviu la DC News, la invitația lui Răzvan Dumitrescu, asociatul la acest „organ de presă” a scârbosului și libidinosului Bogdan Chireac. Eu nu știu cum se împacă cei doi între ei, dar știu bine că vaca pe care o mulg dă mult lapte acru și are mai mereu ugerul plin, că vin nutrețuri din toată lumea...

În timp ce Chireac joacă constant cartea limbistului care spală și dă lustru cu limba sa băloasă cururilor puternicilor momentului – mai ales americănoșilor și ălora de la mmm...UE – Dumitrescu joacă rolul unui partizan al opozanților globalismului, a fost chiar „puțantel” ușuit de Gâdea de la Antena 3 când s-a făcut curent și au schimbat azimutul cu 180 de grade. Dumitrescu însă a avut emisiunea sa, ba chiar era lăsat să mai modereze ca o contrapondere pentru ca schimbarea direcției să nu pară prea bruscă, în vreme ce din ce în ce mai mulți foști telespectatori fideli canalului pentru lupta contra Javrei Ceacâre - întâmplător sau nu, fiind și a patronului „dom Profesor” Dan Voiculescu. Frica și interesul care poartă fesul i-au făcut să defecheze exact în farfuriile din care mâncau, astfel că azi sunt cu o vizibilitate sub cea a canalulu DISNEY, sau Cartoon Network...

Dintre toate hienele care servesc rahatul din tacâmuri de porțelan și argint de clanță, Răzvan Dumitrescu pare a fi singurul mai educat și folosește permanent șervețelul proaspăt ca să se șteargă la gură de maro.

Ok, cu asta mă mut la Liviu Dragnea. Pe mine mă uimește doar când văd cum oameni cu un intelect peste medie, în care aveam nădejde și de la care aveam oarece pretenții, sar ca arși și scuipă foc din placa dentară când văd o fotografie sau un videoclip cu Liviu Dragnea. Din hoț și din escroc nu-l mai scot, iau iute o gură de lămâie proaspătă pentru ca să aibă suficientă salivă în g(a)ura uscată de vârstă sau de diabet zaharat. Asta îmi dovedește puținătatea și micimea intelectului lor, pentru că s-au lăsat manipulați de Sistemul care a primit lovituri sub centură de la Liviu Dragnea, în timp ce s-au contribuit masiv, ca să-l răpună și să-l scoată din joc. De ce oare? Aceiași amici ai mei care iau suveranitatea în gură ca pe o acadea acrișoară, continuă sub pretextul patriotismului lor incomensurabil să-l persifleze pe Dragnea, ceea ce echivalează cu negarea meritelor sale INCONTESTABILE,  în ceea ce a reușit să facă aproape singur, dacă ne uităm azi înapoi, pentru că cei care l-au trădat se află azi bine înfipți în mariajul pervers între doi curiști cu metehne și apucături diametral opuse, la prima vedere.

Tot ce apucase Dragnea și cu încă 2-3 oameni fideli lui cu adevărat, a fost anihilat imediat ce jegurile globaliste care au pus mâna și pe România, l-au închis politic, abuziv. Azi, omul se zbate ca – din ceea ce știe și ce cunoaște trăind și simțind pe pielea sa efectele luptei curajoase cu sistemul criminal al lui Kovesi-Coldea-Băsescu-Johannis – se chinuiește să coaguleze acele persoane și forțe patriotice-suveraniste  capabile să întoarcă soarta României.

Afirm cu tărie că Liviu Dragnea și Diana Șoșoacă ar trebui să fie viitorii conducători ai României, cu Diana Șoșoacă la Cotroceni și Liviu Dragnea în fruntea viitorului guvern de coaliție ale forțelor care înțeleg că totul trebuie să pornească de la Suveranitatea statului!

Diana Șoșoacă este o profesionistă adevărată în ale dreptului, știe multă legislație și cum funcționează mecanismele și instituțiile internaționale cu care trebuie să conlucrăm în limita suveranității noastre, iar Liviu Dragnea are o mare experiență în multe domenii administrative, care pot și trebuie să facă diferența între moarte și viață. Evident, cei doi trebuie să lucreze într-o frăție adevărată, să se completeze reciproc, iar viitorul parlament - în care va trebui să se poată ajunge la o majoritate copleșitoare prin votul masiv al românilor - să dea niște președinți de Senat și de Cameră la Deputați de aceeași factură și de aceeași dorință de suveranitate.

Nu se va putea întâmpla asta, deoarece jegurile securiste ale sistemului, prădătorii din actuala clasă politică, acționează cu persuasiune și cu abnegație ca să manipuleze în continuare mulțimea, să o dezbine, să-i întărâte împotriva unui L. Dragnea și D. Șoșoacă, a unui Cristian Terheș și AUR, partid al Sistemului, ce a ales să joace cartea patriotismului pentru ca să-și poată băga ranga între ușă și tocul ei să acceadă în parlament și în structurile de conducere ale statului.

Este oribil să văd cum persoane pe care le-am crezut mult mai inteligente și care au totuși scuza că nu sunt trăitori în România, au o percepție proastă asupra unor lideri autentici ce s-au ridicat pe suferințe și ostracizări, iar percepția „diasporei” a rămas încă tributară propagandei socialismului neo-marxist al globaliștilor.

Asta ne va omorî, asta ne va dăuna, spre bucuria acestor hiene ticăloase ce ne-au dorit răul ca să se poată ei îmbogăți și stăpâni.

Aveți o pospăială de cultură politică, o viață de snobi și de trai superficial și vă dați cu părerea în probleme pe care nu le cunoașteți nici măcar de departe.

GABRIEL  MIHAILA

Video

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Featured