BOICOT DE SOLIDARITATE A ROMÂNILOR

JFJGHGHJ

 Nu ieșiți masiv la proteste, vă este lene, vă este frică... Dar haideți să ne solidarizăm măcar o singură dată în mod ideatic măcar și să ne dovedim sau nu dacă mai putem spera să fim un popor și o națiune!

Nu cerem imposibilul, nu cerem să dați efectiv în cap nimănui, nici măcar să scuipați sau să vă îmbrânciți cu jandarmii, vă cerem doar să fim solidari cu o idee, cu o acțiune de rezistență tacită a românilor!

Jegurile globaliste vor să ne aducă în situația să renunțăm la propriile mașini și să devenim încet fără proprietate privată. Vor urma casele, mijloacele fixe ale firmelor private? De asta vă chemăm la un

B   O   I   C   C   O   T  !

1, Protest permanent prin boicotarea liderului pieței de carburanți din Romania, care face preturile de ani de zile în piață. Este Vorba de OMV & Petrom. Nu mai alimentați deloc în nicio stație OMV & Petrom până când prețul la pompă nu scade sub 5 lei. În acest fel vom obliga pe liderul pieței carburanților din România să reducă prețurile sau să dea faliment în situația în care nu dorește scăderea lor. Înainte ca România sa intre în faliment, vor începe să intre în faliment lanțurile de benzinării multinaționale (cu acționariat străin) care s-au constituit într-un cartel care controlează și cresc nejustificat prețurile. Să vedem dacă le convine să se pună cu poporul roman… Dacă OMV & Petrom își permit să intre în faliment, să vedem cine preia ștafeta falimentului? Rompetrol? Lukoil? Mol? Socar?

Să-l vedem pe sinistrul (ministru) de la energie Virgil Popescu ce va face când cele 8 stații de carburanți OMV administrate de soția acestuia vor începe să înregistreze pierderi. Protest permanent până când prețul la pompă scade sub 5 lei !!!

2. Alimentați cu combustibili doar de la micii benzinării, 100% întreprinzători români și NU de la celelalte rețele de benzinării cu acționariat majoritar străin (ROMPETROL, LUKOIL, MOL, SOCAR, GAZPROM). În acest fel ajutam pe micii benzinari români și nu pe cei care s-au constituit într-un cartel ce controlează și cresc la infinit prețurile!!! Protest permanent pana cand pretul la pompa scade sub 5 lei !!!

3. Alimentați doar în 3 zile pe săptămână MARTI, JOI sau SAMBATA !!! În acest fel, în mai mult de jumătate din timp, va fi pustiu în toate benzinariile!!! Luni, Miercuri, Vineri si Duminica nu intrați în nicio benzinărie, nici măcar pentru un sandviș sau apă sau cafea!!! Nu cumpărați nimic în aceste 4 zile : Luni, Miercuri, Vineri si Duminica!!! Protest permanent pana cand pretul la pompa scade sub 5 lei !!!

4. Boicot magazine alimentare ale tuturor stațiilor de carburanți! Cu alte cuvinte, nu mai cumpărăm nimic, produse și servicii din toate stațiile de carburanți. Nu mai cumpărăm cafea, nici apă, nici suc, nici inghețată, nici sandviș-uri, nici foietaje, nimic de la sectorul alimentar, nimic de la servicii, nu spălăm la ei mașina, nu cumpărăm RCA sau RO vignetă, absolut niciun produs alimentar și niciun alt serviciu, de la toate stațiile de carburani! Să vadă că poporul este supărat și să le producem pagube, cum și ei au crescut nejustificat prețul la pompă. Prețul barilului de petrol a scăzut, dar prețurile lor au crescut la pompă!!! Motorina este mai scumpă decât benzina în condițiile în care costurile de producție sunt mai mici pentru motorină. Vor să omoare agricultura si pe fermierii români!!! … Protest permanent pana când prețul la pompa scade sub 5 lei !!!

5. Boicot total începând cu 1 septembrie 2022 dacă prețul carburanților nu scade sub 5 lei !!! GPL SUB 3 LEI !!! Mai exact, nu mai alimentăm deloc cu carburanți, pe termen nedefinit, dacă prețul la pompă nu scade sub 5 lei !!! GPL sub 3 lei !!!

IOANA COMAN - Telegram

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?