BEIZADEAUA SI SLUGILE ROMÂNE

jhfddhh

Banii din șpăgile colectate din România și Ucraina, s-au dus pe cocaină și orgii cu prostituate. O mică parte, că oricât de drogat și viril ai fi, nu poți cheltui milioane de dolari doar pe asta.

Fiul lui Joe Biden primea acele taxe de protecție sub forma unor angajări fictive. Angajatorii erau oligarhi din Est, ca Puiu Popoviciu - cel cu Mall Băneasa, ginere de ministru comunist. Sau ca Igor Kolomoiski, inventatorul lui Zelenski, patron de televiziuni și băiat deștept din energie.

        Ieri s-au întâmplat două lucruri, aparent fără legătură.

       A apărut pe internet un clip de pe laptopul lui Hunter Biden, cum cântărea cocaină. Presa „serioasă”, l-a blocat total. Nici nu mai zic că e fals, îl ignoră și atât. Deși anul trecut preluau dezvăluiri din Daily Mail. de pe același laptop, pentru că partea cu Popoviciu cumva îi convenea taberei Koveși.

        Acum, laptopul e „dezinformarea rusă”. Și știți ce? Chiar cred că rușii sunt implicați în capturarea laptopului și a jurnalului fiicei lui Biden. De-asta a și intervenit direct FBI cu percheziții la Project Veritas. Nu cred povestea cu laptopul uitat la reparat. Aș paria că a fost o penetrare din partea KGB - poate chiar la multele peregrinări prin Ucraina ale juniorului. Dar asta dă greutate materialului din laptop, nu o infirmă.

        Tot azi, a fost emisă o scrisoare deschisă semnată de toți ambasadorii SUA în România de după 1989. Intitulată cu un tupeu demn de gura păcătosului: „Parteneriatul strategic cu România - una din cele mai bune investiții ale SUA în Europa”. Cred și eu!

         Chiar ambasada Americii la București stă pe terenul vândut la preț de prieten strategic chiar de Puiu Popoviciu. Care îl angaja nu doar pe Biden Jr, dar și pe un fost șef FBI - instituție care instruia procurorii de la DNA-ul lui Koveși. Cam toți ambasadorii ăștia au ajuns putred de bogați după bafta de a fi trimiși în România. Unul era mare șef în Fondul Proprietatea - tun în care s-au înghesuit acțiuni la perlele economiei românești, ca Hidroelectrica. Ultimul chiar a dat șpagă lui Trump pentru postul de la București! (Sub forma unei „contribuții la campania electorală”, după ce președintele era deja ales.)

          În afară de câteva acțiuni de PR, nu știu un lucru bun pentru țara noastră făcut de acești ambasadori. Ei ne-au dăscălit că suntem corupți și înapoiați, când ne luau resursele de gaz din Marea Neagră, când se dădeau tunuri ca Bechtel, Microsoft, când Oracle devenea intermediar de șpăgi guvernamentale. Când se evaporau miliarde de euro pe rable din industria aviatică și de armament.

          Alt ambasador se lăuda cu cei 140.000 de „restarteri”, de trepăduși capacitați să îmbâcsească internetul cu mesajele #rezist și alte programe soroșiste. Când pinguinii #haștagiști înghețau în piață pentru „justiție”, Hunter Jr mai trăgea o liniuță de cocaină.

         Chiar merită numiți toți acești semnatari ai scrisorii, care - alături de toată clasa politică românească - sunt printre artizanii distrugerii acestei țări:

- Alfred Moses

- James Rosapepe

- Michael Guest

- Jack Crouch

- Nichola Taubman

- Mark Gitenstein

- Hans Klemm

- Adrian Zuckerman

        De trei decenii ne bat cu rigla la palmă că suntem corupți. La noi, cea mai frecventă încadrare de corupție e „traficul de influență”, la ei îi zice lobby și e o industrie de zeci de miliarde de dolari pe an. La aceste pașale se duc an de an în pelerinaj, de 4 iulie, toți politicienii care vor să parvină.

(preluat de pe Telegram)

GIGI  PETROVAN

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?