BASMELE PAMÂNTENILOR: IMPERIUL CONTRAATACA

HFHFGJJJ

▪️Săptămâna trecută, liderilor Rothschild din Marea Britanie - o comunitate de 300 de persoane și din întreaga lume - le-a fost trimis un avertisment că operațiunile regimului Red Hat și World Ban care controlează acestea, se apropie de sfârșit. Acest avertisment a fost că Evelyn de Rothschild a trebuit să moară - ceea ce s-a întâmplat în ajunul unei Luni Roșii de Sânge - un simbol că Alianța deține controlul și dă startul unei noi ere - Epoca de Aur. Majoritatea oamenilor nu realizează că nu trăiesc în NWO (New Word Order). Epoca aceea s-a terminat acum.

▪️ Din ordinul Alianței, în ajunul lunii roșii de sânge, lui Evelyn de Rothschild, i s-au dat pastile pentru oprirea inimii. Dacă nu se respectă porunca, familia și copiii lui se confrunta cu un viitor care le elimină rapid moștenirea și posesiunile.

▪️ Lady Rothschild este o cârtiță adormită (turnătoare) în cadrul regimului Rothschild. Menține legături mondiale importante - care s-au întors deja împotriva NATO, ONU și elitei.

▪️Soții Rothschild erau familia regală a Imperiului Khazar sub numele Bauer, care odată a fost staționat pe ținuturile Rusiei de Sud și Ucrainei de Sud, ajungând pana la Kiev. Khazarii s-au închinat lui satana, ca zeu al lor și i-au oferit copii mici și bebeluși, apoi au băut sângele lor și i-au mâncat. Erau cunoscuți printre națiunile vecine ca spioni, hoți și escroci și majoritatea copiilor oferiți lui s@tana erau copii ruși furați.

Kievul a fost capitala Rusiei în 965. După mai multe avertismente, prințul Kievului, Svetoslav, le-a distrus țara și i-a alungat de acolo. Familia lor regală - atunci Bauer - a furat vistieria statului și peste noapte într-o evadare non-stop a reușit să ajungă în orașul Frankfurt din Germania, unde au fost redenumiti Rothschild. În evadarea lor, ei au jurat să se răzbune etern pe Rusia și au urmat această linie până în ziua de azi. Mulți dintre acești oameni au rămas pe aceste meleaguri în fosta lor patrie, prefăcându-se evrei, pentru a-și acoperi numele rău. Zelenski este de asemenea, unul dintre acei jucători de noroc.

▪️Rothschild nu sunt evrei - sunt familia regală a jucătorilor de noroc, dar se prefac a fi evrei, pentru a-și ascunde numele rău. Ulterior s-au stabilit la Londra, au creat City of London ca stat independent în Anglia, în secolul al XVII-lea au măcelărit familia regală legitimă prin Oliver Cromwell și ulterior și-au numit reprezentantul la tron. De la Londra, au condus lupta împotriva Rusiei, organizând în 1917, așa-numita Revoluție din Octombrie, au măcelărit familia regală și au distrus Imperiul Rus, ucigând milioane de ruși.

Războiul din Ucraina astăzi, împotriva Rusiei este condus din nou de Londra. Imperiul Britanic este cel mai mare dușman istoric atât al Rusiei, cât și al Statelor Unite. Asistăm la distrugerea acesteia de către noua Alianță globală condusă de președinții Trump, Putin, Xi Jinping și prim-ministrul indian Narendra Modi. India săracă a fost o colonie britanică timp de 300 de ani. Din ceea ce a fost cândva Marea Britanie va fi în curând doar o mică Anglia.

ISKRA  LOUKANOVA

Preluare de  Roman Sandu

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags