BARBATII MOR ÎN PICIOARE, CÂRPELOR !

sopiutrf

În PSD este o atmosferă lugubră, asemănătoare cu cea de pe Titanic, după ce a fost avariat în coliziunea cu ghețarii.

PSD-ul a intrat în coliziune cu Brigada de Poliție Politică a SS. Pentru că au avut și ei în rândurile lor o mulțime de mafioți sub acoperire de "patrioți", au reușit să evite multă vreme această coliziune. Dar Poliția Politică nu i-a mai iertat. După ce i-a "fezandat" sistematic timp de câțiva ani, i-a executat fără milă în 26 - 27 mai. Acum ei sunt în agonia morții. Totuși, se mai agață cu disperare de firava speranță că naivii votanți nu au înțeles ce se întâmplă. Speranțe deșarte!

Mafioții i-au pus în genunchi și le-au dat să aleagă din două variante: ori rămân în genunchi și le pupă cizmele, devenind sclavii lor sub acoperire de politruci, ori își fac seppuku. Sigur că există și varianta a treia, să te ridici în picioare și să riști să mori, dar să mori ca un bărbat, în picioare. Liviu Dragnea a spus: "Dacă mor, să mor în picioare!" Cu părere de rău, Liviu Dragnea a fost executat ritualic în poziția îngenuncheat. A încercat să lupte, dar n-a avut curajul necesar. A sperat că va avea parte de clemență. Ce naivitate, să aștepți clemență și îndurare de la șacali și hiene!

Lașilor, ridicați-vă în picioare, dacă rămâneți în genunchi veți muri în umilință! Mafioții iartă mai ușor o sfidare curajoasă decât șovăiala lașă. Aruncați peste bord "cadavrele politice" securiste, începând cu Vaselina Veorica și "chiparoșii" din jurul ei. Dacă nu reușiți să faceți asta, o soluție disperată ar fi să ieșiți din PSD-ul eșuat și să încercați să treceți cu Liviu Plesoianu la ALIANȚA NAȚIONALA ROMÂNIA!.

 Nu știu ce șanse sunt pentru așa ceva, depinde de voi, depinde de cât de mulți mai sunteți cei care mai aveți "sânge în instalație".

Una din poruncile date Vaselinei și pesedeilor este să nu cumva să "găsească" vreun candidat la prezidențiale care să ia mai mult de 8 - 9%. Ca să nu-i încurce pe mafioți în manevrele din turul 2.

În PSD există Liviu Pleșoianu, candidat ce ar fi avut șanse reale nu doar să câștige alegerile, ci chiar să le câștige din primul tur dacă era sprijinit de un partid mare cum era PSD odată. Poate că unul din motivele pentru care a fost grăbită executarea PSD-ului să fie și aceasta. Cert este că Liviu Pleșoianu este cenzurat în PSD și în televiziuni. Veorica preferă s-o înjuri decât să-i pronunți numele Pleșoianu, că are coșmaruri. Securiciul sub acoperire de "sociolog", pielea(nu) 'ulii, mai bine ar înghiți o broască decât să-i pronunțe numele.

Vedeți "tactica" Veoricăi de a-i distruge șansele lui Liviu Pleșoianu?djhfgifgghg Evident, nu doar că nu-l va desemna candidat, dar trage de timp cât mai mult posibil, diminuându-i cu fiecare zi care trece șansele de a convinge electoratul mai puțin informat. Altfel, e foarte "democrată" tanti Vaselina. Face ce-i spune "partidul". Dacă-i nevoie, se pune chiar dânsa și "catindează". Ar fi de râs dacă n-ar fi atât de sinistru.

Cred că poporului român îi sunt rezervate suferințe și umilințe uriașe în deceniile care vor urma. Prin acceptarea în fruntea sa a "partidelor" neosecuriste și neomarxiste, poporul român procedează ca o turmă de oi care alege să se predea haitei de lupi, de bună voie și nesilită de nimeni. Dar poate că nu putem deveni un popor demn fără să trecem prin aceste suferințe purificatoare! Dacă vom mai rămâne un popor după ce va trece tăvălugul ăsta peste noi...vom vedea cei care mai apucă, dar sunt puține speranțe!

ALBERT TOMA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?