AVERTISMENT! – SPIONUL GEORGE SIMION DE LA ETAJUL 4

kdbhdhnvfbvhhj

Ieri, la canalizarea cu dejecții pestilențiale numit FOCUS-Prima Tv - unde se prostituează babeta Andreea Berecleanu, tunată pentru Ucraina, haldăul puhav, cu coc de cur(l)ist Sebastian BachPTIU!man, dar și măscăriciul clăpăug Dragoș Pătraru, ginerele tomnatec cu costum de contabil și cravată de fermier Marius Saizu – s-a făcut o mare diversiune!

Au explodat o bombă care a fâsâit numai, ca o beșină dată în surdină de câțiva șoferi de TIR care au halit fasole cu ciolan la o pensiune aflată la granița cu R. Moldova spre Ucraina.

Citând „surse” precum șeful SRI din Moldova, căruia i-a spus lui șeful Securității de la Kiev(?), George SimionAUR de trompetă – este un mare spion recrutat de FSB și face jocul lui Putin!

Dacă ești doar puțantel atent, descoperi cât de mârșavă este intoxicarea. Securitatea asta globalistă și împuțită este în disperare și este într-o mare depresie psihică, acum, când vede că toată propaganda lor de rahat făcută prin presa televizată meinstram, s-a făcut de cacao în marea masă a „proștilor de români” ce au putut fi foarte ușor de intoxicat și manipulat vreme de mai multe decenii!

Împuțiții de securiști globaliști au mai constatat că există un puternic curent „proputin” , „prorusia” și care este de fapt antiglobalist, antiNATO, iar viitoarele alegeri se vor face sub amenințarea că populația va vota covârșitor pentru niște partide suveraniste, izvorâte direct din societatea civilă, precum SOS România și care va aduce la putere oameni care nu au mai fost până acum în politică!

Aceasta este disperarea, iar ideea acestor viermi de hoit este ca să-l scuipe pe George Simion, să-l vopsească în AUR de trompetă și să-l aducă pe placul „prorus”, „proputin” al populației votante.

George Simion va avea doar rolul atribuit de a capta simpatia „putiniștilor” din România și diaspora, care – se dorește – să plece din siajul SOS România și Diana Șoșoacă.

 În fond, George Simion cu toți AUR-iții lor în Curtea Supremă de Casație și Injustiție, trebuie să disipeze voturile care vor merge masiv către patrioții adevărați ai României, lucru care i-ar aduce pe globaliștii de azi, în moarte clinică.

Nu puneți botul la știri de intoxicare! AUR nu este un partid adevărat care să ne poată salva! El reprezintă tot interesele Serviciilor de Intelligence care fac încă jocul americanilor-NATO!

GABRIEL MIHAILA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags