AVEM UN DEX DEPĂSIT!...

hdfghfgff

Cuvintele trebuie aruncate la gunoi. Sensurile poate nu, dar asta este altă poveste.

Cum se va numi hoția după fenomenul de la Sectorul 1? O individă, candidată, intră în sala în care se păstrează sacii cu buletinele de vot, scotocește, taie buletinele care nu-i convin, încarcă cele mai multe în rucsacuri și le trimite cine știe unde prin intermediul unor acoliți, un procuror cu dreptatea-n gură supraveghează activ operațiunea care se cheamă CUM? Cuvântul HOȚIE nu mai este bun, deoarece individa este bine mersi în funcție și NIMENI, dar NIMENI dintre cei care vorbesc mestecând vorbele de plăcere, vorbesc, spun, despre dreptate, CINSTE și alte prostii, nu se sesizează. Ba, mai mult, românilor, vorbesc de cei furați, li se fâlfâie, deoarece au văzut ei hoții mai mari și oamenii ăia, hoții, cum ar veni, sunt miniștri, parlamentari... Așadar DEX va să se schimbe, precum Constituția, deoarece unele cuvinte trebuie înlocuite.  Cuvântul CINSTE se înlocuiește cu cuvântul HOȚIE și gata. În felul acesta, discursul liberalo-iohanist împotriva hoției PSD, devine unul împotriva cinstei.

PSD și toată lumea va înțelege perfect cum stau lucrurile. Doar așa poate fi înțeleasă anomalia de la Sectorul I, unde o CINSTITĂ a câștigat alegerile DĂRUIND (de la furând) buletinele de vot la dracu, iar Justiția, pe bună dreptate, vorbește în această speță despre ADEVĂR, CINSTE, DREPTATE și numai un cârcotaș ca mine se duce cu gândul la MINCIUNĂ, HOȚIE, NEDREPTATE.

CINSTITA UE ne dă lecții ca unor oligofreni despre democrație, separația puterilor în stat, corupție și multe altele. Foarte frumos, niște înapoiați ca noi trebuie să fim educați, să ne spălăm ca să nu puțim în splendida adunare populară care este această construcție statală cu iz neo marxist. Dar cum se aplică toate aceste vorbe la situația din Ucraina, stat de tip făcătură, înjghebat de un stalin mai cretin și nemernic decât oricând, stat în care românii sunt discriminați fără milă, teritorii românești sunt păstrate în pofida adevărului istoric, iar americanii, prin CINSTITA FAMIGLIE BIDEN taie și spânzură ca la ei acasă? Chiar așa, cum se aplică vorbele astea?

Simplu, schimbând Constituția și DEX-ul. HOȚIA devine CINSTE și totul reintră în normal. În conformitate cu noul DEX afirm cu tărie:

Domnule Iohanis, sunteți un patriot!

Domnule Ciucă, sunteți premier!

Doamnelor și Domnilor demnitari români, sunteți... și tot așa și totul devine foarte clar pentru toată lumea. Ca să vezi cum am trăit în întuneric până acum! Cum am fost capabili să trăim în căldură și să ne spălăm cu apă caldă când normal este... așa cum este!

Adevărul este că nu avem un DEX bun!

MIHAI  MALAIMARE

Featured