AUR SI USR – ACEEASI MIZERIE!

mcjdhfjk

 Dacă ai minim doi neuroni, dacă ai un minim de stimă de sine, dacă ești real preocupat de viitorul tău, al familiei, al țării în care trăiești și te desfășori, dacă ești pragmatic, realist și nu trăiești în METAVERSE sau pe stadion, NU AI CUM SĂ MAI CREZI într-o salvare de la AUR sau USR.

Am remarcat în ultimul timp reactivarea USR, care se face prin intermediul platformelor AUR, posibil în cooperare cu „perdea”.

Cei de la AUR comentează pe platformele USR și viceversa.

Un schimb de replici între cele două găști de un penibil ieșit din comun și deseori agramate.

Mai jos aveți capturi cu ultimele preocupări ale celor două grupări: USR: NATO, SIIJ, plagiatori, numiri de partid, AUR: încălzire globală, ONG-uri, meniul din spitale.

Acestea sunt preocupările AUR, USR, în plină criză economică, fără precedent, criză alimentară, criză socială, criză umanitară, criză a siguranței naționale?

Ăștia sunt cei care au viziunea pentru a salva țara asta?

Ăștia, care se hlizesc și se întrec pe Facebook în replici agramate, limbaj trivial și postări inepte, când țara se scufundă???

Ăștia, care fac proteste pe teme selective, de fanfaronadă, cu logistică, dar când există probleme reale, le ignoră cu desăvârșire?

Nu vreau să mai aud replica celor 32 de ani.

Nu vreau să mai aud ce au făcut alte partide.

Mereu au fost alternative, candidați independenți și strada pentru ca cei care administrează țara să nu uite pentru cine lucrează și cine le plătește salariile.

Am ajuns prea adânc în groapă pentru a ne mai permite luxul de a gafa și de a continua atât jaful cât și incompetența, dând un vot de încredere acestor actorași care mimează politica.

Suntem pe cont propriu, treziți-vă!

Singura opoziție reală suntem NOI!

OANA  LOVIN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?