AUR DEVALORIZAT

jfkjgsdjiu

Îmi vine să urlu de ciudă când văd atâția oameni prostiți în jur și mai ales simt că sunt imuni la dezrobirea de propagandă.

Nu știu de câtă vreme tot scriu și caut să deschid mintea unora care chipurile îmi sunt prieteni virtuali, că AUR este o formațiune politică creată din spuma mării înaintea ultimelor alegeri libere din România, între vo trei partidulețe suveraniste care se declarau și coagulau patrioți cu un puternic sentiment de iubire pentru neam și Țară. Așa a ajuns AUR în parlament. Aproape ca și USR.

Lumea este foarte superficială, prinde din zbor pe la televizor, pe la acele canale pline de dejecții, care umplu mintea oamenilor mai slabi cu pitpalacul și cu o brumă de cultură atestată de o diplomă de BAC, luat la traversarea Dunării pe la Galați sau Brăila, iar mai apoi aceștia intră iute în rândul „experților” PRO, unii sau alții...

Ce să vă spun eu mai mult azi, după acea dovadă evidentă de extremism care vrea să mimeze patriotismul și calea de urmat pe mai departe a societății românești... ?! Datul în stambă de ieri al celor de la AUR, acelor câtorva sute – spre o mie – de vârstnici exaltați alături de copii și nepoți cu tigăi, steaguri și portavoci ale unor lideri din Piața Obor, sau din peluza galeriei lui Dinamo sau Rapid, nu fac nicidecum dovada unor patrioți, iar acțiunile întreprinse de ei nu diferă cu nimic de cel al jegurilor scabroase de la USR!

Oameni buni, ieri s-au votat în Parlament niște proiecte de legi pur globaliste, care se înscriu exact în Agenda 2030 ale hienelor numite „elite intelectuale” grupate în jurul unor haldăi nemernici precum Rotschilld, Soros, Bill Gates și oculta mondială aciuită precum metastaza, la OMS și ONU.

La ce s-a votat ieri în parlamentul României, poporul român de pretutindeni ar fi trebuit să ia cu asalt Casa Poporului, să-i scoată în șuturi pe nemernicii clasei politice care a devenit echipa de slugi a globalismului mondial!

AUR - prin acțiunea sa singulară în acest mod mimetic cu legionarismul lui Horia Sima - nu poate căpăta nici încrederea nici adeziunea unei majorități a poporului român! Scoțând ostentativ crucea de la brâu și agitând-o ca pe o sabie, invocându-l pe Iisus Hristos în chemarea la luptă și folosindu-l ca pavăză la comiterea unor fărădelegi, nu poate fi citit de nimeni în limbaj de patriotism!

Este evident pentru oamenii cu bun simț și cu scaun tapițat la cap, faptul că așa zișii simpatizanți AUR funcționează ca o hoardă de presiune, ca o echipă de zgomote, menită doar să atragă atenția și să braveze cu blufuri violente în speranța că asta le vor aduce voturi cât mai multe la viitoarele alegeri.

Românii care au judecată, românii cu bun simț și cărora li se pare că au un sentiment patriotic, cu vederi suveraniste, probabil că nu pot să discearnă, să vadă și să înțeleagă faptul că AUR este o falangă a securismului românesc, o altă față cameleonică a securității mârșave care s-a infiltrat și a acaparat Clasa Politică din România în același pas cu Ion Iloescu, Petre Roman și toți politicienii care s-au perindat pe scaunele de demnitari din decembrie 1989 și până azi! Lor le datorăm halul în care am ajuns, lor le putem reproșa toate relele, toată vânzările de iude împuțite, care trădându-și propriul popor, l-au trădat din nou pe Iisus Hristos!

AUR este o formațiune politică în care Noua Securitate și-a infiltrat din timp agenții acoperiți sau care au fost deja racolați și care sunt acum ajutați să coaguleze în jurul lor cât mai mulți oameni nevinovați, neștiutori de adevăruri subterane, de ticăloșii inimaginabile...  Intenția lor este aceea ca și în situația când s-ar răsturna actuala putere prin voința maselor largi de populație, ei să poată controla în continuare viitoarea clasă politică! Acesta este adevărul, și în caz de rupere de UE sau NATO, securismul va rămâne în continuare la butoane, va influența în continuare toată economia, toate funcțiile importante, toată politica. Cei care vor reuși să se urce pe valul schimbărilor mondiale, vor rămâne în continuare la putere, iar AUR va fi tramvaiul care sosește în stație la timp!

Sistemul – care deține toate informațiile reale asupra desfășurării evenimentelor în timp real, pe toată planeta – ȘTIE că această epocă de politică globalistă se prăbușește, știe că blocul NATO va sfârși mai repede sau mai târziu în favoarea unei noi coaliții mondiale, făcută în jurul Rusiei și a Chinei, iar atunci, când acea coaliție va ieși învingătoare, se vor plăti polițe grele tuturor celor care prin acțiunile lor au atentat la viața și stabilitatea omenirii. Clasa noastră Politică a lucrat din plin prin trădare națională, prin vânzarea țării la bucată sau la hurtă, iar populația rămasă în România și cea emigrată care formează o diaspora numeroasă, nu mai poate fi prostită și cumpărată de nicio propagandă, de nicio promisiune sau pomană electorală, așa că următoarele alegeri vor avea ca rezultat logic spulberarea acestei clase politice în totalitatea ei și venirea la putere a unor oameni necunoscuți până azi că ar fi fost politicieni, sau că ar fi făcut o politică subordonată unor puteri străine.

Românii – în ciuda propagandei și a acțiunilor ostile ale guvernanților – țin cu Rusia în acest conflict, pentru că în ciuda altruismului pur creștinesc și a empatiei adevărate de care românii și alte popoare au dat dovadă, ajutând populația ucraineană emigrantă, sunt conștienți că Ucraina a fost, este și va fi o țară agresivă, o țară fascistoidă, pusă pe rapt și pe încălcarea oricăror tratate.

Avem o experiență nefastă în istorie cu Imperiul Rus, însă acum suntem în fața unui lucru inevitabil: suntem de partea lui Dumnezeu, sau împotriva Lui? Dintre două rele, suntem puși să alegem pe cel mai mic, pentru că noi – o națiune mică și o țară și mai mică, ciopârțită de cei puternici și de trădătorii de neam – avem de ales între un viitor împreună cu Hristos, împotriva diavolilor sataniști ai globalismului și un viitor pașnic, bazat pe o pace între popoare și o democrație impusă chiar cu forța pumnului.

Copiii noștri trebuie să trăiască într-o țară liberă, fără frica părinților care le-au dat viață că le pot fi luați copii de acasă și folosiți de diavoli pentru satisfacerea unor pofte carnale, fără ca nimeni să-i pedepsească pentru asta!

AUR vrea doar să acumuleze un capital electoral mai mare ca alte partide pur patriotice, conduse de intelectuali adevărați, de oameni știutori de carte, de oameni care folosesc cuvântul împreună cu mintea și nu cu pumnul!

Pentru asta îmi pare rău, că mulți dintre voi care sunteți în lista mea de simpatizanți într-un mod fals, vă prefaceți doar că împărtășim aceleași idei, dar în realitate sunteți complet captivați  - și în realitate sunteți anihilați - să votați cu Binele.

AUR este o falangă a securismului românesc și cei care nu cred și nu văd asta, mă vor determina să renunț la prietenia lor.

GABRIEL MIHAILA

Vezi clipul de mai jos:

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?