ATENTIE! S-A SCHIMBAT TINTA!

fjejfhbg

Aș dori să marchez acum, în timp real, un eveniment în desfășurare la care cu siguranță că nu sunteți pe fază, deoarece atenția vă este atrasă în multe alte direcții unde Sistemul manipulează ușor, fără prea mult efort.

Ei, bine, vă semnalez că Sistemul are alt azimut, are acum o nouă țintă pe care este provocat și chiar obligat să o distrugă, altfel existând pericolul aproape iminent de a se vedea el însuși răpus! Este o chestie „care pe care”!

Noua țintă a Sistemului se numește AUR și persoanele individuale din conducerea lui.

Și ei cunosc și sunt conștienți de asta, de fapt acest nou tip de luptă în aer, pe pământ și sub apă se va da între Sistemul actual, supus Noii Ordini Mondiale, globalismului și ateismului „reformator” reprezentat la noi de Coaliția antiromânească forțată de Johannis – o slugă fidelă Sistemului – și AUR, ce are în componență foarte mulți patrioți proveniți din vechi cadre militare de toate categoriile și specialitățile și civili care au suficientă experiență de viață și cunoștințe de geopolitică capabili să ducă o luptă de gherilă.

Partea importantă a membrilor și a susținătorilor acestui partid care a explodat pur și simplu în fața Sistemului, provocând un șoc și o panică inimaginabilă, o constituie oamenii de rând de pretutindeni ce pare că s-au deșteptat și au înțeles în sfârșit CARE este dușmanul real, plus toți românii care își doresc refacerea în granițele firești a României Mari. Surpriza provocată dovedește faptul că la conducerea formațiunii sunt alți profesioniști ai luptei din umbră care în sfârșit și-au pus știința și sentimentul patriotic în funcțiune, acționând în taină, pentru ca să explodeze la moment. Adică mai întâi s-au creat structurile, firele de legătură între oamenii profesioniști obișnuiți cu munca operativ-conspirativă și după ce osmoza a fost făcută, au mers pașnic să înscrie partidul la Tribunal, fără un tam-tam sforăitor în prealabil. De asta nimeni nu a prea fost în cunoștință de cauză asupra amplorii fenomenului, dar cea mai mare și mai importantă acțiune a fost desfășurată în Diaspora, cu acei români patrioți și cu dor de România ce au fost în sfârșit făcuți să înțeleagă că actualul Sistem securisto-globalist i-a manipulat continuu și îi dorește proști și departe de casă. De asta Noua Securitate săsească din mâinile alogenilor Helvig&Johannis nu a prea putut controla și boicota AUR.

Ei bine, acum, au pornit deja să tragă cu toate tunurile și cu armamentul din dotare, să arunce cu obuze și bombe toxice prin care mitraliori ca CT Popescu, „canaliile” Tv Digi 24, ProTv, B1, Prima, Realitatea, scuipă otravă și fac un PR furibund contra AUR.

Un lucru esențial este și acela că AUR rezistă și va rezista să facă orice alianță de grup în Parlament cu PSD, unde există o droaie de acoperiți ai Sistemului și după cum se vede, acum PSD este controlat total chiar la vârf.

Desigur, că punctual, AUR se va alia pe parcurs cu oricine va dori să voteze acțiuni menite să fie în beneficiul poporului român, chiar dacă în subteran forțele Sistemului se vor coaliza să-i izoleze și să-i distrugă.

Vor fi multe „bombe”, multe minciuni și manipulări, iar exemplul cazului Liviu Dragnea ce a fost anihilat de Sistem, se va dovedi doar un biet exercițiu tactic în lada cu nisip al Statului Major.

Forța și abuzurile vor predomina, iar călcarea Constituției va deveni obișnuință în ciuda evidenței, Legea va fi ignorată și eludată în numele anihilării dușmanului suprem al „democrației” și libertății...

După părerea mea, primul pas a fost făcut de actualul ministru interimar de la Apărare, (mă)Ciucă, rotweilerul pe care a pus stăpânire Gauleioterul Johannis. El a declanșat acest val de represiuni la adresa senatoarei de Iași Diana Șoșoacă Iovanovici – o avocată cu multă știință de carte în domeniul Dreptului – și care în ciuda oricăror dovezi și lupte în Justiție, VA FI ÎNVINSĂ de Sistem, cu dreptatea de partea ei.

Asta se va dori un exemplu și o învățătură se minte pentru toți acei români care cred că în România, poporul mai poate face ceva după voința lui!

Evident, că doamna senator va lupta eroic să dovedească un fapt cât se poate de legal: o persoană ce are anumite boli, are dreptul legal, pe riscul ei, să nu poarte mască, iar acesta este doar un handicap al persoanei în cauză și nu o bravură, în ciuda perceperii ca atare a unor slugi ticăloase care deși știu asta, își vor face un titlu de glorie și un trofeu pentru a obliga pe doamna senator la purtarea măștii și la o eventuală amendă sau condamnare pentru „opunerea la combaterea pandemiei”.

Vreau să fiu bine înțeles! Sistemul va pune să lupte pentru el alte două subsisteme din subordine: cel sanitar, care a eliberat Adeverința, cu cel al Justiției corupte, ce execută conform unor protocoale devoalate și neconstituționale, ordinele venite din stratosferă.

Indiferent ce ticăloșii și denigrări veți auzi și „de la cine”, vă îndemn doar să nu înghițiți nimic pe nemestecate, ci doar să filtrați prin gândirea voastră orice știre întrebându-vă simplu: CINE ARE DE CÂȘTIGAT?

Poporul român? Dacă NU, atunci este sigur o manipulare a Sistemului globalisto-ateu antiromânesc.

GABRIEL MIHAILA

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?