ASTA VREM! PENTRU ASTA LUPTAM!

jfhfhgg

Singura șansă reală ca să ne putem reveni vreodată, este aceea să găsim sau SĂ IMPUNEM lideri politici – de la Președinte, Premier, Șef la Senat, Camera Deputaților – care să aibă voința politică și să întoarcă România pe calea SUVERANITĂȚII!

Exact cum fac Ungaria, Polonia, Slovacia, Croația și chiar Grecia. Cu ei trebuie să ne coalizăm, pe ei trebuie să ne sprijinim și cu ei să formăm un cor puternic, un cor care să spargă timpanele jigodiilor colonizatoare de la UE și de oriunde!

Un viitor Președinte al României, un viitor Premier. Trebuie să aibă primul discurs, cam așa:

........................................................................................................................

„Români!

Începând din acest moment, întreaga conducere a Țării – aleasă în mod pur democratic prin vot liber(!), comunică națiunii române și tuturor popoarelor lumii, că România este ferm hotărâtă să pornească cu adevărat pe drumul unei democrații sănătoase și libere!

Nu vom mai accepta nicio ingerință de afară, nu vom mai accepta amestecul în treburile noastre interne, indiferent DE LA CINE șipe ce cale ar veni ele.

Din acest moment, conducerea Țării afirmă cu tărie că statul și instituțiile sale de orice fel nu vor mai exercita presiuni de niciun fel asupra poporului român pentru a impune prin forță sau constrângere reguli și legi care să contravină sau să îngrădească libertățile de opinie, libertățile de mișcare, libertățile liberului consimțământ al fiecărei persoane. Aici este vorba și de consimțământul asupra sexului ales de fiecare să și-l proclame, dar în limitele dogmelor creștine care predomină religia țării noastre! Prin urmare acceptăm și tolerăm minorități sexuale, dar în intimitatea lor, fără ca acestea să se comporte și să se manifeste ostentativ față de majoritate. Căsătoriile între persoanele de același sex sunt interzise conform Constituției române, ca și adoptarea de copii de către cuplurile unisexuale. Se pot accepta uniuni consensuale cu dobândirea unor drepturi civile și patrimoniale, dar atât!

România nu va mai impune nimănui nicio acțiune de vaccinare obligatorie, nicio discriminare, nicio testare fără voința oricărei persoane, nu va mai exercita presiuni publice prin mijloacele Mass Media pe tema imunizării obligatorii a populației, ca o condiție de păstrare a unor drepturi garantate prin Constituție. Fiecare este liber să se vaccineze sau nu, să se testeze sau nu, pe teritoriul țării. Vom milita pentru libertate, dar vom explica și lăsa la latitudine fiecărui individ să cântărească propriile riscuri la care se expune pe el sau pe cei apropiați lui.

Oamenii trebuie să fie informați realist de Presă în termeni seci și echidistanți despre unele statistici și concluzii la care ajung specialiștii în domeniul sănătății, indiferent de opinia lor – pro sau contra.

Orice canal Media va fi aspru sancționat pentru redactarea și difuzarea unor știri cu tentă intenționat alarmistă menită să inducă o panică artificială în populație! La prima abatere constatată, se amendează postul cu 10000 eur. La a doua abatere, cu 30000 de eur, iar la a treia, se suspendă respectivul post pe termen de trei luni, după care se reiau cele trei etape.

Redactorii, proprietarii de site-uri, care comit infracțiunea de dezinformare voită și propagandă panicardă, vor fi sancționați progresiv cu amenzi de 5000 eur, 15000 eur și închiderea site-ului pentru trei luni. La recidivă, se deschide dosar penal pentru terorism mediatic și se sancționează conform legii!

Începând din acest moment, statul se obligă prin instituțiile sale să garanteze tuturor acelora care solicită din proprie inițiativă vaccinarea gratuită contra unor boli la care sunt cunoscute și acceptate efectele vaccinului de către pacient.

Răspunderea vaccinării cade direct pe umerii persoanelor, nimeni nu va interveni să convingă cu forța pe nimeni. Este opțiunea ta să accepți să te imunizezi, sau să-ți imunizezi proprii copii pentru perioada până vor deveni majori. Este la opțiunea ta să circuli oriunde în lume, cunoscând din informații oficiale despre legile și constrângerile altor state.

Pe teritoriul României nimeni nu are dreptul să solicite nicio dovadă, permis „verde”, sau alt act înafară de Cartea de Identitate, Permisul de Conducere, Cardul de Sănătate, sau Pașaportul.

Prin urmare, actuala conducere a României – prin consens politic – consideră că țara noastră devine o țară complet liberă și lipsită de prejudecăți, unde fiecare persoană, indiferent de sex sau religie, de vârstă sau naționalitate, are libertate deplină.”

Cam așa ar trebui să fie profilul unui adevărat viitor conducător al Țării! De asta au nevoie românii și asta trebuie să impună viitorilor candidați! Indiferent din ce partid fac parte, indiferent ce orientare politică au.

Atunci România va deveni cu adevărat „Grădina Maicii Domnului”, va fi pur și simplu asaltată de turiști din toată lumea, iar noi va trebui să ne bazăm în principal ca economie pe agricultură, zootehnie și HORECA. Evident, că dezvoltarea turismului va împinge automat la dezvoltarea și modernizarea infrastructurii. Se vor înapoia repede majoritatea românilor plecați afară și țara va putea înflori.

Nu există altă cale! Nu există alt discurs! Cine nu se conformează acestui tipar,...EJECT!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?