ASCHIA SARE DIRECT IN RAHATUL DE LÂNGA TRUNCHI

DJUYCVH

Uneori, când mă încearcă spleen-ul (cam tot așa cum îl încearcă pe Jean Claude Juncker sciatica -adică tot mai mai des), dacă doresc să-mi revin rapid și fără pierderi emoționale majore, vizitez pagina de FACEBOOK a lui Andrei Caramitru... Băiatul ăsta îmi dă un „refresh” instantaneu și mărturisesc că mă bucur că a fost inventat, căci fără el Universul ar fi rămas o chestie șchioapă, neserioasă și cam flască...

Dacă nu te uiți atent la fotografia lui Andrei Caramitru te poți întreba cam ce vârstă are persoana care scrie la foc automat naivitățile alea mobilizatoare. Dar dacă te uiți și-i vezi chipul oarecum matur, prima întrebare care-și vine-n minte este: „Ei, cum dracului? A depășit faza erupțiilor acneice? ”. Însă în ciuda a tot ceea ce ne-ar putea trece prin minte citindu-i textele, Andrei Caramitru se prezintă pe pagina lui, în câteva cuvinte, așa: „Entrepreneur, Fighter, Father, Wise Advisor”. Măi să fie! Asta e chiar tulburător , căci gândirea de Gâgă cu pretenții a „ÎNDRUMĂTORULUI ÎNȚELEPT” nu pare să depășească nivelul unui alt intelectual celebru, pe numele lui, Florin Bădiță.

Andrei Caramitru crede că va cuceri „cetatea” cu ajutorul chelnerilor... poate n-o să credeți, dar între două comenzi ale clienților obișnuiți ai localului frecventat de „ÎNDRUMĂTORUL ÎNȚELEPT”, aceștia dezbat cu aprindere întrebarea numărul 2 din Referendumul lui Klaus. Iată:

„Știu că va fi participare mare de tot Duminică. Pentru că ieri seara, am auzit cum toți chelnerii de 20 și ceva de ani de la bistro-ul unde mă duc de obicei vorbeau între ei despre tehnicalitățile întrebării 2 de la referendum. Toți merg la vot. In 2016 nici unul nu a votat.” (Andrei Caramitru, pe pagina lui de FACEBOOK, 22 mai 2019)

Dacă au astăzi „20 și ceva de ani” , poate că n-au votat în 2016 pentru că nu împliniseră încă 18 ani, mă gândesc... sau poate fiindcă alegerile pentru Parlamentul european, alea interesante, adică, au fost în 2014... cine știe... dar Andrei Caramitru nu se-mpiedică în astfel de amănunte. Așadar, „armata” eroului nostru lucrează sub acoperire la bistroul din colț iar revoluția nu se mai face cu clasa muncitoare din fabrici și uzine, ci cu clasa muncitoare din cârciumi și taverne. Acolo se află omul nou, care caută să deslușească tâlcul ascuns al întrebărilor lui Klaus.

Interesantă este și concepția avangardistă a lui Andrei Caramitru despre justiție și binefacerile ei. Iată cum interpretează el amânarea pronunțării în procesul lui Dragnea Liviu, pentru a doua zi după scrutinul din 26 mai 2019 :

„Ce ne spune ICCJ azi: dacă ieșiți toți la vot Duminică și pierde masiv PSD, îl condamnăm.” (Andrei Caramitru, pe pagina lui de FACEBOOK 20 mai 2019)

Simplu. „Decât” că trebuie să iasă lume multă la vot, că Înalta Curte e cu bunghiul pe votul chelnerilor, ca să știe ce verdict să dea pe 27 mai ... Targetul lui Andrei este ambițios, dar pare, totuși, lesne de atins :

„26 Mai: Dacă ieșim la vot la fel de mulți ca în turul 2 de la prezidențiale (11.5 milioane) - PSD cade pe locul 3 și devine istorie.(...) Emoția și miza acum sunt enorme, cel puțin la nivelul primului tur din 2014. Deci cred că atingem 55%, poate și mai mult. Și PSD devine istorie.”

Păi, să mergem la vot, zic... că dacă planul lui Andrei se realizează, iată ce ne așteaptă:

„O să votăm toți masiv pe 26 Mai. Vom destructura total și Jandarmeria și PSD-ul, ca să știți, aplicând legile țării ăsteia și ale Europei. Multi dintre voi însă o să ajungeți în pușcărie - ceilalți o sa fugiți mâncând pământul în străinătate că nimeni nu vă va mai accepta aici. O să spălați WC-uri, în cel mai bun caz, dacă aveți noroc. Faceți-vă naibii bagajele înainte să vină tornada peste voi. Vine una așa de mare cum nici nu vă puteți imagina !!!!!” (Andrei Caramitru, pe pagina lui de FACEBOOK, 17 mai 2019)

LUMINITA ARHIRE

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags