ASASINA DE LA TVR

DFHFHDG

Alina Alinei Alexoi se numește acea muiere insipidă, inodoră și incoloră care a comentat ieri Deschiderea Olimpiadei de la Tokyo pentru telespectatorii de limbă română care au privit la TVR.

O mare rușine această cucoană plină de năbădăi care are cică o vechime de 20 de ani ca și crainic sportiv la TVR, specialistă în gimnastică și alte genuri de sport cu care s-a „specializat”. Ting-tong și penis sunt desigur printre ele.

Agramată, cu un vocabular sărac, plin de poticneli, dar mai ales cu o pledoarie pentru globalism – pe care l-a legat imediat de fenomenul sportiv, făcând apologia egalității de gen și sex, a unui viitor lipsit de deosebiri religioase și de individualități firești, care îi deosebesc pe oameni, această hermafrodită a microfonului a fost o rușine publică în cele peste 3 ore de transmisie.

Din tonul ei răzbătea o răutate, o stare de enervare, de parcă a fost pedepsită de șefi să facă acea transmisie!

Prostiile debitate, construcția frazelor, ne duceau automat cu gândul la vremurile de aur al Televiziunii Române, care beneficiau de regretatul Cristian Țopescu.

Această Alină, este desigur protagonista bancurilor cu Alinuța cea sadică, pusă mereu pe joaca cu foarfeca și cuțitul cu care taie degetele și urechile telespectatorilor, din joacă...

S-a inversat scara valorilor, de la Johannis și până la tuta asta care ne-a oripilat!

MIHAIL GABI  MOLDOVEANU

Featured

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags