ASALTUL HIENELOR

bjnsdyddj

De când e lumea lume au existat animale de pradă și animale vânate cu care se hrănesc prădătorii!

Tot așa se întâmplă și cu hienele care sunt flămânde la maximum și umblă să ademenească schilozi la minte și cu balele curgând după o gogoașă umplută cu rahat.

De câți ani – să fie vrei 5-6 ? – vă tot spun eu cu calm și răbdare să nu mai puneți boticul la aceste animale de pradă care vântură pe la nasul oamenilor flămânzi o tavă cu fripturi cu miros îmbietor și tava cu halbe de bere aburindă de broboane reci cu care să vă otrăvească mințile?

Jigodiile nu se lasă! Au bani cu nemiluita pentru propagandă! Acum e bătaia peștelui, e campanie electorală și trebuie exploatați cât mai mulți proști, care chiar cred că o mână de oameni inimoși și dezinteresați se luptă cu morile de vânt doar-doar or reuși să facă un mare bine omenirii moldovenești zgâncilind javrele când bagă bățul prin gard...

Ia gândiți- vă puțin: de unde au șnapanii ăștia atâția bani negri ca asfaltul cu care fac chipurile un metru de autostradă și chestia devine atât de virală, încât mai este puțin și omușteanului „de bine” i se alătură în naivitatea lor și câțiva babuini din Sri Lanka ori Botswana, care chiar vor să ajute moldovenii s-o taie mai repede la maghiarii din Tâgu Mureș și de acolo mai departe la ăia din Debrecen, apoi la fritzii din Austria, Germania și până la capătul pământului!

Oare cât de tembel ar trebui să fii ca să nu te întrebi cine muncește cu atâta sârg pe gratis pe situri apărute ca ciupercile după ploaie, spoturi TV la televiziuni de nișă, ziare tipărite pe hârtie devenită neigienică, multe bannere, fluturași, flayere și poze cu mutra unei domnișoare care se vrea europarlamentar pentru faptul că tăticu e mare luptător cu dușmanii autostrăzii?

Curat murdar!

15 minute, pe 15 martie, la ora 15! Toată România susține golănia!

djyhrvko

Un ideal firesc și demn de toată isprava, un țel ce ar fi de normalitate dacă nu ar fi blocat și sabotat tocmai de cei care fac zarvă mai mare, pentru că sunt niște mercenari ai javrelor securiste ce s-au vândut odată cu țara către colonialiștii neomarxiști care vor globalizarea?!

Oameni buni, hai să izolăm pe ticăloși, lăsați mintea voastră să gândească liber și nu mai dați crezare acelora care vă înfig cuțitul în burtă în timp ce se uită duios în ochii voștri!

Hienele au nevoie acum de hrană, de cât mai multe corpuri de căpriori și ciute care să fie ademenite în Poiana Minciunii!

Autostrada se va face atunci când România se va elibera de talpa colonialistă care îi apasă pe gât și vom avea lideri ce vor putea să hotărască  pentru români ce prioritate are Țara!

Nici hienele dacă ne-ar conduce axum nu ar putea face fără aprobare de la stăpâni niciun metru de autostradă de capul lor!

Ei știu asta și politizează numai pentru a câștiga CAPITAL POLITIC

 

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?