ARTA MANIPULARII - CUM SE FABRICA STIRI OTRAVITE LA PROTv

SJHDHFBNBNT

stirile FAKE din 10 martie 2023

Acesta nu este un pamflet. Ba este chiar un articol-școală, menit să arate sutelor de mii de privitori – viitori alegători – cum li se manipulează mințile pentru a li se insufla fără vrerea și știința lor, o mentalitate, un mod perfid de gândire care în final le atrofiază simțurile și le deformează realitatea pentru ca la momentul potrivit să voteze într-un anume fel.

ProTv – ca și Antena3/CNN, Prima Tv, Realitatea Tv, România Tv, etc – au în componența redacțiilor de Știri niște profesioniști ai dezinformării și ai manipulării. Deși este din ce în ce mai multă populație care a ieșit de sub imperiul Știrilor Fake fabricate și transmise prin intermediul televiziunilor meinstream, mai există încă foarte mulți cetățeni de vârste diferite care mai sunt sclavii ce consumă cu nesaț emisiunile de Știri „ca să afle ei” cine a mai murit, ce accidente cumplite au mai fost, evident, „cu impact emoțional”, la care ei #rezistă și nu se oripilează. Numai așa doar pe care primar sau politician mai hoț l-au prins „ăștia” cu furatul, care primar de mică localitate a mai plantat cu fonduri europene panseluțe de 2 milioane de euro, sau care a fost prins făcând sex cu amanta care era chiar femeia de serviciu proaspăt angajată și care era de fapt preoteasa localității... Tot felul de prostii, de scârnăvii, de catastrofe iminente sunt prezentate pe un ton lugubru, dublate cu o muzică adecvată de film, cu bubuituri de timpane și tobe sau cu o vioară ce se tânguiește devastator ca un bocet oltenesc la capul mortului. Nimic despre problemele reale, despre hoții din capul statului precum Președintele, Premierul, Șefii Camerelor, etc. Nimic despre jaful pe banii țării, despre vânzările trădătoare de țară și despre punerea ei pe tavă, nimic despre privilegiile și viața de huzur a aleșilor neamului, nimic despre umflarea prețurilor cu pompa mașinii la energie cu acceptul tacit al ticăloșilor ce guvernează, nimic!

Toate emisiunile de Știri de la toate canalele Tv pe care românii le urmăresc - devenind captivi prin seriale și emisiuni de divertisment în care abundă subcultura - sunt atent regizate și montate de profesioniști școliți prealabil de servicii de intelligence și impuși mai apoi prin redacții pe post de Director de știri, de Redactor Șef sau de Producător...

ProTv excelează pe acest domeniu, ba este cea mai puternică organizație audiovizuală din România care a răsărit imediat după „revoluție” cu bani finanțați de George Soros, cu personal racolat și școlit de acesta în străinătate, pentru ca mai apoi să fie creată în jurul lor o aureolă care i-a propulsat imediat drept mari vedete ale României. Andreea Esca a fost și a rămas un astfel de exemplu, dar sunt multe nume ce pot fi citate de peste tot.

Am realizat pentru exemplificare și demonstrare un TRANSCRIPT al emisiunii de Știri din data de 10 martie a.c. – de fapt doar a unei părți a emisiunii, dar absolut orice știre a fost relatată și care este în continuare difuzată de acest canal infect, e o otravă picurată după metoda picăturii chinezești în urechile românilor. De aproape 30 de ani, zi de zi, emisiune de emisiune. Sunteți captivați și fidelizați prin emisiuni de divertisment, create pe placul vostru după nivelul vostru de instrucție școlară și cultură acumulată, tot de specialiști în sociologie și psihologie, iar aceste emisiuni care vă sunt servite ca să vă atragă sunt de fapt în subsidiar modul de a vă aduce seara la postul lor PROTv, iar nu la alt canal concurent. Odată aduși la Știri, vi se toarnă în urechi otrava într-un mod cât se poate  de profesional, așa cum o fac de câțșica ani toate televiziunile importante din toate țările lumii în care globaliștii au acaparat și au deturnat Mass-media

..................................................................

ESCA: «Ministerul Apărării atrage atenția că pe internet circulă niște știri false despre „o așa zisă” mobilizare a rezerviștilor pentru război. Cei care au făcut asta s-au folosit de o procedură de rutină, mai exact, de actualizarea Bazei de Date a rezerviștilor, care se face conform legii, în fiecare an.

O primă minciună care conține un sâmbure de adevăr. Da, MApN actualizează anual Baza de Date, e treaba lor, însă în ultimii 32 de ani când au mai trimis acasă cetățenilor români Citații să se prezinte la Centrul Militar? Niciodată, nu? A început de anul trecut, de când NATO a declanșat acest război în Ucraina ca să provoace Rusia. Probabil că asta este o cerință expresă a SUA/NATO ca să aibă la îndemână carne de tun ce va fi aruncată în groapa morții! Nimeni nu ne spune adevărul, nicio entitate Media nu suflă o vorbă despre asta...

(o „dizeoză” ProTv): „soții voștri, prietenii voștri, tații voștri... și pregătiți-vă, pentru că aceștia vor fi recrutați în scurt timp în războiul lui Biden și Zelenski.” Aici se introduce voit un adevăr care este pe buzele tuturor românilor! (pe un ecran de fundal „fufineei”, e postat un text pe un monitor de Desktop și alăturat, unul de telefon smart-mobil). 

„Așa începe textul unui mesaj cu conținut fals, (n-așa? Abia ăsta e fals, că hotărăsc ei la ProTv asta!) distribuit în aceste zile pe rețelele sociale. Și care vorbește despre „o așa zisă mobilizare” a rezerviștilor. Cei care au scris acest text mai spun și că – citez – „vorbim despre certitudinea recrutării rezerviștilor români din armată sau din Ministerul de Interne prin documente semnate Ordin de Chemare la Centre Militare.” Sunt amestecate niște adevăruri care îi combat tare pe dânșii prin rețelele sociale și care îi anihilează pe dumnealor cu intoxicările. Acum luptă să întoarcă înapoi mințile captive la adevărul Lor!

Singura informație reală este aceea că Ministerul de Interne emite Ordinele de chemare, însă această procedură este una de rutină, se face conform legii și are scopul de a actualiza Bazele de Date cu numărul rezerviștilor. În fiecare an se emit mii de astfel de ordine.” În fiecare an, de la izbucnirea războiului în Ucraina!

(intervine un muget bovin, din Off): „unii s-au folosit de astfel de documente în scopul manipulării și dezinformării și au creat mesaje false pe care le-au distribuit (pe ecran rulează imagini cu militari echipați de război dintr-o oarecare U.M. în vreme de pace) sub mai multe forme. Aaa, cât tupeu!? Trebuiau să lase totul în seama jigodiilor vândute din Media!

În imagine este dat un conțopist ochelarist îmbrăcat în uniformă militară de camuflaj care vorbește doct, la o masă de birou. „...s-au inventat sau s-au falsificat unele documente de chemare care au fost răspândite fie în spațiul online, fie chiar fizic, în cutiile poștale, dezinformarea îmbracă foarte multe forme, este o temă de interes ... să spunem pentru actori interesați pentru manipularea opiniei publice...”

(dizeoza ProTv): „În ultimul an, de când a început războiul din Ucraina au existat 7 astfel de momente în care pe Internet, sau chiar pe telefonia mobilă, au fost distribuite mesaje false despre mobilizarea românilor pentru a participa la război, scopul fiind acela de a crea panică în rândul populației, au fost distribuite chiar și imagini cu tehnică militară filmate în timpul unor defilări și distribuite apoi că armata română dislocă sisteme de apărare antiaeriană către frontiera cu R. Moldova. (pe ecran rulează chiar imagini de la o paradă militară în care militarii din autoblindate salută cu mâna la cască un public dintr-o tribună laterală, invizibil). Această știre este rodul unei intoxicări grosolane a securiștilor care conduc din umbră Știrile din toate canalele Media și a fost fabricată tocmai ca să scoată în evidență cât de idioți sunt aceia care fac aceste FAKE-uri și folosesc ca proștii imagini luate de pe TVR pe care le pun în alt context...

(un alt tăuraș, din Off). Sunt difuzate imagini de la o instrucție a unui grup de militari români în care un ofițer explică ceva militarilor situați în cerc, în poziție „de voie”, sau „pe loc repaos”... „aceste pregătiri nu s-ar putea face pe ascuns”.  „... Ministerul Apărării face un apel către toți românii să se informeze din surse sigure și să semnaleze toate încercările de dezinformare.” Ce surse vi s-ar părea vouă, dragi privitori, mai sigure decât Știrile ProTv, care nici nu se compară cu minciunile pe care le credeți voi de pe Internet?

Esca schimbă azimutul și trece la alt capitol de știri, preparate pentru a fi înghițite pe nemestecate de români! Șmecheria constă în faptul că este relatat un mare adevăr, dar acesta este împachetat meșteșugit în hârtie igienică folosită o singură dată și spălată ulterior...

ESCA: „românii nu mai apreciază UE la fel de mult ca în anii trecuți. Față de 2015, procentele de aicea au scăzut sub media europeană, conform sondajului EUROBAROMETRU(???). Mai mult, de la începutul Pandemiei (care pandemie madam? Cine dracu recunoaște într-un document oficial că a fost vreo pandemie?), a început să scadă și numărul celor care mai cred că apartenența la Uniune, este un lucru pozitiv. Doar tinerii care mai au între 15 și 24 de ani mai sunt optimiști.” Ok, să fie așa cum zici matale babeto, dar cât reprezintă din populația României tinerii între 15-24 de ani? Ați coborât la nivelul de 15 ani ca să aveți un procent mai mare? Se știe doar că opiniile politice sunt luate în seamă numai după majorat, iar cei între 18 și 24 de ani sunt într-un procent de neluat în seamă! Voi știți asta, dar ați strecurat de hoha copii aflați încă la gimnaziu.

(Imagine cu clădirea Comisiei Europene de la Bruxelles, pe fondul căreia o voce feminină de mamă divorțată în căutare de amanți, ne spune: „...a 9-a ediție a Eurobarometrului(???) care a studiat tendințele sociodemografice (hai dă-ne dracului, ce cuvinte cu caspas cu sosches!) între 2007 și 2022 arată că imaginea UE este acum mai proastă în țara noastră decât era în urmă cu 7 ani, când românii apreciau UE mai mult decât ceilalți europeni. (pe ecran se suprapun grafice, care arată că în Ro în 2015 eram 59% de idioți, iar în 2022 numărul lor a scăzut la 47%, în timp ce media europeană ar fi fost de 39% în 2015 și de 46% anul trecut ...). Păi da, pe vremea aia erau și mai mulți idioți care au pus botul la propaganda voastră pe care o făceați voit ca să înfigă în capul românilor ideea că occidentul este Eldorado european și acolo trebuie să vină toate mințile inteligente și meseriașii din țările est-europene. În 2022 însă, doar 46% dintre români au o părere total pozitivă despre Uniune” Părerea umilă a intelectualilor care se opun globalismului este aceea că ați umflat cifrele și în sus și în jos, cu cel puțin 50%.

(Pe ecran sunt difuzate imagini luate pe o stradă de oriunde, cu oameni în general tineri, cu ghiozdane colorate de tip rucsac în spate, care merg fiecare spre treaba lui. „ UE este susținută în special de tinerii români. Mai exact cei între 15 și 24 de ani.

jdhsdggg

 Procentele scad pe măsură ce vârsta celor intervievați crește, ajungând la doar 39% printre cei de peste 55 de ani. Pandemia (iar pandemia, care pandemie?) pare să fi contribuit la scăderea în sondaj a susținerii față de structurile europene. Întrebați dacă apartenența României la structurile europene este un lucru bun, 55% dintre români răspundeau afirmativ în 2020, doar doi ani mai târziu dispăreau zece procente în această statistică în care oricum ne situăm mai prejos decât ceilalți locuitori din țările membre.” Susținem că cifrele procentelor sunt cel puțin dublate!

(vine vocal de după grindă, din Off, păianjenul otrăvitor Cristian Pârvulescuanal politic, care formează reptile la SNSPA:) Pe ecran se derulează imagini cu „people” care cică ar fi cetățeni europeni:  „...nu doar Pandemia, ci și războiul din Ucraina au influențat această percepție pe care o vedem astăzi. Motivele sunt forța extraordinară de penetrare, gândită foarte bine de grupările care au folosit aceste mijloace, a teoriilor conspirației din perioada Pandemiei (și tu draghe Brutus?), cei care ulterior au preluat narativul pro-rusesc. Se vede că în România avem o mare problemă cu reziliența democratică și din păcate politicienii români au alte preocupări decât acelea de a sprijini dezvoltarea democratică. (vocabular tipic de papagal sorosist, înfipt de globaliști în post cheie, cu titluri fantasmagorice care să îi dea greutate în umflarea elocinței)

(revine din Off vocea dizeozei de mamă divorțată). „... părerea românilor nu mai e aceea din 2015, nici când e vorba despre beneficiile de care se bucură țara noastră că face parte din comunitatea europeană. Doar 66% dintre români nu mai văd aceste beneficii... față de 72% dintre ceilalți europeni.” Adicălea românii sunt mult mai „cuminți” față de celelalte popoare europene pe care le vedeți că se răscoală cu orice prilej și fac greve generale care zguduie din temelii UE! noo, la noi încă e bine, nu-s probleme!

(apare un zbanghiu din stirpea Javrei Ceacâre Băsescu sociolog sau sociopat sorosist, după cum se titrează pe ecran, cu un nume odihnit de Gelu Duminică„...în contextul în care am simțit bunăstarea Europei, ne-am bucurat. În momentul în care simțim și regulile Europei, nu prea ne bucurăm, iar din 2020 UE a fost forțată prin anumite reguli să restrângă anumite drepturi din cauza Pandemiei. Să mori tu bă bășină puturoasă, bă flaifuter în pijamale? „A fost forțată prin anumite reguli”? Flit! Vrei o scară să culegi căpșune?

Speranța României că nu va luneca pe val este inclusă în categoria de vârstă 15-24 (slabe speranțe bibicule!), dar pentru simplul motiv că ei sunt cu adevărat europeni și că au reușit să trăiască sub umbrela asta protectoare a  drepturilor și a valorilor oferite de UE.

(revine vocea femeii de serviciu de la SRI); „...Eurobarometrul(???) a fost realizat de CANTAR (ahaa, cantare, cantare, e puoi cacare!) „față în față” (adică un fel de gură la gură?), pe un eșantion de o mie de respondenți de 15 ani „PLUS”, pe sondaj.” De ce nu precizați care școală gimnazială a fost folosită la acest sondaj de rahat?

Se schimbă din nou decorul și apare Andrea Esca, care deși este la menopauză de vreo 15 ani, „este  pe roșu”.

ESCA: „cei care găzduiesc cetățeni ucraineni au ajuns să le plătească din banii lor cheltuielile.(săracii, hai bocete în cor cu bocitoare profesioniste. Stați să vedeți unde vor de fapt să ajungă!) Oamenii se plâng că nu au mai primit de la stat sumele aferente pentru cazare și hrană de aproape două luni. Pentru fiecare refugiat România alocă 50 lei/zi pentru cazare și 20 de lei pentru hrană. Datele oficiale arată că în jur de 73 de mii de ucraineni depind de acest Program, numai că banii se plimbă prea mult de la o instituție la alta.

Apare în imagine un tip brunet, cu alură de „mare om de afaceri” care mulge mai nou vaca statului român după ce a avut suficiente lovele din spargeri, proxenetism, droguri, trafic de persoane, refugiați, să facă mulți bani negri pe care i-a spălat cumpărând apartamente pe litoral în Năvodari sau Mamaia, iar acum stă liniștit prin baruri, în city-beak-uri de lux cu fufe-escorte așteptând lunar renta de la stat. Golanul se numește Adrian și are o figură jovială de parcă îl pufnește râsul de ce va da pe gură.

(O voce constipată de bărbat în pijamale, pe budă), ne explică:

„Adrian are două apartamente în Năvodari, în care locuiesc acum refugiați. Într-unul dintre ele găzduiește trei persoane, iar în celălalt, șase. În total, pentru cazare, primește de la stat peste 13000 de lei lunar(260 eur), însă în ultimele două luni nu a luat nimic și a trebuit să suporte singur cheltuielile cu utilitățile (!!! Săracul!). Banii pentru luna decembrie ar fi trebuit să-i primească în ianuarie, dar abia acum i-au fost virați.”

(golănașul Adrian, cu față de interlop cuminte, dixit): „...la un moment dat  adunându-se toate și neîncasând efectiv, începe să te apese financiar. Cumva, lună de lună, un apartament se poate ajunge la un cost de 2000 de lei. (ei, cum să fii filantrop și să ieși în pierdere?)

(se aude din WC vocea constipată în Off): „În aceeași situație sunt sute de români.”

(Emanuel Ionnescu) -– alt „apropitar” de apartamente înșelat de stat): „noi am suportat pentru ei toate cheltuielile în acest timp, am sunat de nenumărate ori la ISU, la DGASPC, nimeni nu știe nimic.

(constipatul, din Off) „și refugiații se descurcă greu. Cei 20 de lei alocați pentru mâncare care nu au ajuns la ei, iar mulți încă nu lucrează. Pe Natalia și Tamara le-am întâlnit încă într-un Centru de refugiați din Sectorul 2.”

...........................................................

  (constipatul din Off) „după multe petiții, la Ședința de Guvern din 22 februarie a fost suplimentat bugetul MAI cu aproape 160 milioane de lei din fondul de rezervă al Guvernului, pentru decontarea acestor bani, însă întreg parcursul lor este lung...”

(Delia Bârla – reporter ProTv): „așadar suma pentru luna decembrie, ar trebui să ajungă curând pentru toată lumea, potrivit ISU. Cu toate acestea, autoritățile sunt în urmă cu plățile. La sfârșitul lunii martie, beneficiarii ar trebui să primească banii pentru februarie, însă nu se știe când vor fi decontați nici cei pentru ianuarie.

În imagine se arată o mașină de numărat bani, iar din Off se aude vocea lui Radu Mihaiu, primarul Sectorul 2, care apare ulterior în carne și oase: „noi îi repartizăm către cetățeni de îndată ce primim banii de la ISU. A durat destul de mult din partea lor să vireze acești bani.

(constipatul se screme în continuare): „lucrurile s-ar putea schimba în această perioadă. Banii ar putea fi acordați după o lună de grație doar ucrainenilor care merg la muncă și au copiii înscriși la o școală de la noi. În plus, pentru cazare se vor deconta doar 2000 de lei pe lună de familie.

Tot acest Teatru în Studio a avut menirea să umple spațiul cu ceva neinteresant pentru români, dar ceva prin care să se înțeleagă că în ciuda greutăților întâmpinate cu lipsa de bani și lichidități, guvernanții își bat capul să țină pe linia de plutire cei 73 de mii de ucrainenii care nu au vrut sau nu au avut bani să plece prea departe „la mai bine” și s-au stabilit aici în România pe capul ăstora de la guvernare ce trebuie să mai scape și lor niscai lovele din banii de furat. În ciuda acestor lucruri care nemulțumesc mai mult pe boierii care și-au spălat banii murdari în apartamente pe litoral, Guvernul se zbate totuși după cum ni se transmite, să îi ajute pe ucraineni din puținul ce mai rămâne nedijmuit pe lanțul instituțiilor hoațe și corupte care împarte sutele de milioane de euro de la UE... Și uite așa un rahat neimportant se transformă într-o știre fără valoare care a mai deturnat mintea privitorilor gură-cască. În acest timp nu a fost nevoie să se vorbească nimic despre Klaus și Geta, sau despre retardul unora cu doctorate.

Apare din nou Esca pe fundal, având în spate pe marele ecran o imagine focoasă în care abundă nuanțe de roșu și orange. Se schimbă din nou azimutul... Pe fața biroul ei, ca să-i ascundă artroza de la genunchi, apare un afiș dreptunghiular scris cu albastru pe fond alb: „MOARTEA PÂNDEȘTE ÎN FIECARE CLIIPĂ” ... suspans, teroare, spaimă generalizată.

ESCA: „Analiștii occidentali susțin că stocurile rusești de rachete convenționale sunt în scădere, motiv pentru carte Moscova folosește rachete sofisticate chiar și împotriva țintelor mai puțin importante.”

Cât de frumos și cât de creștinesc este să devii empatic cu dușmanul de moarte! Auzi, soro, să te îngrijorezi tu că stocurile sale de muniție obișnuită sunt în scădere vertiginoasă și din acest motiv, săracul este nevoit să dea cu rachete sofisticate! Asta DA dovadă de empatie și de filantropie! Chiar dacă SUA/NATO/UE nu mai au rezerve să le trimită fasciștilor ucraineni muniție îndestulătoare la armamentul pe care tot ei l-au livrat, ucrainenii vor ajunge până la urmă la praștiile trimise de România la începutul conflictului...

 „Dintre cele lansate în atacul masiv de ieri dimineață, au fost și șase rachete supersonice, pe care sistemele de apărare aeriană ale Ucrainei nu le pot doborî, ca și mai multe rachete anti-navă, dincolo însă de chestiuni de strategie, în teren moartea pândește constant pe linia frontului. ATENȚIE, CĂ URMEAZĂ IMAGINI ȘI DETALII CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!” 

jkshdgh

Bă frate, ucrainenii au înrolați se pare în armată numărători de rachete care nu pot fi doborâte, astfel că acești observatori dau telefon la Kiev ca să anunțe câte trec prin dreptul lor, iar Kievul transmite totul în timp real către PROTv, ca la rândul lor ei să anunțe corect România la Știrile ProTv.

(voce Cătălin Radu Tănase din off) „Volodimir Zelenski, care a fost însoțit de premierul finlandez Ana Marinka, care a ajuns în vizită la Kiev, (se pare că cel mai pitoresc loc de pe planetă vizitat de toți politicienii globaliști, a ajuns să fie Kievul! Nu tu Maldive, Baleare, nu tu plaje la Mediterana, nu insula Korfu sau Santorini, Bali sau Singapore, unde doar Johannis știe să se distreze cu a lui consoartă!) a luat parte la funeraliile  unui soldat considerat erou al Ucrainei. Președintele „și-a luat adio” de la faimosul luptător Dimitro Kotiubailo, care era cunoscut mai ales sub numele de război Da Vinci. Acesta a fost ucis în apriga bătălie pentru Bahmut. Da Vinci a luptat împotriva rușilor, încă din 2014, când era doar un adolescent.

Pe de altă parte, mama soldatului ucrainean executat de ruși undeva pe linia frontului, când nu era înarmat și doar fuma o țigară, a vorbit despre șocul de a-și vedea fiul. Pe Olexandr, ucis în acest mod îngrozitor. (imaginea este blurată și poate fi acolo oricine: un om, o capră, un indian sherookye, sau chiar Klaus Johannis). Să ne înțelegem. Povestea este spusă ca un basm pentru copii de genul lui Bulă, care a ajuns din cauza retardului în clasa a treia la vârsta de 21 de ani. Săracul luptător ucrainean fascist și îndoctrinat și în sânge să ucidă etnici ruși în Donbas - atunci când Ucraina stăpânea samavolnic aceste teritorii – s-a lăsat filmat și descoperit în linia întâi! Acum s-a dus prostul tocmai în linia întâi în fața criminalilor mercenari de la Wagner, pe care i-a ucis și el cu sânge rece și fuma nepăsător în tranșee în timp ce armamentul său din dotare fusese lăsat amanet la crâșma satului pentru un pachet de Kent și o juma de Teqila de 50 de grade...Urmează apoi un interviu luat de un ochelarist cu barbă de globalist unei femei în doliu de aproximativ 50-60 de ani. Întrebările sunt puse în limba engleză, că doar ukrii sunt aproape un popor americanizat și toate babele și moșnegii vorbesc engleza de Hollywood, în dialect american. Doamna care apare drept mama eroului căzut, răpus mișelește de soldații ruși într-un tranșeu de pe „linia frontului” și filmat de „călăi”, nu pare foarte tare distrusă și vorbește calm și detașat cu jurnalistul globalist într-o cameră obișnuită dintr-un bloc oarecare, cu canapea și perdea de tul la geam, pe fundal. Între ei este așezat la vedere, pe canapea și portretul îndoliat al eroului..  Nimeni nu plânge, nimeni nu se vaită, deși a fost martoră prin intermediul imaginilor devastatoare cu execuția fiului ei, intrând ca în fiecare zi pe Facebook ca să mai schimbe like-uri cu prietenii.

«(reporter): „cum ai aflat de filmarea cu Olecsandr care a apărut acum peste tot în lume? Ticălos! Așa, ceva... să răsucești tu cuțitul în inima unei mame îndoliate și să o intervievezi pe o temă de care nu vrea decât să-și plângă singură de milă...

Mama (cu un zâmbet la colțul gurii): „era seară, am deschis Facebookul și am văzut un video. (Ghinion! Ar spune un clasic în viață) Era Sașa... o teribilă filmare a execuției... M-am uitat și am înțeles că e fiul meu.  Am urlat: Sașa! Era un șoc... Sașa! Sașa!”

Aici, văzând probabil că actrița nu interpretează prea bine rolul, ProTv a intercalat o secvență dintr-un film rusesc cu partizani din anii 50 de la Mosfilm.   În imagini este un copac falnic, poate secular, iar o voce strigă disperată într-o limba nedefinită. Se subtitrează: „medic! M-au lovit! Medic, medic, medic! O voce disperată a unui bărbat speriat, strigă: „ e lovit, am nevoie de ajutor!”

(Intră în Off din nou C.R.Tănase și povestește el ca și cum a fost personal în tot războiul): „între timp, pe frontul de este, grupul de mercenari Wagner pare să ia o pauză tactică temporară, potrivit  evaluării făcută de analiștii americani de la  Institutului pentru Studiul Războiului. (păi nu aveați cumva pretenția să-l fi făcut Ciucă al nostru, chiar dacă este doctor în arta militară) Însă nu este clar ce rol vor mai juca mercenarii lui Prigojin (băă, voi sunteți rude cu Dabija de vă obsedează grija?) în viitoarele operațiuni ofensive, (acum C.R. Tănase îl citează chipurile pe comandantul mercenarilor Wagner)

„am cerut mai multe muniții și întăriri, dar am bătut la uși închise” spun Prigojin și luptătorii lui.

jdhgfg

Apar apoi 4 militari în uniforme de război cu fața acoperită de o cagulă care dau un interviu preluat de ProTv de pe Twitter   și care spun în limba engleză cu accent american în traducere din rusă că: „suntem din unitatea de artilerie a companiei private Wagner. Zilnic îndeplinim misiuni de luptă dificile, asigurând acoperirea pentru grupele de asalt, dar am fost tăiați complet de la aprovizionare cu muniție.”

Cine dracu poate fi atât de idiot să creadă că niște luptători mercenari antrenați și dotați să omoare și să lupte cu devotament până la moarte stau în mâna unui telefon mobil smart, cu care își fac selfie, ca să transmită tocmai la Kremlin, țarului Putin și adversarilor lui globaliști, că ei își bagă tot ce au în ea de aprovizionare cu muniții și că sar peste comandanții lor direcți care nu sunt capabili să gestioneze corect aprovizionarea cu muniții! Prea suntem deja considerați idioții planetei ca să ni se servească astfel de rahaturi!

(intervine iarăși din Off vocea lui C.R. Tănase, un fel de gRadu Tudor de la CNN/A3): „apărătorii ucraineni ai Bahmutului au cedat jumătate din ora, dar retrași pe noi poziții, dincolo de malul râului care dă numele orașului, au reușit să evite încercuirea. Este exact tipologia cunoscută a soldatului rus care trece pe jos pe fundul apei cu țigara aprinsă în gură, dar nu o lasă, pentru că mahorca este greu de procurat...

În imagini apare un militar ucrainean, dar care se exprimă în limba lui maternă, rusa: „inamicul înaintează în fiecare minut, în fiecare secundă, în fiecare sector al frontului. Iar ajutoru pe care ni-l dă artileria noastră e important pentru toată lumea (mai ales pentru Wagner?)” Eh! Nu toată lumea se exprimă corect gramatical, nici chiar aceia care fac subtitrarea...

(C. R. Tănase e atent și intervine): „inamicul nu oprește teroarea. (niște golani inamicii ăștia de ruși! Nesimțiții nu au de gând să oprească teroarea și să lase dracului teritoriile revendicate! În schimb, ucrainenii sunt corecți, cinstiți și buni, ei nu se dedau la crime împotriva umanității...) Autoritățile ucrainene au difuzat aceste imagini cu incendiul masiv care a cuprins o casă din Herson după încă un bombardament petrecut  azi-noapte, (ei ca să vezi ce corecte sunt autoritățile astea și prompte!) dar mai nou, „Propagandiștii Kremlinului” îi pun la îndoială capacitatea Rusiei de a câștiga războiul.”

 Sunt acum difuzate imagini preluate de la o e misiune ale unei televiziuni din Rusia – fără a fi precizată despre ce emisiune e vorba, din ce an, ce zi și la ce oră a fost difuzată. Un politician ca și Marius Ciolacu al nostru, care cică se numește Vladimir Soloviov și este „propagandist al Kremlinului”, după cum titrează ProTv, gavarește: „Trebuie să realizăm că luptăm împotriva NATO. Când sunt întrebat „putem învinge NATO? Dacă folosim matematica și calculăm diferențele între echipamente și forțe, în cel mai bun caz noi putem doar să ne apărăm.”

(Sare iarăși în bazinul fără apă din Off, C.R. Tănase): „Între timp, autoritățile ruse din Crimeea au început să construiască linii impresionante de apărare la marginea peninsulei în așteptarea unei posibile ofensive ucrainene. (sunt derulate imagini cu o tranșee care poate fi și la Hollywood, căptușită pe lateral și pe fund cu scânduri de brad calitatea întâi, fără noduri, din copaci, probabil exportați de Austria din pădurile românești.) care ar viza eliberarea zonei de sub ocupația rusă.”

Ai, dă-o dracului, voi visați chiar cu ochii deschiși? Rușii chiar cunosc arta războiului și mai știu că este mult mai bine să fii prevăzător și să faci vara sanie și iarna car!

P.S.  

Mă opresc aici cu demonstrarea manipulării josnice practicate de PROTv. Cine are cap și are răbdare să citească, are o șansă să scape din turma de oi care sunt acum mânate spre Abator. Emisiunea continuă cu tot felul de rahaturi care umple doar spațiul de emisie ca să țină o oră și să nu spună nimic românilor din ceea ce îi doare cu adevărat! La aceste FAKE-uri participă din studio sau din Off numeroși redactori care joacă o piesă de teatru. Conform tehnicilor cu care au fost pregătiți, emisiunea trebuie să aibă un ritm alert, o dinamică în care să se intercaleze voci și persoane pentru a nu fi monotonă, pentru că viteza de transmitere trebuie să abată atenția pe moment de la profunzimea textului sau a ȘTIRII. Mintea doar înregistrează în subconștient și creierul va procesa informația abia după o zi sau câteva zile, iar aceasta va fii stocată așa cum au difuzat-o ei, fără ca cel care a reținut-o să se mai întrebe dacă e adevărată informația, sau măcar de unde i-a intrat asta în cap.  Asta e manipularea. Asta este perfidia. Așa sunteți injectați! Așa sunteți manipulați! Așa veți vota voi un alt Johanis adică un Mircea Geoană sau orice alt surogat. Așa nu-i veți mai vedea atât de răi pe Ciolacu, Ciucă, PNL, PSD, UDMR, USR...

Nicio vorbuliță despre miile de patrioți români care luptă aproape în clandestinitate pentru că li se pune pumnul în gură și nu sunt citați niciodată de un canal Media al jegurilor fascist-globaliste precum PROTv! Nu ai să auzi nicio vorbă de bine despre Diana Șoșoacă, Liviu Dragnea, Gheorghe Piperea, Oana Lovin, Liviu Pleșoianu, Răzvan Constantinescu, etc

Ăștia sunt TABU, sunt șoc și groază. PROTv nu pentru popularizarea lor ia bani negri de la guvernanți.

GABRIEL MIHAILA

 

 

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags