ARMATA SALVARII OMENIRII, TRECE LA ATAC!

hdhgf

Ceva incredibil se întâmplă în Europa, care va declanșa trezirea la nivel mondial.

Sute de oameni urmează să distribuie un milion de fluturași de la StopWorldControl.com în țările care se află în centrul agendei pentru tirania mondială: Țările de Jos și Belgia, în Europa.

Le vor livra miilor de directori de școli, personalului spitalelor, autorităților locale, presei locale etc. Mai mulți poștași vor lua zeci de mii de fluturași pe traseul lor zilnic. Un bărbat și-a cumpărat o imprimantă pentru a imprima 100.000 de fluturași pentru el, pentru început. etc.  hdhfjgj

Pliantele pline de culoare, cu două fețe, explică pe scurt agenda Organizației Mondiale a Sănătății și Forumului Economic Mondial de a impune o tiranie fără precedent asupra întregii umanități. Puteți vedea pliantul mai jos. Este conceput ca o notificare oficială pentru public, pentru a atrage atenția. Acești  fluturași vor fi disponibili în curând în limba engleză, franceză, spaniolă, germană și alte limbi. Rămâneţi aproape...

Belgia (Bruxelles) și Țările de Jos (Amsterdam) se află în centrul rețelei mondiale de elite financiare, care se află la rândul lor în spatele OMS, WEF, ONU, UE etc.

Aceste națiuni sunt, de asemenea, centrul rețelelor mondiale de trafic de copii, care operează în întreaga lume în SUA, Canada, Marea Britanie, Asia, Africa, Australia etc. Aceste țări sunt un hub global pentru abuzul guvernamental organizat asupra copiilor, care este sânul vital al cabalei, care alăptează cu lapte înveninat.

Multe linii internaționale de rău extrem duc înapoi în Țările de Jos și Belgia, de unde afectează toate celelalte națiuni ale lumii.

ndjhdfhh

Un exemplu bine cunoscut al rolului central al olandezilor în agenda dominației mondiale sunt infamele întâlniri ale Bilderberg, unde politicieni și oameni puternici din SUA, Australia, Canada, Asia, Africa și din orice altă parte a lumii, se adună pentru a planifică strategia lor pentru dominarea lumii.

Familia regală olandeză este cea care se află în spatele nefastelor întâlniri de la Bilderberg, arătându-și rolul cheie în agenda tiraniei mondiale.

Vechile familii regale din Europa sunt nucleul a ceea ce se numește „cabală”. Cabala este rețeaua internațională de tirani care doresc să obțină dominația lumii, prin infiltrarea și subversiunea fiecărui guvern. Din Europa își întind tentaculele spre restul lumii.

Majoritatea oamenilor din SUA, Canada, Australia, Asia, Africa etc. nu reușesc să înțeleagă cum răul pe care îl suferă este rezultatul a ceea ce este orchestrat în Europa! De exemplu, oamenii din SUA pot fi supărați pe Biden pentru că a distrus America, dar nu reușesc să înțeleagă cum Biden și - de altfel, întreg Washington DC (Statul paralel), nu este altceva decât o extensie a entităților europene.

Americani, treziți-vă din orbirea voastră și vedeți cum sunteți parte dintr-un plan mondial! Vezi dincolo de granițele tale, spre LUME!

hdghfhj

America a fost fondată de oameni care s-au desprins de conducătorii satanici din Europa. Părinții fondatori ai SUA au pus bazele unei noi națiuni în care libertatea să domnească, dar au fost imediat infiltrați și au transformat-o într-o franciză din nou, a City of London, care este inima financiară a lumii. Dacă SUA vor să aibă o victorie permanentă în lupta împotriva tiraniei, americanii trebuie să învețe ce se întâmplă în Europa, deoarece acolo sunt toate rădăcinile. Același lucru este valabil și pentru Canada, Australia, Africa, Asia etc. Toate liniile tiraniei și corupției duc înapoi în Europa.

Forumul Economic Mondial a ales Olanda pentru a fi un teren de testare pentru restul lumii. În timpul pandemiei, persoanele nevaccinate nu aveau voie să facă cumpărături, nimeni nu avea voie să-și părăsească locuința după ora 20:00, cetățenii care protestau pașnic au fost bătuți până la moarte sau au ajuns la spital. Mii de ferme urmează să fie distruse, pentru a face loc celui mai mare Smart City din lume. Porturile olandeze sunt cheie pentru operațiunile de trafic de copii la nivel mondial. Jurnaliştii olandezi care expun reţelele de trafic de copii conduse de guvern au fost arestaţi. Și așa mai departe.

   Olanda este una dintre cele mai proaste țări „cabală” din lume, testând numeroase sisteme de tiranie, înainte de a le implementa în întreaga lume. De aceea, sunt atât de încântat că în Olanda și Belgia sute de oameni vor distribui jumătate de milion de fluturași în fiecare oraș. Acest lucru este monumental și va provoca o furtună de trezire, care se va răspândi în restul lumii. Și totul este posibil, datorită sprijinului credincios al multora dintre voi, care nu ne dezamăgiți, dar ne susțineți în continuare sprijin umăr la umăr pentru a face această lucrare. Uneori, împotriva oricărui pronostic, dar nu renunțăm niciodată.

Vă mulțumim pentru dragostea voastră pentru umanitate și pentru eforturile voastre de a pune capăt domniei tiranilor răi și de a deschide calea spre apariția unei lumi mai bune.

Aceste fluturași vor fi disponibili și în engleză, franceză, germană, spaniolă și în alte limbi. Rămâneți pe fază, pentru mai multe informații despre asta. Începem din Europa de Vest, dar aceasta va deveni o campanie la nivel mondial, pentru a răspândi milioane de fluturași pe tot pământul, pentru a demara următoarea fază a trezirii la nivel mondial.

Distribuie acest articol!

Distribuiți acest mesaj accesând versiunea online (vezi linkul de mai jos), unde găsiți butoanele de partajare. Sau copiați adresa URL de mai jos și postați-o pe rețelele sociale.

https://stopworldcontrol.com/europe-flyers

Vă rugăm să ne susțineți

Avem nevoie de sprijinul tău pentru a continua să luptăm împotriva încercărilor continue de a ne reduce vocea la tăcere în întreaga lume. Fă o donație astăzi, pentru a ne ajuta să pătrundem și să continuăm să ajungem la milioane de oameni cu adevărul care poate împiedica agenda tiranilor răi.

SPRIJINEȚI MISIUNEA NOASTRA

DAVID SORENSEN

preluare, traducere, redactare,

GIGI  PETROVAN

Featured

SPIRITUL PASARII PHOENIX

În seara asta am simțit nevoia să stau de vorbă eu cu mine însămi... Am trecut si trec prin multe dureri în viață pe care nici nu credeam si uneori nu cred că le pot depăși singură. Dar în ciuda acestui lucru, eu sunt încă aici, încercând să supraviețuiesc în fiecare zi.

ROMÂNIA – ELVETIA: 1-0. AMAGIREA CONTINUA!

În primul rând, ultimul act al Circului a debutat cu o farsă.

Mihail Moldoveanu Wed, 11/22/2023 - 07:37
INTERFATA MUNCII

În urmă cu 15 ani acest individ GDGDFBJJcare „se dă” Director Adj.

Gabriel Mihaila Tue, 11/21/2023 - 08:41
(g)AUR(a) DE LA C(i)OLAC

AUR ne promite bunăstarea din păcănele și Terheș-Americanu’

Gogu Orlando Thu, 11/16/2023 - 09:30