,,Apa e otravita la Sibiu''

picture

Dubioasă ieşirea de astăzi a fostului procuror comunist, Augustin Lazăr, fost şef al grupului operativ central în baza protocolului ticălos din 1998 SRI-SIE-SIPA-Ministerul Justiţiei, însărcinat în principal cu ,,jocuri operative'', fost şef al comisiei de ,,liberare condiţionată din penitenciarul Aiud.!

Să fie ieşirea de astăzi prin care anunţa trimiterea în judecată a Dosarului Revoluţiei, un ultim joc operativ al celui aflat în curs de lustraţie, acest Augustin Lazăr? De ce mă gândesc la asta: Lazăr ar fi trebuit să aibă decenţa să se ASCUNDĂ atunci când vorbeşte de dosarul Revoluţiei, şi să îl fi lăsat pe şeful Parchetelor Militare să anunţe finalizarea rechizitoriului.

De ce nu s-a ascuns Lazăr şi a ţinut personal să anunţe finalizarea rechizitoriului? Această întrebare naşte mai multe întrebări. Nu cumva Lazăr s-a asigurat astfel, în acest ultim mandat de procuror general, că vina pentru crimele de la revoluţie va fi aruncată doar pe 3-4 persoane, ascunzând şi albind, prin jocuri operative, întreaga REŢEA securistă care a făcut jocuri operative şi a dezinformat populaţia în 1989 (,,apa e otrăvită la Sibiu'') pentru a instaura panica şi pentru a asigura ,,propăşirea Securităţii de ,,tip nou'', care a preluat şi a falimentat economia României, ţinând-o în subdezvoltare cronică? În curând. În foarte curând.

Radu Teodor Soviani

 

   Retrăim zilele acestea ce s-a întâmplat în Decembrie 1989? - (VremuriTulburi, noiembrie 19, 2014)

"Ca să fie clar de la bun început: autorul acestui articol nu a votat la aceste alegeri. Acum, că am lămurit treaba asta, iată faptele.

poza

Tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni, de la promovarea insistentă a “segregării” teritoriale pe criterii de vot, până la incitarea deschisă la violenţă şi reprimarea oponenţilor politici, mă duce cu gândul la evenimentele din decembrie 1989.

Un element extrem de important al evenimentelor din 1989, pe lângă demonizarea lui Ceauşescu, a fost întărâtarea populaţiei revoluţionare împotriva celor consideraţi a fi susţinătorii regimului, dar şi duşmanii noilor lideri. Atunci, rolul a fost atribuit Securităţii, care de la terorişti la otrăvirea apei la Timişoara şi…Sibiu, a fost acuzată de toate relele posibile. Coincidenţă?

Apropo de Sibiu, este bine de ştiut că oraşul lui Klaus Iohannis a dat, în decembrie 1989, 99 de morţi, fiind depăşit la acest capitol doar de Bucureşti. Pe locul trei în acest clasament macabru este Timişoara."

Citeşte mai mult: Retrăim zilele acestea ce s-a întâmplat în Decembrie 1989? - (VremuriTulburi, noiembrie 19, 2014)

Video

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags