ANTENA 3 E ÎN CADERE LIBERA!

dhdihfgdf

Ia să scoată deștele din nară și să le ridice sus aceia dintre voi care au înțeles niște chestii!

Îăă, prea puțini!

 Băi fraților, ia fiți voi puțin antena3 acilea. De mai bine de un an de zile, privitorii cei mulți care beleau ochii regulat la acest canal (printre care recunosc cu mândrie democrată că mă număram și eu), a început să scadă vertiginos în preferințele publicului fidel.

De ce? Este evident că în managementul canalului a intervenit „ceva”, CEVA ce nu mai este pe gustul nostru, a acelor îndârjiți cu lupta pentru păstrarea Țării la linia de plutire, a statului „de drept”, a democrației reale, a bunului simț. Nu știu exact ce s-a întâmplat cu propovăduitorul Gâdea&Comp., dar am bănuiala că familia Voiculescu și-a cam luat mâinile de pe proprietate și a vândut sau a cedat la o cerere imperioasă acțiuni către o altă entitate pe care nu o pot defini decât ca fiind de partea Statului Paralel mafiot – implicit al nazistului Johannis și a ciracilor săi mercenari care îl susțin și pun masiv umărul la distrugerea totală a României.

Gagiii de la Antena 3 – ușor, ușor, „tiptile-tiptile” – nu se mai luptă cu nimeni, ba chiar cântă în struna mandolinei lui Șică.

Buăăii...! Dacă și Mircea Badea s-a jurat că abandonează el de la măsuța cu Loz în Plic orice emisiune politică și se reprofilează pe țâțe, fese, dive și cocălari... ce vreți mai mult? Le-au dispărut vedete puternice din schemă, au plecat sau au fost „ușuite” ca să facă loc pe post unor dive total inadecvate meseriei de prompterițe sau reportere de alte origini  neortodoxe, care nu pot vorbi clar și răspicat pe motive de dicție, precum Ana Maria Roman, ale căror prune din gură nu le înghite, dar nici nu le scuipă naibii, iar gagici ca al de Roxana Ciucă sau BERTHA Popescu (ha, ha!) mitraliază cuvinte și litere de-a valma uitând să respire decât la cuvintele care încep cu „A” și le pronunță numai neaoș țigănește, „HA”, că așa au auzit ele la Tel Aviv...

Madam Hulubel e de comă de gradul trei când începe ea la 5 să patroneze o emisiune în care excela Sandra Stoicescu, de te scoate din țâțâni când pune ea întrebări cu fraze inteminabile și pauze la care preopinenții cred că pot răspunde, dar tuta continuă să mitralieze peste invitat, de nu se mai înțelege om cu fimeie...

Nu știu ce va face porumbița dacă revine Stoiceasca, dar oricum Postul este în cădere liberă! Urmează gRadu Tudor„new wawe” NATO, unul de care îți este greață după ce și-a dat arama pe meclă cu mascarada lui Johannis, care face ce face și spune ce spune și mai trage o limbă încărcată cu salivă pe postamentul sasului.

Răzvan Dumitrescu a fost vreun an exilat la Kalaswar, la un post local de radio, că era probabil incomod cu noua orientare a canalului, dar la câte știe, a fost cumva înghesuit iar câteodată, să dea libere ofițerului NATO gRadu Tudor.

Ei bine, urmează dom director Gâdea de la ora 9, atunci când nu este plecat cu săptămânile la instruire CIA sau CNN în America, sau la soră-sa în Spania, unde locuiește și mamițica. Când Gâdea e plecat, se perindă alți corifei eșuați care nu au rating nici cât Meteo.

O altă găselniță disperată a gagiilor de la Antena 3 ca să nu-și supere stăpânii susținând Dreptatea și Adevărul cu care și-au câștigat simpatia unei majorități de public, este renunțarea vizibilă la niște invitați de forță tradiționali, a căror păreri și opinii erau pe placul a milioane de români și care făceau zile fripte jigodiilor securiste ale nazistului de la Cotroceni și Bruxelles. Au dispărut combatanți grei, cu știință de carte, patrioți și neșantajabili precum Răzvan Savaliuc, Ingrid Mocanu, av. Dan Chitic, av. Piperea, chiar din ce în ce mai răruț Bogdan Chireac Pavel Abraham, Cornel Nistorescu, Sorin Roșca Stănescu,, despre Liviu Pleșoianu ce să mai spun?, etc

Vin sărbătorile și Ciuvică și-a luat țiitoarea și copilul și a plecat probabil la schi în Dolomiți, așa că sacrificatul de Gâdea s-a gândit el chipurile să facă emisiuni de elogiu la adresa vechilor securiști care au făcut posibilă masacrarea unor români inocenți și ghinioniști care și-au sacrificat viețile pentru ca azi România să devină o țară cobai care nu mai este prin nimic a românilor!

Gâdea – în speranța cerșelii  unui procent în plus de rating – se pișă pe deontologie și o ține LANGA de unul singur de o săptămână cu emisiuni dedicate „adevărului” despre Revoluția Română,  dar tocmai acest adevăr ne este iarăși falsificat după „treijdăani”... Sunt aduse fosile de generali, colonei, căprari, „sarjanți” și alte reptile care se vor eroi ai neamului că au trădat atunci Țara!

Cel puțin aseară, o fosilă vie de fost colonel aflat în garda lui nea Nicu din Direcția a V-a, un bou agramat total și incult în cap, dar probabil  un vajnic ticălos ce făcea poliție politică și are azi pensie specială și nesimțită, a fost chinuit de Gâdea spre hazul celor câțiva nostalgici care se uitau la emisiune probabil, cu întrebări de interogatoriu în care moșul se încurca și răspundea anapoda spre disperarea lui Mihai care vedea că a adus în direct un moș imbecil și cu demență senilă care alunga telespectatorii și nicidecum să-i atragă!

Antena 3 s-a dus deja de râpă! Degeaba vrea să atragă publicul „de dreapta” și să-l fure altor televiziuni securiste ci vechi state de funcții și grade precum DIGI 24, B1, Realitatea, ProTv, etc

Acum au ajuns în situația când nu se mai uită la ei nici jigodiile băsist-johanniste, dar nici votanții PSD sau în general cei cu spirit patriotic, justițiarii ce vor DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT!

Antena 3 nu mai este, nu mai vrea să fie și nici nu mai poate să fie televiziunea preferată a majorității unei populații care urăște la maximum naziștii și securiștii din partidele de Dreapta, nu mai vrea asta Acționariatul de azi, nu mai au oamenii potriviți și cinstiți, nu mai au voie să continue vechea politică!

Azi – ca să arate că ei sunt imparțiali – deci vor și public „de dreapta”, se fac că nu sunt cu PSD, deci transmit orice pârț al tembelilor miniștri din Guvernul Orb**.

De altfel, nimeni nu vrea să pomenească despre Planul diabolic aflat în desfășurare prin care Statul Paralel lucrează ACUM prin Ciolacu și apropiații săi acoperiți din conducerea PSD, să ducă la îndeplinire PIERDEREA  masivă a alegerilor locale și parlamentare de către PSD, sau dacă cumva nu reușesc, atunci e bună și spargerea PSD în 2-3 facțiuni care vor separa cumva pe cei corecți și cinstiți de jigodiile nobiliare din județe și slugile lor șantajabile care le vor asigura voturi.

Antena 3 nu vede asta, nu vorbește și nu comentează! Lumea nu citește pe Net decât titluri, așa că PNL și reptilele ce se târăsc lângă terariul lor, vor fi de acum 50 de ani la guvernarea coloniei!

GABRIEL MIHAILA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags