AND I FUCK YOU, OK?

dhfgsfv

Hai că azi e ziua ”reglărilor de conturi”, hahahaha! Hello, dacă nu prea am mai postat chestii politichicioase, nu înseamnă că aș fi trecut cu cățel, cu purcel, la userei, penelei, pesedei, dienei și alți ei, da? :)

Au început diverși / diverse să-mi inunde mesageria cu tot soiul de tâmpenii propagandistice (tâmpenii, da; tâmpenii lipsite de sare și piper, de discernământ, de argumentație... ZERO). Ca să fim înțeleși:

- în continuare nu-mi plac #rezistocii, nu mi-am schimbat opiniile; nu am cum să bat palma cu ”boți”, cu ”sanzi matei” și alți idioți;

- în continuare cred că Jandarmeria și-a făcut datoria în 10 august 2018, ba mai mult, cred că ar fi trebuit să fie mai ”hotărâtă pe treabă”; nu am uitat nici episodul cu jandarmerița snopită în bătaie de niște mârlani scârboși; prin urmare, nu îmi mai trimiteți imbecilități / invitații la mizeria de miting preconizat pentru 10 august 2019, da?

- în continuare am boală pe dienei, pe Kovesi și pe toată gașca de procurori torționari și corupți;

- în continuare cred că într-un stat de drept, nu procurorii și derbedeii care-i susțin trebuie să facă regulile jocului;

- nu, nici acum nu-mi plac cătușele;

- nu, nici acum nu-mi convine deloc când văd că unii care nu prea mai au treabă cu România, vor să ne treacă strada forțat, vor să impună ei niște reguli după care vom trăi noi, nu ei;

- ar mai fi multe de adăugat, dar mi-aș pierde timpul... ah, să nu uit: în continuare cred că Dragnea a fost condamnat politic, că a fost eliminat de pe scena politică pentru că a deranjat viesparul antiromânesc.

Prin urmare și-așa deci, nu e vorba despre greci ! Dacă mă mai astenizați pe messenger cu ideile voastre (cu care nu rezonez ABSOLUT DELOC), umblu la opțiunea ”block”. Cum eu nu am treabă cu ideile voastre (pe care le văd, că nu sunt oarbă), idei pe care nu le agreez, dar vă respect opțiunile, nu vă inoportunez cu intervențiile mele, faceți și voi la fel... slăbiți-mă cu propaganda, că mă agresați!

MARIANA MASA CRUCEANU

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?