„AMINTIRILE MA CHINUIESC” ... „OOOOOF, VIEAȚA MEA!”

aodujhgd

Chiar despre „amintirile” de pe Facebook vreau să vă vorbesc. Și despre naivitatea mea. Când Suckerbleg îmi arată ce-am publicat în anii trecuți recitesc și comentariile. Și dau peste vechi „prieteni”, fie-le blockul veșnic, pe care i-am apreciat, ne-am distrat copios împreună, persoane culte, cu simțul umorului, spirit vivace și vorbele la ele. Mă legasem afectiv, am strîns relația, am vorbit la telefon ...

Mi-a luat un an ca să descopăr că unul era antisemit înfocat, altul pur și simplu sociopat și, ce m-a durut cel mai mult, o îndârjită susținătoare a tot ce era mai detestabil în politica românească.

Am citit pe la prieteni o chestie la care n-am ripostat pentru că detest stările conflictuale, cum că „e interzis” a se strica prietenii din cauza opiniilor politice. Ba, cred că este un foarte puternic motiv pentru un „divorț” definitiv și irevocabil, pentru că opiniile (de orice fel, dar mai ales politice) sunt cele care ne definesc, spun multe despre caracterul unei persoane.

Nu pot decât să regret timpul și sentimentele investite.

Aaaaaa ... dacă m-am învățat minte? Evident, nu!

ANA-MARIA HOMEAG

Featured

PICTURA CU MORTACIUNE A PROCURORULUI EMILIAN EVARZA!

MOTTO: „Dosarul în care fostul președinte al Colegiului Medicilor, profesorul Vasile Astărăstoae, fost rector al Universității de Medicină și Farmacie din Iași, a fost achitat definitiv, după opt ani de procese, scoate la iveală mecanismul diabolic f

LUDOVIC ORBAN A MINTIT ÎN DECLARATIA DE AVERE! LA PUS-CA-RI-E, DE-MI-SI-A! DOVADA? COSUL ZILNIC POTRIVIT LEGII! PORBLEMA DE SECURITATE NATIONALA!

Ludovic Orban și-a pus singur lațul de gât, mințind în declarația de avere. Asta înseamnă fals și uz de fals, infracțiuni grave pentru un demnitar, parchetul general și ANI fiind obligate să se sesizeze. Dovada?