AM PUS BAIONETA!

gdjdfkfhhg

Am știut că voi ajunge aici... Mă pregătesc complet în mai multe domenii de aproape o viață... Din copilăria mică, de când ascultam adevărata istorie a neamului românesc din gurile bunicilor, ale unchilor veniți pe jos din prizonierat la nemți, din povestirile mamei plecată în tinerețe în refugiu în Argeș...

Tot din copilărie am fost învățat să discern între Istoria predată la școală și cea adevărată, trăită de ai mei. Diferea în multe puncte, pe care doar le constatam și le băgam în Computerul Personal de pe umeri.

După marea Lovitură de Stat dată de Globalismul Mondial în Europa – dar în primul rând în URSS, prin Mihail Serghevici Gorbaciov – am trăit ca toată lumea sub ploaia intoxicării, de altă natură față de vechea intoxicare comunistă. Fiind diferită, am crezut și eu  că este și reală, așa cum am crezut cu toții, sau cel puțin așa cum ne-am fi dorit noi să fie altfel decât trăisem în comunism. De aia tot ce „mâncau” sutele de titluri de ziare apărute ca ciupercile după ploaie, apoi „noile” canale Tv „libere”, unde am cunoscut-o pe diva Andreea Esca în detrimentul lui Sanda Țăranu, care îmbătrânise și deci „expirase”, am înghițit pe nemestecate gulgute și am devenit un popor de obezi la creier.

Asta suntem azi, un popor de obezi intelectual care are în loc de stratul de slănină un strat gros de prostie. Nu Diana Șoșoacă este cea mai obeză dintre noi, ea este obeză fizic, însă are un intelect pe care proștii și idioții - care se cred o cremă a intelectualității cu o diplomă de BAC sau de masterat într-o nișă inutilă - nu îl pot pătrunde nici cu gândul, nici cu Inteligența Artificială.

Am ajuns o hoardă de cretini care pune botul la Propaganda dușmănoasă care nu are altă țintă decât să o denigreze cât poate mai tare, să o scuipe și să o înjosească în fața românilor pentru că este SINGURA VOCE adevărată care spune lucrurilor pe nume și care are o minte limpede și dispusă să facă orice sacrificiu ca să ne adune și să ne călăuzească pașii către drumul salvării. Nimeni dintre babele și fătălăii purtători ilegal de sulă nu stă o secundă să se întrebe firesc de ce oare este atâta disperare printre slugile Sistemului ca să blocheze pe toate canalele Tv mainstream apariția Dianei Șoșoacă într-o emisiune normală, unde domnia sa să își poată expune punctele de vedere în antiteză cu ceea ce  susțin loazele guvernante și apoi corul de slugi ale Propagandei globaliste? De ce numele ei este doar rostit cu dușmănie și cu ură, este doar asociat cu mizerii de joasă speță și care apoi sunt preluate subliminal de minți atrofiate ale unei hoarde de antropogeni spălați pe creier dar tatuați din creștetul capului și până în vârful pluii sau a clitului? De ce lumea o scuipă în neștire și o numește cu haz la comentarii - agramate obligatoriu  -„mahalagioaică” sau „nebună”? Oameni care sunt atât de inculți că nu pot scrie 3 cuvinte coerente și corect gramatical, sar de partea - de exemplu - a partidului AUR și a năimitului George Simion, un trădător jalnic de neam care a fost racolat de structura securității globaliste ca să formeze în juriul lui un partid pseudo-naționalist, care să aspire „piața” de votanți și să o controleze.

Cum își poate permite orice oligofren care este împuternicit doar de dreptul său universal de a vota, să catalogheze un om - care de fapt este printre puținii pe care i-am avut până acum timp de peste trei decenii -  să îl denigreze, să-l înjure, să-l „scuipe” virtual împreună cu alți oameni cu o judecată sănătoasă, cu un intelect adevărat, cu o mare experiență de viață, doar că se asociază ideatic cu această distinsă intelectuală care în plus își riscă viața ei și a copiilor ei, plus că a sacrificat chiar și viața de familie întemeiată alături de un om care s-a dovedit a nu fi demn de o asemenea soție plină de caracter și de virtute și care a fost trădată exact când ar fi avut cea mai mare nevoie de susținere morală din partea soțului care a clacat lamentabil dovedindu-și adevărata față și adevăratul caracter?

Aceste lucruri precum și defectul fizic al Dianei Șoșoacă au ajuns acum un motiv de batjocură publică a retarzilor care au intrat în corul lepădăturilor neamului românesc. Nu mai găsesc nimic altceva decât să exacerbeze până la paroxism un defect fizic pur uman, care de fapt este evident o boală făcută pe motiv de stress inimaginabil? Dar idioții, retarzii care fac jocul dușmanilor senatoarei-eurodeputat Diana Iovanovici Șoșoacă și a membrilor sau simpatizanților SOS România nu pot înțelege aceste lucruri simple... Ei nu vor să vadă capacitatea ei intelectuală, cunoștințele ei profesionale în Drept, care îi dau  posibilitatea de a vedea cât se poate de clar și de legal cum stau lucrurile, care îi dau șansa să ia și să aibă o atitudine corectă asupra evenimentelor din țară și din străinătate. Dacă o vom alege în cvasiunanimitate Președintele viitor al României în locul Trădătorului de neam și de țară Klaus Wernwee Johannis, dar și al ticălosului Traian Băsescu, ce au stat la butoanele României timp de  două decenii și au dat peste cap toată aparatura de bord, Diana Iovanovici Șoșoacă ar fi acum singura variantă posibilă și plauzibilă să reparăm totul și să îndreptăm vaporul spre Portul Libertății.

Ajunsă Președinte, doamna Diana Șoșoacă ar beneficia de aportul unor medici specialiști care o vor putea redresa și ajuta să se schimbe în bine din punct de vedere al sănătății domniei sale, să aibă timp să ia și cele mai fierbinți hotărâri sănătoase pentru statul român, dar să fie și mamă a copiilor ei și a națiunii, să se preocupe de propria sănătate în condiții cât mai bune, lucru pe care nu îl poate face acum în timpul bătăliei cruciale.

Dar cum să schimbi atitudinea unei cohorte de cretini retardați care înafară de fotbal, curve de ambele sexe, de bere și mici, de manele care au înlocuit folclorul străbun, nu mai știu și nu mai pot gândi nimic? Eu și mulți alții ca mine avem timp și ne facem timp să muncim, să  vizionăm partidele de fotbal – deci să fim microbiști – dar și să stăm cu ochii pe aceste reptile ticăloase care atentează pe față la integritatea și libertatea României! Ne interesează și fotbalul și sportul în general, ținem cu România, dar ne pasă în același timp și de viața publică a actualei Cloace Politice pe care numai partidul SOS România o mai poate schimba. Da, este un război deschis pe viață și pe moarte între populația României plus diaspora și javrele care vor cu orice preț să atragă Rusia să ne atace țara ca răspuns al provocărilor făcute de aceste slugi împuțite ale globalismului sionist ce va transforma în scurtă vreme popoarele europene în carne de tun. NATO  apără numai interesele Americii pe pământ străin, înarmează alte popoare care au fost transformate în slugi contra Rusiei, care nu este nici ea singură...

Românii nu au vrut niciodată război cu nimeni, ei au pierit luptând doar pentru integritate și independența țării, prin urmare poporul român nu se supune niciunui ordin sau voințe ale unor ticăloși ce fac jocul americanilor să fie recrutați obligatoriu și trimiși să lupte pentru o cauză care nu este a lor!

Doar alegând masiv Diana Iovanovici Șoșoacă Președinte al României și partidul SOS România la parlamentare avem garanția că totul se va schimba în bine concomitent cu realegerea lui Donald Trump în America. Dacă vor rămâne în continuare aceste scursuri ca și până acum, vor deveni imediat slugile lui Trump care nu va pregeta nicio clipă să ne exploateze resursele ca în orice colonie americană.

Nu am nicio frică sau jenă să vă înjur și să vă lovesc cu propriile voastre cuvinte și idei, că știu să înjur o oră în trei limbi străine fără să mă repet și să folosesc cel mai josnic și trivial limbaj pe care voi nici măcar nu îl cunoașteți, inculților ticăloși care sunteți! Fac față și singur oricâtor rahați uscați îmi stați în cale pe trotuarul vieții!

GABRIEL MIHAILA

Featured

ALTA CIUPERCA OTRAVITA

Gabriel Mihaila Thu, 07/11/2024 - 08:24
DIFERENTA

Mă uit cu detașare și amuzament la zbaterea care se petrece acum în America – dar nu numai acolo – în Franța, Anglia, Germania, dar și în guvernământul sasului nazist Johannis, care se pregătește  inevitabil să iasă în decor...

Mihail Moldoveanu Tue, 07/09/2024 - 11:47
EDITORIALUL DE ASTAZI

Am să scriu astăzi despre o temă de o importanță majoră pentru viitorul nostru.

Gabi Mihaila Sun, 07/07/2024 - 08:04
PATRU IULIE

Ce nu stie nimeni despre 4 iulie

Inima mi se înfierbântă când văd America sărbătorind 4 iulie. Arată incredibila ignoranță a maselor. Cât de ușor se manipulează publicul.

Gigi Petrovan Sat, 07/06/2024 - 08:44
INCULTURA CEA DE TOATE ZILELE

Într-un mare oraș trebuie să fii apt să trăiești! Trebuie să ȘTII  cum să o faci, nu poți ateriza pur și simplu ca fluturele pe lampă și să zici că ești orășean. Trebuie în primul rând să ai pretenții, SĂ ȘTII  să ai pretenții!

Gabriel Mihaila Thu, 07/04/2024 - 10:15
CRUCIADA ROMÂNILOR

Știți bine că sunt un adept pe față al Dianei Șoșoacă și al Partidului suveranist SOS România

Gabriel Mihaila Tue, 07/02/2024 - 08:10
ROMÂNIA (NE)EDUCATA

Boonn...

Dumnezeu ne-a dat un șpiț în cur și ne-a dus acolo unde noi nu am fi în stare niciodată să ajungem...

Gabriel Mihaila Thu, 06/27/2024 - 08:48
SI PROSTIA SE PLATESTE !

După evenimentele din ultimele două zile cu atacurile teroriste asupra unor obiective de pe teritoriul Rusiei cred că doar aceia cu un retard foarte avansat mai pot crede că există vreo javră din actuala CLOACĂ POLITICĂ formată din <

Gabriel Mihaila Tue, 06/25/2024 - 13:44
NE-AU TRADAT IDIOTII UITILI!

CSAT trebuie arestat pentru înalta tradare!

Codul Penal definește infracțiunea de trădare după cum urmează:

„Articolul 394

Trădarea

Mihail Moldoveanu Sat, 06/22/2024 - 13:49
ULTIMELE GÂSTE ALE EUROPEI

Mutul de la Cotroceni . Poate că sună dur, însă nu reflectă pe deplin realitatea. E și mut, și incapabil.

Gabi Mihaila Sat, 06/22/2024 - 07:36