ALTA CIUPERCA OTRAVITA

hdhcjhjkkj

Își face de o bucată de vreme loc pe caniculă asta în „studiurile    Metrou AUR Latrina ” un tip care probabil nu-și permite să stea cu aerul permite pornit la vreo garsonieră prin Berceni sau Balta Albă și așa mai ia o gura de AUR la madam. . . . . . . . . Hulubel Căcălina în emisiuni.

Tipul ăsta are un nume cică în buletinul de identitate care este deja pe viață, se numește Iulian Surugiu. nshdjkkDar nu este un fieștecine, noooo... el este ditamai Șeful , președintele Partidului Patrioților! Hai dă-mă dracului Doamne iartă-mă! Partidul Patrioților ! Poate o fi vrut să spună Patrihoților, dar agramați fiind, au mâncat o literă.

Bă neamule, bă Naș Florea și Nașa Reta, am stat și eu ca prostanu care sunt și m-am întrebat: ce pălăria șarpelui o fi în capul acestui oligofren fost miliționer și sudor la IMGB sau scurtă durată de timp, până ce a făcut el. . . după program o facultate aproape muncitorească numită ARTIFEX (poate mucureștenii or fi auzit de ea în anii de vid social de după Deranjul din 89 ) „cursuri în specializarea Științe economice  „finalizate cu obținerea licenței”, după care se îngrijește tot la prestigioasa Universitate. ARTIFEX unde face și obțineți titlul de Master în economie ? Te joci cu țărâna în bumbi?

Studiind mai departe CV-ul omului care și-a făcut la comandă partid patriotic unde sa pus automat în frunte ca Președinte fondat or, am aflat că de fapt și de drept el era un fost miliționer ajuns „polismen” după „Deranj” și conform vechilor metode a făcut școli peste școli, a obținut diplomă după diplomă, până ce a absolvit băgându-se în față și Academia de poliție „Al. I. Ciuza”! Ok, oricum este mult mai bine decât alții fără atâtea școli și mastere și fără BAC-ul luat cu care a absolvit direct „MAGDA CUM LAUDAE” Academia dă Informații și a ajuns premier – viitor Președinți de țară...

Bă oameni dragi, mă întrebam obsesiv care este scopul și durata vizitei acestui „om politic” a scorpiei de Căcălina Hulubel , de ce îi dă o asemenea considerație și îl bagă excesiv în mare? A devenit evident când l-am auzit emițând cuvinte că este altă diversitate menită să arate prostimii care se uită din greșeală la ei - înafară de cei avizați ca mine(!) și au discernământul să înțeleagă exact pe dos ceea ce spun dânșii - că intenția era să spună „bă cretinilor, bă tâmpiților care sunteți voi viermii ăștia care vreți să ieșiți și să votați, uitați-vă că mai aveți de unde să alegeți și alte partide „patriotice” cum vreți voi să spuneți, nu veți vedea numai SOS . România. . . și mai ales Diana Ivanovici Șoșoacă ! Bă boilor, bă vite din șeptelul național, uite bre un om destoinic, simplu, care are și atestate că este școlit și este și patriot cum vă lăudați voi, uite, a fost ales și de polismeni șef de sindicat al crimei – pardon, al luptei cu crima organizată – e garantat chiar de polițiștii infractori și narcomani, de polițiștii violatori și pedofili, este de al lor, votați Partidul Patri(h)oțilior, că pe ăsta vi-l dăm și noi la televizor, uitați de mahalagioaica aia cu gură mare care îi face praf pe toți fătălăii din Cloaca Politică și curvele de toate sexele care se bagă în mare în viața publică!

Uite, nu vă place de AUR și de marele lider George Simion ? L-ați descoperit ce coadă de câne este și cine la făcut pe el mare? Nu-i nimic, Sistemul are rezerve inepuizabile, a scos la vedere Partidul Patri(h)oților , o alternativă „new entry” la AUR și la SOS România !”

Bă frate, și acest Iulian Surugiu – un umanoid sobru, serios, încruntat și important, care măsoară atent cuvintele dătătoare de Master și de Academia de Poliție scotea doct pe orificiul de sub nas păreri care înfierau cu fierul roșu actual și madam Hulubel mai. făcea câte un ouț de bucurie și extaz că are prilejul să lanseze pe pajiștea cirezii șeptelului o trufanda menită să mai prostească niște proști și să mai smulgă niște voturi care cumva s-ar putea duce la SOS România și la Inamicul Public nr. 1 Diana Ivanovici Șoșoacă ...

Bă Latriniștilor, bă copii ai durerilor facerii, cât de cretini nu cred pe noi românii în general dacă voi credeți că acceptând să împroșcați cu rahat nația română în general la cererea globalismului mondial veți scăpa vreo unul după căderea acestuia? Cum vă închipuiți că veți trece ca și gâsca pe apă fără să fiți ude când tot răhatul pe care l-ați mâncat până acum, toată persoana pe care să vă îngrijească vărsat-o intenționat (contra cost) în urechile oamenilor mai inocenți și inculți, vor scăpa netaxate și nepedepsite de noi, șeptelul?

Pentru că nu veți scăpa, nici voi nici pilonii de bază ai Sistemului care s-au purtat cu cruzime împotriva majorității adevăratei Societăți civile , care ne-a băgat pumnul în gura, care ne-au șicanat și ne-a ostracizat pe aceia care am. . luptat cu Sistemul să deșteptăm lumea.

Ce, FOSILELE acestea aciuite prin armată și poliție, în Servicii și în marina călare sunt mai patrioti decât restul românilor care sunt membri și votează din empatie pentru Viața și Viitorul lor cu SOS România ? Doar pentru că au servit NATO contra intereselor poporului român și au avut privilegii executând ordine împotriva Constituției Țării? De asta râd și se masturbează pe Facebook la postările cu adevărat patriotice ale membrilor și simpatizanților SOS România în ciuda embargoului impus de Lepre pe Tv mainstram și rețelele de socializare?

Cu ce ​​​​sunt mai patrioții patrioții de la acest partid al Sistemului decât patrioții anonimi care chiar au în suflet Țara și valorile străbune? Ce pot oferi cei din partidul lui Iulian Surugiu și nu spune și face Diana Iovanovici Șoșoacă alături de această elită adunată în jurul domniei sale? Este evident că din start acest ipochimen a înțeles că nu ar face față și nu ar fi poate mai nimic într-o ierarhie adevărată a valorilor în partidul SOS România în care nu a dorit să se alăture.

Orgoliile unor intelectuali pârâți sau autentici ca și Gheorghe Piperea de exemplu sau chiar Cristian Terheș a făcut posibil ca Sistemul să poată divide conținând pe lăcomia și egoul imens al unora.

Hai Liberarea!

GABRIEL MIHAILA

Featured

ALTA CIUPERCA OTRAVITA

Gabriel Mihaila Thu, 07/11/2024 - 08:24
DIFERENTA

Mă uit cu detașare și amuzament la zbaterea care se petrece acum în America – dar nu numai acolo – în Franța, Anglia, Germania, dar și în guvernământul sasului nazist Johannis, care se pregătește  inevitabil să iasă în decor...

Mihail Moldoveanu Tue, 07/09/2024 - 11:47
EDITORIALUL DE ASTAZI

Am să scriu astăzi despre o temă de o importanță majoră pentru viitorul nostru.

Gabi Mihaila Sun, 07/07/2024 - 08:04
PATRU IULIE

Ce nu stie nimeni despre 4 iulie

Inima mi se înfierbântă când văd America sărbătorind 4 iulie. Arată incredibila ignoranță a maselor. Cât de ușor se manipulează publicul.

Gigi Petrovan Sat, 07/06/2024 - 08:44
INCULTURA CEA DE TOATE ZILELE

Într-un mare oraș trebuie să fii apt să trăiești! Trebuie să ȘTII  cum să o faci, nu poți ateriza pur și simplu ca fluturele pe lampă și să zici că ești orășean. Trebuie în primul rând să ai pretenții, SĂ ȘTII  să ai pretenții!

Gabriel Mihaila Thu, 07/04/2024 - 10:15
CRUCIADA ROMÂNILOR

Știți bine că sunt un adept pe față al Dianei Șoșoacă și al Partidului suveranist SOS România

Gabriel Mihaila Tue, 07/02/2024 - 08:10
ROMÂNIA (NE)EDUCATA

Boonn...

Dumnezeu ne-a dat un șpiț în cur și ne-a dus acolo unde noi nu am fi în stare niciodată să ajungem...

Gabriel Mihaila Thu, 06/27/2024 - 08:48
SI PROSTIA SE PLATESTE !

După evenimentele din ultimele două zile cu atacurile teroriste asupra unor obiective de pe teritoriul Rusiei cred că doar aceia cu un retard foarte avansat mai pot crede că există vreo javră din actuala CLOACĂ POLITICĂ formată din <

Gabriel Mihaila Tue, 06/25/2024 - 13:44
NE-AU TRADAT IDIOTII UITILI!

CSAT trebuie arestat pentru înalta tradare!

Codul Penal definește infracțiunea de trădare după cum urmează:

„Articolul 394

Trădarea

Mihail Moldoveanu Sat, 06/22/2024 - 13:49
ULTIMELE GÂSTE ALE EUROPEI

Mutul de la Cotroceni . Poate că sună dur, însă nu reflectă pe deplin realitatea. E și mut, și incapabil.

Gabi Mihaila Sat, 06/22/2024 - 07:36