ALEXANDRU MURARU – LIDERUL PNL IASI – UN LINGĂU JALNIC DE SEZUT...

hcghgg

MOTTO: „Reprezentarea - printr-o scandaloasă caricatură a Primului-ministru al României - ce aduce cu a celui mai atroce dictator din istoria Europei, Adolf Hitler, este nu doar o calomnie majoră, dar și o insultă inacceptabilă la adresa milioanelor de victime ale Holocaustului. (...) În aceste circumstanțe, am depus o sesizare la procurorul general pentru încălcarea articolului 369 din Codul Penal care prevede că «incitarea publicului, prin orice mijloace, la violență, ură sau discriminare împotriva unei categorii de persoane sau împotriva unei persoane pe motiv că face parte dintr-o anumită categorie de persoane se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă» și se pedepsesc cu închisoarea de la 1 până la 5 ani.” (extras din Plângerea adresată Procurorului General de către Alexandru Muraru, reprezentant special al Guvernului României pentru Combaterea Antisemitismului şi Xenofobiei, conform DIGI 24. ro, 2 octombrie 2021)

.....................................................................

Maestre, vă înțeleg pe deplin indignarea, dar cred că v-ați cam grăbit. Adică, dacă îmi solicitați ajutorul, vă mai dădeam și eu ceva documentare pentru plângerea la care atât de mult ați muncit și v-ar fi  ieșit un material frumos, ca să aibă și Procurorul ăla General ce ancheta.

Păi, dumneavoastră pentru o mustăcioară sfioasă executată din pix pe fața blândă și feciorelnică a premierului-președinte PNL, fără un text explicit, fără o analiza temeinică a factorilor care au stat la baza paralelei între cele două personaje istorice, fără ca un specialist-expert în constituționalism să-și spună punctul de vedere, fără ca Rareș Bogdan să „medieze” întâmplarea, fără ca niște „deontologi” de calibru, foști chelneri, să-și dea cu părerea competentă... numai pentru atâta lucru, zic, v-ați deranjat? Mi se pare o plângere cam superficială. Ia priviți aici ce am eu:

Ioan Stanomir, expert în constituționalism, a participat marți, 22 ianuarie, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, moderată de Rareș Bogdan, în care a conturat tabloul problemelor majore din justiția românească ce trebuie rezolvate urgent dacă dorim un stat de drept puternic: «La ora actuală asistăm practic la utilizarea legii împotriva statului de drept. Nu este ceva nou. Cei care au o minimă educație istorică ar trebui să știe că așa a fost distrusă DE CĂTRE HITLER democrația germană, cu ajutorul complicilor și cu ajutorul legilor. Dacă legile încetează în a mai fi subsumabile binelui comun și devin proprietatea unui grup și a unui cetățean atunci nu mai putem discuta nimic»...” (PODUL. ro, 23 ianuarie 2019, articol: „Un expert în constituționalism ÎL ASEAMĂNĂ PE DRAGNEA CU HITLER: Asistăm la utilizarea legii împotriva statului de drept! Așa a făcut și dictatorul german!”, autor Mircea Savin)

...sau:

„Concluziile sunt evidente. Dacă justiția germană ÎL IZOLA PE HITLER aplicându-i legea, poate că Germania n-ar fi trecut prin cataclismul provocat de război. Dacă justiția română ÎL CERCETA ȘI-L JUDECA  PE DRAGNEA  pentru toate hoțiile comise, n-am fi avut acum la conducere un condamnat care controlează parlamentul și guvernul. Morala este aceea că ori de câte ori statul nu-și face treaba, rezultatul va fi apariția unei anomalii în corpul nației care provoacă tumori canceroase greu sau imposibil de îndepărtat. La Hitler a funcționat totuși glonțul...”  (Mihai Enciu, ACADEMIA CAȚAVENCU.ro, articol: „DRAGNEA VS. HITLER sau cum să regulezi o națiune”)

...sau:

„Diasporenii sunt pericol curat! Sigur, banii lor sunt buni, dar ce le pasă „mulgătorilor” de euroi! Când te simţi SUB MUSTAȚA LUI HITLER şi-n pielea lui Erdogan, te doare-n basca lui Ceaşcă de fraieri. I-ar extermina, dacă ar putea. (!!!! oooo... n.n.) Au încercat ceva în 10 august, dar nu le-a ieşit pasenţa. Să moară de ciudă Mungiu, nu alta! Acum nu-i mai gazează cu gândul la lagăre, ci îi izolează. De lume, de UE, de ţară, de lege, de drepturi. E şi asta O FORMĂ DE HITLER cu mustaţă lată. Un fel de exterminare modernă a unui popor nevinovat. Una prin complicitate.” (ZIARIȘTII.ro, 9 decembrie 2018, Laurențiu Ciocăzanu,  articol: „Mustaţa LUI DRAGNEA? Sau A LUI HITLER?”)

Ei, mai am și altele, multe... dar nu vreau să vă simțiți stingherit că eu am putut să mă documentez, iar dumneavoastră, nu... Am și fotografii, cu comparația explicită D&H, de la protestul din 10 august 2018. Zău așa. Maestre, nu-i târziu să vă îmbunătățiți plângerea iar eu sunt încântată să vă ajut! Că, poate, pe cele de mai sus nu le-ați observat la timp... fie că vă uitați în altă parte când s-au petrecut, fie că ați fost în weekend, precum doamna Udrea Elena, atunci când nu și-a dat seama că a vorbit la telefon cu Turcescu Robert... și v-au scăpat...

hdhdggv

Că altfel, un om vertical ca dumneavoastră, imposibil să nu fi reacționat în apărarea lui Dragnea Liviu!

LUMINITA  ARHIRE

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?