ALEGERI LOCALE LA BUCALE - FRESCA CU FRISCA

YHSGGG

Ponta Victor, zâmbitor - ca de obicei -  cu mânecile suflecate - ca de obicei - plin de inițiative geniale - ca de obicei - braț la braț cu Negoiță Robert, zice: „Suntem într-o criză economică şi socială foarte asemănătoare cu cea din 2012 şi în plus avem o criză medicală fără precedent dar, mai rău ca în 2012, nu există nicio alternativă. Cred că toţi suntem prizonieri şi Bucureştiul e prizonier în bătălia «contra»; trebuie să votăm contra ciumei roşii (o, Victoraș! nu mai spune! n.n.), contra ciumei galbene, care e mai rău ca ciuma roşie. (...) Ceea ce încerc împreună cu Robert şi cu oamenii care au venit în jurul Pro România şi al noului partid Bucureşti 2020, încercăm să venim cu o proiecţie pe termen mai lung” (DIGI 24.ro, 26 iulie 2020)

Negoiță Robert, inteligent și inteligibil - ca de obicei - loial cum îl știm, viteaz și rupând decisiv tăcerea - cum ne-a obișnuit - umăr lângă umăr și blue jeans lângă blue jeans cu Ponta Victor, noul său prieten, zice: „Este o preocupare întreagă despre cum anume să limităm variantele cetățenilor. Trebuie să ne organizăm în așa idee încât să nu lăsăm să candideze prea mulți, astfel încât cetățenii să poată alege răul cel mai mic așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani. Atunci când oferta este foarte limitată ne ducem cu toții și zicem «Ce să-i faci, hai să votăm. Ăsta chiar nu-i atât de rău ca celălalt.» (..) Da, acesta este un obiectiv al nostru de a propune o alternativă și nu doar atât. Noi chiar ne propunem să fim altfel!” (lansare PRO BUCUREȘTI, 26 iulie 2020)

Așa a zis Robert... înțelege fiecare ce vrea și scapă cine poate!

Firea Gabriela, fără finuʹ Negoiță Robert la braț, ca odinioară, pe când se luptau amândoi cu tiranul Dragnea, iar viteazul Robert ieșea din sală tocmai când se vota decisiv, ci abandonată și lezată în sentimentele ei de nașă, zice: „Mi-aduc aminte perfect cum în urma unei tragedii imense, când dl. Ponta și-a dat demisia pe Facebook din funcția de prim-ministru, însuși Robert Negoiță, care se prezintă ca un om politic de tip nou, a venit la mine acasă, eram cu soțul meu, și ne-a rugat să nu-l ascultăm pe dl. Ponta, să nu susținem candidatura doamnei ministru Plumb pentru președinția PSD, să mergem cu dl. Dragnea, ne-a organizat întâlnire cu dl. Dragnea, ne-a invitat la un restaurant unde avea liste cu președinții din țară ai PSD și îi suna pe fiecare și îi ruga să nu îl asculte pe Victor Ponta, să mergem cu Liviu, pentru că Victor ne-a trădat pe Facebook, este un trădător, care nu știe să respecte echipa, este un om care a fugit imediat și nu și-a depus mandatul la partid, ci pe Facebook.” (ANTENA 3, 26 iulie 2020)

Tudose Mihai, fost PSD, fost PRO ROMÂNIA, actual PSD, sugerând că știe el ce știe despre noua alianță Ponta-Negoiță: „Cum să faci aşa cevaaaa?!?! Cât tupeu îţi trebuie?!? Îmi pare tare rău de Robert... Avea un ceas frumos la mână... Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor....” (26 iulie 2020, pe pagina de FACEBOOK a lui Mihai Tudose)

Negoiță Robert, pe cai mândri, plusează cu privire la nașa și „prietena de familie” Firea Gabriela și o face de rușine: „Cred că a sosit vremea, ca și în politica românească să conteze faptele. Să lăsăm emoția și telenovela la o parte, să renunțăm la încercările de manipulare sentimentală menite doar să acopere lipsa unor rezultate palpabile atunci când sosește momentul bilanțului” (material de PR distribuit de Negoiță Robert, 16 iulie 2020)

Dan Barna, la ședința USR din 24 iulie 2020, cu tunete în Paradis, grindină la sol și Ciceală (candidata USR la Sectorul 3) în picaj, zice: „Încetează cu ipocrizia asta, că mă enervezi. Tu profiți că eu sunt un om de bun simț și de comitet și vă accept tot trollajul, accept toate mitocăniile și mizeriile astea și continui să mi le spui în față... Nu la tonul asta, dar bă, accept o dată, de două ori, dar mi se spune ipocrit... (nu se mai înțelege din înregistrare, n.n.). E o ieșire pe care mi-o asum. Nu se poate să faceți numai mizerii de-astea. Am vorbit cu Ana, am vorbit cu Bogdan, am vorbit cu Nicușor, v-am spus argumentele... nu încerca să bagi acum vrăjeală de-asta că, vezi doamne, s-a trezit Ana într-o noapte, după ce mă chinui cu negocierile astea și cu BN-ul și cu toate astea.”

PENELE, prin vocea lui Florin Roman, către aliații din viitoarele alegeri locale, USR-PLUS, zice: „Nu îmi vorbiți mie de golănie, DNA să lucreze pentru toți, nu vă mai dați că sunteți imaculați că nu sunteți, procurorii trebuie să își facă treaba!” (discurs în Parlamentul României, 20 mai 2020)

USR-PLUS, cu draci moțați la purtător, zice despre „aliatul” Ludovic Orban: „Prezent la Constanța într-o scurtă vizită de campanie, premierul Ludovic Orban a dovedit că PNL nu a învățat cât ar fi fost nevoie din lecția alegerilor locale din 2016. La fel ca atunci, PNL prezintă sondaje măsluite în speranța de a-și păcăli candidatul, partidul și alegătorii. Încăpățânarea și aroganța celor care se supraestimează ne pot costa la Constanța la fel de mult cum ne-au costat în 2016. Un candidat puternic nu are nevoie de tertipuri și sondaje măsluite, nici de proptele și laude exagerate din partea premierului.” (Comunicat al USR-PLUS 24 iulie 2020)

Eugen Tomac, președinte PMP, rănit în aripă de eșecul negocierilor cu PNL-USR-PLUS, zice: „Noi am spus de anul trecut, dacă vrem în mod real să se schimbe administrația în București, începând cu primarul general și primarii de sectoare, avem nevoie de candidați unici (...). USR ne-a transmis aproape oficial că nu dorește să existe liste comune pentru Consiliul General... Având în vedere că până la această oră atât USR, cât și PNL și-au anunțat deja candidații pentru anumite sectoare, în mod evident că și pe noi ca partid politic ne vor împinge să mergem pe cont propriu... Din ultimele sondaje pe care le-am studiat, Traian Băsescu stă foarte bine, în condițiile în care nu și-a exprimat niciodată intenția de a intra în această competiție. Foarte multe procente, nu aș intra în detalii, dar vă asigur că președintele Băsescu are un capital politic consistent pe chestiuni ce țin de administrația publică locală.” (declarație a lui Eugen Tomac, pe 8 iulie 2020)

Ludovic Orban, cu sufletul sfâșiat de dileme existențiale, silit să aleagă între pasiune și rațiune, zice: „Am luat această decizie (susţinerea lui Nicuşor Dan - n.n.), făcând UN SACRIFICIU, pentru că obiectivul nostru este foarte clar, de a elibera Bucureştiul de PSD, de a scăpa de această domnie a haosului, a subiectivismului, a incapacităţii, a risipei şi a dispreţului faţă de bucureştean care a fost întronată de actuala administraţie PSD(...). La sectoare... ce va fi la sectoare. Şi aici cred că ar trebui să găsim soluţii de înţelegere, dar văd (acid, n.n.) că alţii îşi lansează candidaţi... nu cred că ăsta este un semn de înţelepciune şi abordare normală, firească. Vom vedea.” (declarație a premierului Ludovic Orban, 4 iulie 2020).

Doar UDMR nu zice nimic... prietenii știu de ce...

Vă place , dragi cetățeni, oferta electorală a anului 2020 (sau 2021, cine mai poate ști, pe pandemia asta)? Dacă vă place eu vă urez: POFTĂ BUNĂ, ALEGERI PLĂCUTE și SOMNIC PUFOS, fără număr, fără număr!!!!

.....................................................................

P.S. Oricât de bine și-ar aduce aminte Firea, eu îmi aduc și mai bine aminte că nu din funcția de premier și-a dat demisia Ponta pe FACEBOOK, ci din cea de președinte PSD. Cuvintele cu care a plecat din funcție au fost acestea:

„PSD a fost şi va fi mereu SINGURUL PARTID în care am activat politic, pe care PE CARE ÎL IUBESC şi cu care MĂ VOI MÂNDRI MEREU. Am încercat să fiu un plus pentru partid şi un lider cu care să vă mândriţi. Nu am considerat niciodată că poziţia sau funcţia mea personală sunt mai importante decât IMAGINEA ȘI PERFORMANȚA PARTIDULUI. Am toată convingerea şi încrederea că Rovana Plumb, Andrei Dolineaschi, Liviu Dragnea şi ceilalţi colegi vor asigura cu succes conducerea Partidului în această perioadă, iar EU ÎMI VOI FACE alături de ei, ca prim-ministru şi membru de partid, DATORIA FAȚĂ DE PSD şi faţă de milioanele de români care au fost şi sunt alături de noi. Vă mulţumesc!” (12 iulie 2015, pe pagina de FACEBOOK a lui Victor Ponta)

FHGHGH

Și noi îți mulțumim, Victoraș, pentru că ne atragi atenția astăzi să nu votăm cu nenorocita de CIUMĂ ROȘIE, aia doar cu un pic mai puțin nocivă decât CIUMA GALBENĂ. Căci eu, când mă uit la tine și la Roberțel, exact asta văd: „o proiecţie pe termen mai lung”. Și având în vedere pe ce termen lung au fost cam toate proiectele tale, mă aștept ca până la alegerile locale să ne mai faci și alte surprize plăcute, de care „se sparie gândul...”

LUMINITA ARHIRE

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags